Jedan vrt u Sremu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 78910> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vrt ti je preprepredivan
![]() i stvarno za nepovjerovati da je u sremu a ne u dalmaciji
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivan vrt, jako lijepo uređeno..daj nam još slika da se divimo toj tvojoj ljepoti
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobro je Iris rekla za nepovjerovati da je vrt u Srijemu a ne u Dalmacii, prekrasno, Bravo Palmark
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() Kako je palma lijepo narasla. |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
preljepo ovo ostavlja bez daha voljela bih biti lopov u tvom vrtu
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Palmark1 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Studeni 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 12 |
![]() |
|
Palmark1 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Studeni 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 12 |
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Predivno,ali zašto nisi uvećao ove fotose?
![]() |
|
![]() |
|
Magnolia,samo klikni na svaku sliku koju zelis videti i pojavice ti se u punoj velichini :)
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Palmark1 savrseno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ovaj vrt vidim prvi put jer sam očito "zaplivala" forumom u toku tvoje stanke.
I zato sam išla polako od prve stranice, "nepravedno" je što nam uskraćuješ ovakvu divotu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovo je jedan od ljepših vrtova, za mene!
Hvala ti što nas nisi zaboravio!
Slike su kao i obično - prekokrasne!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prvi put sam u ovom lijepom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam svima na lepim recima... To mi je podstrek da se trudim da bude jos lepshe!
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
krsana vrt imaš.......
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Orginalni mediteranski vrt (ne kopija) u Sremu.
Bravo ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Prvi put sam ušla u tvoj vrt. Vidim da je bila stanka i da si se opet vratio. Tvoj je vrt baš lijep, pun zanimljivih biljaka i zaslužuje da bude viđen.
|
|
![]() |
|
rzinacka ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 4 |
supeer šteta što te tako dugo nema
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Savrseno! Sada je u punom sjaju i zato te molim da postavis vece fotografije. Nije mi tesko da kliknem ali mislim da nam svima uskracujes pun dozivljaj. Tvoj vrt to zasluzuje!
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Nadam se da ćeš nas obradovati i ovogodišnjim fotografijama tvoga vrta
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 78910> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |