Oleandar |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Korisnik | ||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pitanjce...zakaj mi reznice ne puštaju korjenčiće...dobila sam ih na IG- kavi od
![]() |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Jesi ih stavila u vodu ili u zemlju ?
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Imam dosta oleandera, ali ovaj šarenolisni mi je posebno drag. Evo kako izgleda danas, još je uvijek u velikoj tegli, možda ga a proljeće stavim u vrt.
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
...u vodu! |
||
|
||
![]() |
||
|
Triša, savršen je!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Sad nije vrijeme za to. Morat ćeš pričekati proljeće. |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Ja sam od Fride u 6 mjesecu dobila reznice,od 5 reznica 3 su mi pustile korijenje u vodi.
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
|
Znam Otok da sad nije vrijeme, al u vodi su od 9.mjeseca! Mislim da je onda još bilo vrijeme! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
|
Lovro
Ako reznice nisu istrulile probajte ih stavit u čistu vodu i stalno ih držat na toplom i svijetlom mjestu. |
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Ja sam ovog velikana morala staviti tu :
![]() drhtala sam da ga necu uspjeti spasiti ali izgleda da sam stigla u zadnji cas ! |
||
![]() |
||
Cojle ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 19 |
|
Pelcer sam uzela iz Herceg Novog, ljetos. I pustio je zile. Onda sam ga posadila i zivio je neko vrijeme. Sad je doslo do ovog. Kako da ga spasim?
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Cojle, ja sam imala sličan problem kroz ljeto...riješila sam na svoj...način...pokidala sam svo lišće jer ti to njih napadaju, opet nagađam, jer nisam vrsna znalka, neki paukići ili kakva druga sitna gamad...a stabljiku sam više puta oprala otopinom detergenta za suđe s vodom....moj se, fala Bogu, oporavio, i pod kraj ljeta podaril lijepe cvjeteke!
|
||
|
||
![]() |
||
|
Hvala na savjetu...valjda ih je trebalo samo javno prozvati ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
|
mogu li iznjeti svoje već van iako sam na kontinentu i temperature su ujutro oko 2-3?vidim da im se u spremištu baš nesviđa a mislim si da im nije vani baš tako hladno sad pošto su na moru isto takve temperature??
|
||
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
|
||
Sutra je novi dan.
|
||
![]() |
||
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
|
super,idu onda odmah van,hvala |
||
![]() |
||
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
|
heeeeeelp....
![]() moja 3 bijela i 2 ružičasta dupla oleandera uspješno su prezimjeli dvije zime u garaži... ovo im je bila treća... no, krajem zime napale su ih uši i još neka bolest koju nisam uspjela identificirati... ![]() ![]() nije ostao ni jedan jedini zdravi list... sad im je dragi MM učinio ovo: ![]() ![]() ima li ikakve šanse za oporavak? kako im pomoći? |
||
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
ovaj sam olenader prosli tjedan izvadila ,iako nisam bila posebno vezana za njega,ipak mi ga bilo zao vadit,al eto ,smeto mi je ..tu sadim povrce sad
![]() |
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
|
Pozdrav svima,dobila sam mali oleander,visine 20-tak cm.Zanima me koliko mu otprilike treba da počne cvjetati ili je još premali za cvatnju?
|
||
Josipovac,Osijek
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |