Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 112> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kod tebe prava fešta od jaja.......divno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...pisanice su prekrasne, sve redom... Pupa je preslatka s tim pisanicama iznad glave, a meni osobno najljepša je kompozicija u pletenoj patki s maćuhicama, izuzetna elegancija i profinjenost
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
toliko jaja oslikati je malo veći poduhvat, a kad još ispadnu tako dobro onda je to pravi uspjeh
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Kiki-ko pročitala sam tvoju poruku,ja iskreno govoreći nemam pojma što se događa i nisam upoznata s time što administrator može učiniti, a ako može ja molim da pokuša.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Malo sam uredila maminu kantu za polivanje koja je starija od mene.Mama prvo nije bila zadovoljna("neko će mi je ukrasti","ne mogu je više ostavljati vani na kiši","radnici će je grabiti prljavim rukama i bacati okolo"),a onda drugi dan je rekla da ima osjećaj kao da je nešto dobila na poklon.
![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
slatko,slatko,slatko-šapni gdje stanuješ!jeli još uvjek vani?
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Vani,vani.Nagovorila sam mamu da se ponaša kao kad je kanta bila puna betona i udubina(radili su čekići).
|
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Odakle ti sve ideje, super je kanta za polijevanje.
Reci mami da uzme neku drugu a ovu stavi u vrt, mozda ne bu nitko joj ukrao, stvarno je za ukras u vrtu. Suppperrrr ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
kantica je prelijepa,svaka cast.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kantica je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
...........koja luda promjena! preko noći se pretvorio u pepeljugu. Lijepa nježna kombinacija. Zalivalnik napravljen za dame.
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
super jako fino dorađeno i baš je pravi dragulj u vrtu pored one bunje ,a vidim i da si je bojama uskladila sa cvijećem
![]() |
|
![]() |
|
Malo sam plavuša pa sam morala ići u Google slike da bi potvrdila da je bunja istarski kažun.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Jako jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Kantica ko bombončić!
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Prekrasno!
Jednostavno, vedro, baš proljetno...ovo je kantica koja šalje pozitivne misli.... OOOOOOOOMMMM!!! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Koja transformacija!!!! preslatka
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam cure.Baš ste me razveselile u ova turobna vremena.Evo još malo spašavanja mamine stare krame.Ona uvijek govori da ne diram da je to sve dobro,a vi prosudite sami...
PRIJE
POSLIJE
Na spoju sam nešto sfušala pa sam ga prekrila satenskom trakom.Ne preporučujem glavni motiv staviti tamo gdje je spoj.
|
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
koje krasne preobrazbe, da čovjek ne povjeruje svojim očima! Ne znam šta je bolje... kantica ili lampica!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |