Jedan vrt u Sremu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
preedivno!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Slike su prekrasne
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ovo je predivno. Kad kod nas padne malo snjega a to je jako rijetko sva se uspaničim i odmah krenem čistiti biljke od snjega. Kod vas je to češće pa niti ne obraćate previše pažnje jer su biljke naviknute na takve uvjete.
Predivna zimska idila!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Što reći a da nije već rečeno, stvarno prekrasno i to u svim godišnjim dobima. Prekrasne boje i lijepo osmišljen vrt, no mene zanima veličina vrta, jer ja imam relativno malo prostora, a kada vidim ovakovu ljepotu, sve bih to i ja htjela....
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i u zimskom periodu predivno
![]() |
|
![]() |
|
Palmark1 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Studeni 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 12 |
Pozdrav svima!
Evo,prosla zima,pa je red i da vas pocastim najnovijim fotkama iz mog vrta,na samom pocetku sezone (slikano 1.3.). Nije raskosno i cvetno,ali tek je pocetak i priroda se jos nije ni probudila! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Palmark pa ti si šampionka!Pregledah ljetne i zimske;ukusno i lijepo!
A imam i pitanja ako može? Koliko vidim puno biljaka koje su osjetljive na niske temp.posađene su u zemlju.Da li ih motaš? Koliko je stara palma? Još jednom čestitke za vrt! ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vratija se Palmark
di je bio da je bio cviće mu je lipo. Načekali smo se, ali mislim da ćemo se i nagledati lijepih sličica. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Jedva čekamo!!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
[QUOTE=adenium] Palmark pa ti si šampionka!Pregledah ljetne i zimske;ukusno i lijepo!
A imam i pitanja ako može? Koliko vidim puno biljaka koje su osjetljive na niske temp.posađene su u zemlju.Da li ih motaš? Koliko je stara palma? Još jednom čestitke za vrt! ![]() Isto pitanje imam i ja. Dobrodošao nazad i željno isčekujemo nove slike. ![]() |
|
![]() |
|
Palmark1 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Studeni 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 12 |
Hvala na pohvalama,bice jos slika naravno.
Samo je veca palma,phoenix canariensis sticena tokom zime,od kraja novembra (11.meseca) pa do sada. Napravio sam mali plastenik oko nje i samo kad je bilo bas najhladnije dogrevao sam ga malom grejalicom sa termostatom! Lepezasta palma,trachycarpus,je prezivela ovu ne bas blagu zimu nezasticena! (minimum -14C jedne noci,i dosta ledenih dana,sa Tmax ispod 0C. |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
A Juke? Čini mi se da su ovo sobne .Da li su i one preko zime bile vani?
|
|
![]() |
|
Ne,yucca je bila unutra,to je "sobna" kako kazesh,yucca elephantipes i ona ne trpi ispod -5C!
Sada je sa saksijom ukopana u ovaj sljunak pa deluje da je posadjena u vrt! |
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Palmark pa ti si čudo!
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
predivno, potpisujem sve gore navedeno... |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno,predivno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Palmark i parkovi u Opatiji mogu se sakrit pred ovom raskoši, a kad čujem da si grijao palmicu da ti ne smrzne, ma super, ljudi vani pse ostavljaju da se smrznu, a ti griješ palmu - pravi si.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I ja sam uvijek bez teksta. Otkud palme u Srijemu?
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Uopće ne treba biti cvjetno a da bi bilo lijepo, decentno i elegantno .....
evo primjera u tvom vrtu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |