Salvetice od Franjice |
Odgovori | Stranica <1 45678 18> |
Korisnik | |
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
franjice ovo je prekrasho ;) a toliko si pricala da ti staklo ne ide a gle ti samo koje su to kombinacije ....prekrasno.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjice zdjele sa anđelčićima su ko bombončići
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
franjice, prekrasni su ti ovi zadnji radovi!!! ove zdjele sa anđelima su mrak!!! sviđa mi se što su ostale prozirne...baš dobro
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franice radovi su za 10!!!
Super ideja...
Bravo!!!!
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjice, zdjelice su zakon
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno franjica,nista necu izdvojit jer mi je sve lijepo
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fala, fala (uh, kako je dobro čuti vas opet - samo nastavite, volim kad me hvalite)
Moram priznati kako mi se ove prozirne zdjelice jako sviđaju, baš jako...
Sa glavnog sam Foruma pokupila jednu ludu naviku, RECIKLIRANJE... danas sam se "popiknula" na jednu staru vešmašinu i ostala je jadna bez "oka", lijepo sam joj u prolazu maznula vrata, to je predobra niska vatrostalna zdijela... čini mi se kako će ova biti ukrašena nečim blagdanskim i samo zvijezdicama i frostijem, na kraju smo prozirni lak... samo si zamislite kao će suhi blagdanski kolači dobro izgledati u njoJ
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjice ne stignem sve pregledati koliko vas ima, a stalno visim na kompu, ali ovi su ti radovi stvarno prekrasni - bogme možeš biti ponosna, stvarno si stručnjak.
Ja se još nisam makla od početka (znaš onu ućili su od srijede do petka, ali se nisu makli od početka - tako nekako - to sam ti ja - ne ide mi baš)
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjice,
ove zadnje zdjelice koje si obradila sa frostijem su ti jako lijepe Znaš da frosti možeš fiksirati i u pećnici i onda predmet ne moraš lakirati |
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjice, samo nemoj to "oko" stavljati na plin (npr. nešto u toj zdjeli podgrijati) jer ćeš je imati po cijeloj kuhinji, dobro ne baš od prve . Meni se rasprsnula nakon cca 10-og podgrijavanja.
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram priznati kako sam puuuuno puta već u zdijeli od vrata sa vešmašine pekla u pečnici i nikada se ništa nije dogodilo. Koliko ja znam (na žalost naučila na svom vjenčanom daru, dakle jako davno) vatrostalno staklo nti ne smije ići na otvoreni plamen. Ne znam je li došlo do nekih promjena ali mislim kako se nije promijenilo vezano za otvoreni plamen!
|
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hippy - pojma nemam o fiksiranju u pećnici, ajmo, par riječi, par savjeta na brzinu, na kojoj temperaturi, koliko dugo...
|
|
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ja sam negdje procitala da stavis u hladnu pecnicu i onda okrenes na 160 i pola sata.
|
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram to probati sa frostijem a danas smo MKM i ja igrale se s ovime
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ooooo.. krasno ste vi to napravile!!
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivna je!!
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
o ljepo, ljepo,
pitala si za frosty kako ga fiksirati i ja sam svoju posudu za kavu fiksirala, imaš otraga na forstyju napisano temperatura i vrijeme pečenja
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
franjice i ti mkm ste postale dobar tandem za decoupage :)
|
|
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova flaša je najljepsa od svih na forumu. buljim u nju 10 minuta! to si sejvam u folder za ideje!
|
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova boca je predivnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, majstorice
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |