Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Salvetice od Franjice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Salvetice od Franjice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718>
Korisnik
Poruka
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 19:16
Od kada nisam stavila niti jednu fotkicu nisam ni puno napravila

Ovako na hrpi izgleda kao za jedan manji štand,
Evo, napravila sam se važna i pokazala svima što smo se sve igrale MKM i sad mogu ići čitati što ste vi drugi napravili!

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 19:21
pa i ja već danima razmišljam šta pokloniti za uskrs, a samo sam trebala dočekati ove sličice, pa da dobijem pravu ideju... hvala puno što si to podijelila s namasmile64
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 19:34
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

E draga moja Gogsica, baš zbog toga što se toj predobroj osobi nose specijalni pokloni (posebno okruženje, pa padaju teglice sa kamelijama od 1.000 i više kuna) ne pada mi napamet nositi nešto što ja mogu kupiti, baš sam se zato jako, jako potrudila i napravila kutijicu, sad mi je opet prelijepa a i kuma joj se stvarno razveselila, voli ona takve stvari a kćer prepoznala i Klimta!
 Na povratku doma, pola dvorišta šute (ne pretjerujem pa znate da nije veliko), kupaona razvaljena... moram se ići tješiti pa sam se malo poigravala sa pisanicama

je li to stvarno samo šećer? pa ja se ubih tražeći taj štras... pa hoće li podnijeti neku veću temperaturu (nekih 40 van ljeti?)? pa to je stvarno super...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 20:31
Nemam pojma kako će se ponašati na visokoj temperaturi, štras mi je preprepreskup a šećer sam presprejala bezbojnim lakom i ne otpada.
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 21:16
Majstorice, kad iznenadiš, iznenadiš! Jeli to znači da je gotova kupaona? 
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 21:47
imaš ti lipa jajca a bome i tanjure
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 22:00
kakva tj, čija su velika jajca ,baš su kak vele klinci - cool. Tanjuri kak se i šika za Vuzem     
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 22:10
odlično franjice,bravo!smile141
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 22:14
Kraaaaasnooo! Jajca su preslatka! Pa dobro, ti toliko toga imaš da bi i ti mogla jedan štand zauzeti! smile126
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 14:07
smile94jajca su super, a tek tanjuri!!!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 14:25
jajca ko u prici,a sva prekrasnasmile141
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 14:26
franjice, baš su ti slatki ukrsni radovi!
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 16:15
nisi puno radila kažeš? pa imaš jaja više nego prosječna peradarska farma! i puno su ti ljepša. oni samo pišu brojeve i slova.LOL
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 18:47

ovo je malosmile181???? Šta je onda puno?
ANĐELKA
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 20:26

Nojeva su mi jajca luđački skupa a ovo su ona jadnička od sziropova a veličine nojevih, baš su cool. kaj ne!

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 20:56
Već dva sata čituckam i niam daleko stigla, ljudi moji koliko ste svi odmakli... nema teorije pohvtati vas... dok je padala kiša jučer i danas malo sam se poigravala bocama, radila prstima kako veli naša bubamarica ...
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 21:12
draga moja, radovi su ti prekrasni...dala sam si truda i prošla sam tvoju temu od početka do kraja, i nisam mogla a ne zamijetiti da si tugu utkala u radove...izražavam iskrenu sućut...i samo dodajem, d aje rad lijek za sve suze, tuge i umore...ja znam često ovakve trenutke nazivatio radnom terapijom...kada me pitaju kako imam živaca, ja samo kažem, da na taj način obnavljams voje živce, netkose svađa, netko luduje, netko putuje, netko vara...ja radim, oblikujem, lijepim...i radujem se svakome tko isto to radi...
veselim se našem druženju...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 21:49
oooo, pa jako lijepo je ispalo to mackanje prstima!!! LOL
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 22:05
Napokon da si se primila posla!!! LOL Wink smile78
I ja probala flašice i baš me oduševile!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 01:12
boce su prekrasne a pukotine su odlično ispaleClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.