Printevi za decoupage |
Odgovori | Stranica <1 111213 |
Korisnik | |
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro je da imas laserski printer,nece ti se boja skidati.....dobro bi bilo da printas na tanjem papiru iako cujem da je do njega tesko doci...printaj na obicnom ,nakratko potopi u hladnu vodu i radi dalje kao sa salvetom.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
Sponzorirani linkovi | |
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala sarita....znaš li ime i gramažu papira koji je najbolji ...pokušati ću ga nabaviti....ja imam papirnicu
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne znam draga,kad vec imas papirnicu(blago tebi)probaj ,sto tanji to bolji...javi kako ti je uspjelo...pozzz
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
Lily54
Pustio korijenje Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedinice ,najtanji papir se zove PELIR papiru A4 formatu i on je 40 gr. ali teško ga je naći na tržištu jer on se koristio samo za kucanje na pisaćim mašinama, kako su se one polako izbacile tako i njega je sve manje.
|
|
11111
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na savjetima |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
11111
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lily.....slićni papir tome za stare mašine ja imam u dučanu.....zove se BJANKO papir i ima rupice sa strane.....pitaj u nekoj papirnici npr u narodnim novinama
|
|
|
|
vlatka-
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li je tanki taj bjanko papir, koliko gramski?
|
|
11111
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bjanko papir je 40-50 gr
|
|
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja printam na finom papiru iz kutija od cipela ili iz vrečica uz neke odjevne predmete.Sličan je klobučnom i poluproziran je.Imam inkjet printer.Na kraju ga zapečem peglom.Ne razmazuje se.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
lepsa
Novo sjeme Pridružen: 02 Srpanj 2014 Lokacija: Australia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima,
Jako dugo sam trazila slike za dekupaz, juce sam i neke narucila, i onda sam otkrila ovaj forum. Stvarno nemam reci kojima bih se zahvalila za sve ove predivne slike. Ja radim dekupaz ali bih sada pocela da printam i spremam se da kupim printer. Iz svih ovih saveta i poruka na forumu ne mogu da se odlucim koji printer da kupim. Ako kupim laserski bojim se da bih mogla da ga unistim stampanjem na salvetama kao sto sam procitala na nekim drugim mestima na internetu. Kakva su vasa iskustva. Ja bih pokusala sa printanjem na salvetama pa vas molim da mi date savet. Nisam nikada probala do sada sa printanim slikama dekupaz, i ne znam da li je sa obicnim papirom za printanjem izgled slike dobar ili se ipak primecuje. Veliko hvala
|
|
Handmade MP
Novo sjeme Pridružen: 07 Rujan 2014 Lokacija: Bar Crna Gora Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zdravo svima,prije par dana otkrila sam ovaj forum i provela cijelo popodne listajuci slike,odusevljena sam,toliko toga novog,inace vec par godina se bavim dekupazom ali sam tek prije dva dana se usudila probati pomocu papira da radim,i mogu vam reci da sam odusevljena....
jedino cega sam malo nasla je motiv masline ako neko ima neki link gdje bih malo vise slika mogla naci neka miposalje. Pozdrav za sve Milica |
|
Odgovori | Stranica <1 111213 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |