Jedan vrt u Sremu |
Odgovori | Stranica <1 45678 10> |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i ja potpisujem sve gore rečeno jer ostadoh bez teksta. Kao iz bajke |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
anagalis
Pustio korijenje Pridružen: 13 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 324 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno cvijeće
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaki puta bih se zaletila malo u vrtek
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tamarisk izgleda predivno!
Ja svoj imam vec tri godine a nije ni blizi ovoga sto ti imas.
Vidjela sam stara drva tamariska kad sam bila u Maroku, izgleda da ce u tome uzivati moji pra,praunuci .
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I hoće. Mi u Balama imamo dva stara 40. godina. Još su veoma živahni ali jako razbarušeni. Njih ne možeš lijepo orezati.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Botanički vrt! Da čovjek ne povjeruje da je u jedanaestom mjesecu sve tako puno boja i raskošnog, rascvjetanog cvijeća. Super!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Palmark1
Novo sjeme Pridružen: 16 Studeni 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo malo fotki iz mog vrta od juce ujutru,posle najnize temperature u poslednje tri godine od -9C
Sve je bilo okovano injem! -festuca |
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ništa ne vidim,
a htijela bi . |
|
Palmark1
Novo sjeme Pridružen: 16 Studeni 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne vidis Stefi naravno,jer nisam ni okacio sliku...Nesto se menjalo na forumu,pa sad ne znam kako...jednostavno nece..
A imam bas prelepih slika! |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde, čekamo ! Nestrpljive smo!
|
|
|
|
Palmark1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo,nadam se da cu sada uspeti!
fectuca picea conica eukaliptus kurika pieris erika gaultheria viola pasiflora |
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je jednostavno rečeno: fenomenalno!
Odavno nisam vidjela toliko lijepih fotografija na jednom mjestu!
|
|
|
|
Fermina-Daza
Odrastao grm Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo!Prava zimska čarolija, nezamisliva u mom vrtu.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja kažem čudesno, ovako pod snijegom i kod mene ne zamislivo, no zato uživam u tvom vrtu pod snijegom - super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo!
Palmark, ne javljaš nam se često ali svaki put nas oduševiš!
Nadam se da ove niske temperature neće naškoditi tvom lijepom bilju!
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao iz bajke .
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |