Bundeve, tikve, tikvice |
Odgovori | Stranica <1 6789> |
Korisnik | |
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima li netko iskustva s desertnom tikvicom black goldie? Jednu sam kupila, a ne mogu naci podatke na netu, drzim je pod krovom na balkonu pa ne znam da li grijesim? Da ju unesem unutra? (visoka je 20-ak cm i dobro izgleda, osim sto su joj u transportu polomili par listova)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Zagi
Nedavno posijan Pridružen: 20 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 82 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel to ovako izgleda
|
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otprilika...ova je pecena, zar ne? Unutrasnjost bi trebala biti zuta...
|
|
Zagi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije pečena nego je crna,tražio sam po imenu i to je jedna od rijetkih crnih (black) tikvi
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma znam da je crna, vidjela sam slike, ali ova je nekako naborana...
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja bi trebala ovako izgledati, izvana je glatka i nije crvena iznutra vec zuta...
ali mene zapravo zanima trebam li ju unijeti unutra barem nocu ili joj je ok na terasi... |
|
Zagi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad je več lakše tražiti kad znaš šta tražiš
|
|
Zagi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo sam gledao slične ili iste tikvice i kažu da je minimalno 10 stupnjeva potrebno za rast tako da nebi bilo loše ubacit bar preko noči sadnicu u kuču .Najsličnije rezultate sam dobio sa ovom sortom,barem meni najviše sliče onima na tvojoj slici
SQUASH HONEY BEAR |
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ponosno prijavljujem prve zametke
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nek ti rastu i narastu i daju obilje plodova.
A ja kao da živim u nekoj drugoj klimi...
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već cvijeta a moje tek od jučer u zemlji.
Ove crne su interesantne nisam ih vidjela do sada.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hokkaido, zucchine i tondo sam i ja tek posijala. ovu crnu sam kupila gotovu sadnicu, one su navodno balkonske sorte(iako bih i njih najradije zabola u vrt...kad skupim sjeme pokusat cu i tu varijantu)
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
akva
Već proklijao Pridružen: 05 Srpanj 2014 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 190 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Priroda je izvor života
|
|
mikuljica
Novo sjeme Pridružen: 22 Studeni 2014 Lokacija: srbija Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Društvo, zna li itko može li se butternut tikvica konzumirati iako nije posmeđila? Ostale su zelene, sad samo malo vuku na lagano smećkasto , ali planiram ih ubrati jer zasigurno više neće sazriti.
|
|
pr1nc0
Novo sjeme Pridružen: 16 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može, bez problema.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala
|
|
akva
Već proklijao Pridružen: 05 Srpanj 2014 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 190 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Priroda je izvor života
|
|
pr1nc0
Novo sjeme Pridružen: 16 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hmm, točan naziv neznam, ali znam ju pod imenom japanska žuta tikva. Ima jako ukusno meso i posebno je dobra za krem juhu ;)
|
|
Odgovori | Stranica <1 6789> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |