Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Salvetice od Franjice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Salvetice od Franjice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 18>
Korisnik
Poruka
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 22:36
franjice ovo je prekrasho ;) a toliko si pricala da ti staklo ne ide a gle ti samo koje su to kombinacije ....prekrasno.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 22:41
Franjice smile141 zdjele sa anđelčićima su ko bombončići
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 09:05
franjice, prekrasni su ti ovi zadnji radovi!!!smile93 ove zdjele sa anđelima su mrak!!! sviđa mi se što su ostale prozirne...baš dobroSmile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 09:11
Franice radovi su za 10!!!
Super ideja...
Bravo!!!!
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 18:53
Franjice, zdjelice su zakon
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 19:29
krasno franjica,nista necu izdvojit jer mi je sve lijepo Clap Thumbs%20Up
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 20:11
Fala, fala (uh, kako je dobro čuti vas opet - samo nastavite, volim kad me hvalite)
Moram priznati kako mi se ove prozirne zdjelice jako sviđaju, baš jako...
Sa glavnog sam Foruma pokupila jednu ludu naviku, RECIKLIRANJE... danas sam se "popiknula" na jednu staru vešmašinu i ostala je jadna bez "oka", lijepo sam joj u prolazu maznula vrata, to je predobra niska  vatrostalna zdijela... čini mi se kako će ova biti ukrašena  nečim blagdanskim i samo zvijezdicama i frostijem, na kraju smo prozirni lak... samo si zamislite kao će suhi blagdanski kolači dobro izgledati u njoJ
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 20:42
Franjice ne stignem sve pregledati koliko vas ima, a stalno visim na kompu, ali ovi su ti radovi stvarno prekrasni - bogme možeš biti ponosna, stvarno si stručnjak.
Ja se još nisam makla od početka (znaš onu ućili su od srijede do petka, ali se nisu makli od početka - tako nekako - to sam ti ja - ne ide mi baš)
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 10:06
Franjice,

ove zadnje zdjelice koje si obradila sa frostijem su ti jako lijepe

Znaš da frosti možeš fiksirati i u pećnici i onda predmet ne moraš lakirati

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 18:00
Franjice, samo nemoj to "oko" stavljati na plin (npr. nešto u toj zdjeli podgrijati) jer ćeš je imati po cijeloj kuhinji, dobro ne baš od prve . Meni se rasprsnula nakon cca 10-og podgrijavanja.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 21:28
Moram priznati kako sam puuuuno puta već u zdijeli od vrata sa vešmašine pekla u pečnici i nikada se ništa nije dogodilo. Koliko ja znam (na žalost naučila na svom vjenčanom daru, dakle jako davno) vatrostalno staklo nti ne smije ići na otvoreni plamen. Ne znam je li došlo do nekih promjena ali mislim kako se nije promijenilo vezano za otvoreni plamen!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 21:28
Hippy - pojma nemam o fiksiranju u pećnici, ajmo, par riječi, par savjeta na brzinu, na kojoj temperaturi, koliko dugo...
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 214
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 21:30
pa ja sam negdje procitala da stavis u hladnu pecnicu i onda okrenes na 160 i pola sata. 
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 21:34
Moram to probati sa frostijem a danas smo  MKM i ja igrale se s ovime

Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 22:29
Ooooo.. krasno ste vi to napravile!!Clap
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 22:35
predivna je!!
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 06:51
o ljepo, ljepo,
pitala si za frosty kako ga fiksirati i ja sam svoju posudu za kavu fiksirala, imaš otraga na forstyju napisano temperatura i vrijeme pečenja
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 13:22
franjice i ti mkm ste postale dobar tandem za decoupage :)
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 214
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 16:16
ova flaša je najljepsa od svih na forumu. buljim u nju 10 minuta! to si sejvam u folder za ideje!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 20:33
ova boca je predivnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, majstorice
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.