TaraBraun- evo napokon i mene tu |
Odgovori | Stranica <1 383940 |
Korisnik | |
stenik
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kao što smo i navikli, radovi su ti odlični, slikice, podmetači
|
|
Sponzorirani linkovi | |
tea_luna
Već proklijao Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0">
ove visilice su mi super..za 5 + jednostavne, a lijepe.. |
|
vlatka-
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako, jako lijepe i slike i podmetači...
Otkrij nam gdje si kupila ove kalupe za slike i koji gips upotrebljavaš? Koja je to veličina pločica, da li možda 10x10? |
|
Lily54
Pustio korijenje Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pekrasno je sve ,zaista neznam šta bih prije izdvojila.Mene kao i Vlatku zanimaju ove slike i okviri, gdje si kupila te kalupoe?
|
|
TaraBraun
Mladi grm Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala cure.
Maja 1985 - na podmetače odozdola stavim one filcane samoljepljive kockice koje se mogu staviti na nogu od stolice ( nadam se da si skužila) ili prozirne gumene, obadvoje kupim u Kauflandu. Vlatka, Lily54- kalupi za ove slikice su iz Mađarske( nabavila ih prijateljica) i uvijek upotrebljavam Alabaster gips( on mi se pokazao najboljim). Vlatka veličina pločica(podmetača) je 10x10. |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
thania
Nedavno posijan Pridružen: 04 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 84 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je lijepo,ali podmetači i pločice su prekrasni!
|
|
Maja1985
Pustio korijenje Pridružen: 21 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Tara,kužim o čemu pričaš. Znači ako hoćemo kalupe moramo na kratak izlet u Mađarsku :-)
|
|
TaraBraun
Mladi grm Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo novih uskrsnih radova
Uskrsne pisanice |
|
|
|
TaraBraun
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uskrsne košarice
|
|
|
|
tea_luna
Već proklijao Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo Tara...pisanice su super... danas i jučer sam provela eksperimentirajući sa jajima..pravim..jer ona od stiropora nisam našla. i sad zaista cijenim ove divne radove na pisanicama... .moj naklon..hehe kupila sam lošu boju...valjda ima i bolje i ništa se ne prima...mislim da ću odustati jer nemam više vremena...treba i kuću srediti i ostale predblagdnaske poslove obaviti. < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
stenik
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jajca su baš slatka
|
|
thania
Nedavno posijan Pridružen: 04 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 84 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pisanice su baš slatke!
|
|
Odgovori | Stranica <1 383940 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |