Moj grad - Pegnitz, Bavarska, Njemacka |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Korisnik | |
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 12 Veljača 2008 u 19:19 |
Prije par minuta sam pomislila kako bih mogla postaviti par slicica moga grada. Evo, ipak sam pronasla nekoliko, barem za pocetak!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
A kako je ime ovom preljepom gradu???
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Jedva čekam nove fotke, baš me zanima kako sve izgleda...sigurno je prelijepo!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
Pegnitz, Njemacka
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Rena, razveselila si me sa ovom ljepotom svog grada. Bavarsku sam uvijek na slikama vidjela vrlo rascvjetanu, ćak si me podsjetila na onu njemačku seriju sa šumoram koja se emitirala na HTV (zaboravih naslov serije).
Okućnice su bile preddddiivne!!!!! Veselimo se i ostalim slikicama koje ćeš podijeliti sa nama!!!! ![]() |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
ObozAVAM taj njemacki sklad i urednost. a koji dio Njemacke je to?
|
|
![]() |
|
andrea01, drago mi je da si odusevljena. Serija se zove "Die Schwarzwald Klinik". U prijevodu: Klinika u Svarzvaldu. To je jedan dio Bavarske.
|
|
![]() |
|
Evo jos koja slika s Bodenskog jezera, malo su mutne jer imam kameru bez zuma pa ponekad nejasno ispadnu:
![]() ![]() ![]() Ove su iz Allgäu- negaleko bodenskog jezera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Hvala, hvala
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Rena prekrasno...pogotovo druga slika...moj favorit...
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Obožavam kuće s vidljivim gredama!
Jako ljepo!! ![]() |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Jel mozes nesto napisat da li si tamo na privremeoim radu, jel si rodjena tamo ili? Bas me zanima pa ako nije tajna....please
|
|
![]() |
|
stephanotis ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
A jooooooooj. Ja rođena bavarka i ovo me štrecnulo ravno u srce.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da, imas pravo. Pumuckl je prava stvar. I ja se obradujem i pogledam koju epizodu kad imam vremena. Na djecijem kanalu se moze pogledati repriza te serije. Njemacka je predivna zemlja, a bavarska je carobni dio ove lijepe zemlje. Kao iz bajke. Tko voli prirodu ne moze se dovoljno nagledati te ljepote. Svjesna sam toga i uzivam svaki dan svjesno u toj ljepoti koju imam pred vratima. Moram dodati da je i Hrvatska lijepa, ali drugacije od Njemacke. Svaka na svoj nacin.
|
|
![]() |
|
stephanotis ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Ma i meni je Hrvatska lijepa, ali Njemačka ipak ima posebno mjesto u mom srcu.
![]() Stvarno mi je želja otići u Bavarsku vrlo skoro i to me baš veseli...
|
|
![]() |
|
To si mogu dobro zamisliti. U svakom slucaju ti zelim sretan put, kad god da krenes, i dobru zabavu u Bavarskoj.
|
|
![]() |
|
Hvala ti.
![]() |
|
![]() |
|
Evo jos par novih slicica, ali ovog puta iz Weinheima u blizini Heidelberga
![]() ![]() ![]() ![]() Kasnije ce biti jos koja, za sada toliko. Danas je bio predivan suncani dan i morala sam napraviti nekoliko slicica. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |