Oleandar |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 10> |
Korisnik | ||
stephanotis ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Joj hvala ti. Ja sam već mislila da nešto krivo radim. Oduvijek ih obožavam. Njihov cvijet mi je jedan od najljepših cvijetova. Budem ga malo jače prihranila i čekala. Nadam se da će uskoro krenuti pupovi.
![]() |
||
Ja sam dijete sreće
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
trantinchica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 100 |
|
moje pitanje je kad i gdje mogu nabaviti oleandar jer ga obozavam i jedva cekam da ga stavim na balkon?
znam da je sad rano,samo se pripremam jer uvijek sa svime kasnim,pa da ne bude i sad tako.. |
||
bitno je ocima nevidljivo,samo se srcem dobro vidi..
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Tratinčica, ja ti imam u vrtu, bijeli, roza, žuti i boja breskve. Dobila sam lani reznice crvenog, posadila sam ih u dvije vaze pa ću vidjeti što će biti. Ne znam koju boju želiš ili od svega po malo pa što se primi.
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
|
Ja sam danas dobila od moje draage ujne moj prvi oleandar,neznam ni koje je boje ni ništa al zato jeedva čekam da procvjeta i da dođe ljepše vrijeme pa da može van.samo da mi opstane...Al evo ako mi gdje zakaže u uzgoju znam gdje ću potražiti pomoć
![]() |
||
![]() |
||
DANČI ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
|
korijenko mogu li ja dobiti žuti i boja breskve..imam bjeli i rozi..
|
||
![]() |
||
trantinchica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 100 |
|
imam pitanje..kupila sam mali grmic oleandra..sad me samo zanima kad cvate?ima pupoljke ali moj ne cvate..jedan cvjetic je procvao ali i uvenuo.a drugi ko da im nes fali da bi se otvorili ili im jos nije vrijeme?
|
||
|
||
![]() |
||
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Tratinchice a valjda će i tvoj oleander dati koji cvjetić... Moj se skroz smrznuo i sad opet čačkam oko neke mladice koju sam "posudila" od jedne žene koja zna ženu... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
ehehehheh..super si
![]() ja isto vec dugo pokusavam nes spelcat pa nis..svako ljeto na moru uzimam te grancice i pokusavam al ne ide..ovaj put sam kupila grmic iako bi bas htjela jedan sto nam je ispred balkona na moru.. a kad mi je tako lijep..sto cu..valjda bude nesto.. |
||
|
||
![]() |
||
DANČI ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
|
Sa grančicama oleandera u istu vodu metnuti grančice vrbe..tada puste žile,PROVJERENO..
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Grančice oleandera se vrlo lako ožile u vodi, dobro je staviti u vodu komadić ugljena da se voda ne usmrdi. Tratinčica, oleander još ne cvate ni kod nas na moru, strpi se malo |
||
![]() |
||
|
Evo sada znam i ovo za ugljen..eto mogu i ovdje pitat ako netko ima koju grančucu viška ja bi probala zakorijenit još koji oleander.. |
||
![]() |
||
|
otok,strpit cu se,a sto cu drugo ;-)
a kad bi bilo najbolje pelcat? |
||
|
||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
Evo da osvježim temu sa slikom jednog od mojih oleandara,koji su ove godine uranili sa cvjetanjem....
![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
|
Jagoda,prekrasan je..
![]() |
||
![]() |
||
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
|
stvarno je divan,moj još ni C od cvijeta,a što je najbolje nemam pojma ni koje je boje
![]() Mislim da sam se tamo još u trećem mjesecu pohvalila da sam ga dobila i sad sam u iščekivanju..dobila i dva od maslačka(jedna mi se reznica nije primila),a ova druga mislim da neće ove godine cvjetati |
||
![]() |
||
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
|
Ja tražim ako neko ima grčki
|
||
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ja sam polovinom sedmog mjeseca stavila nekoliko grančica koje su bile bez pupoljaka u vodu, neke nisu pustile žile, ali većina je, a jedan posebno lijepo raste i ima pupove i za koji dan će procvjetati
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Ma super taj je moj srce moje zlatno
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
|
imam jedan oleandar koji moram preseliti u veću posudu i sad neznam dal da to napravim sada ili na proljeće?
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |