Salvetice od Franjice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718> |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od kada nisam stavila niti jednu fotkicu nisam ni puno napravila
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovako na hrpi izgleda kao za jedan manji štand,
![]() Evo, napravila sam se važna i pokazala svima što smo se sve igrale MKM i sad mogu ići čitati što ste vi drugi napravili!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
pa i ja već danima razmišljam šta pokloniti za uskrs, a samo sam trebala dočekati ove sličice, pa da dobijem pravu ideju... hvala puno što si to podijelila s nama
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
je li to stvarno samo šećer? pa ja se ubih tražeći taj štras... pa hoće li podnijeti neku veću temperaturu (nekih 40 van ljeti?)? pa to je stvarno super...
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Nemam pojma kako će se ponašati na visokoj temperaturi, štras mi je preprepreskup a šećer sam presprejala bezbojnim lakom i ne otpada.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Majstorice, kad iznenadiš, iznenadiš! Jeli to znači da je gotova kupaona?
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
imaš ti lipa jajca a bome i tanjure
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
kakva tj, čija su velika jajca ,baš su kak vele klinci - cool. Tanjuri kak se i šika za Vuzem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično franjice,bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kraaaaasnooo! Jajca su preslatka! Pa dobro, ti toliko toga imaš da bi i ti mogla jedan štand zauzeti!
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jajca ko u prici,a sva prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
franjice, baš su ti slatki ukrsni radovi!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
nisi puno radila kažeš? pa imaš jaja više nego prosječna peradarska farma! i puno su ti ljepša. oni samo pišu brojeve i slova.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ovo je malo
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Nojeva su mi jajca luđački skupa a ovo su ona jadnička od sziropova a veličine nojevih, baš su cool. kaj ne! |
|
![]() |
|
Već dva sata čituckam i niam daleko stigla, ljudi moji koliko ste svi odmakli... nema teorije pohvtati vas... dok je padala kiša jučer i danas malo sam se poigravala bocama, radila prstima kako veli naša bubamarica ...
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
draga moja, radovi su ti prekrasni...dala sam si truda i prošla sam tvoju temu od početka do kraja, i nisam mogla a ne zamijetiti da si tugu utkala u radove...izražavam iskrenu sućut...i samo dodajem, d aje rad lijek za sve suze, tuge i umore...ja znam često ovakve trenutke nazivatio radnom terapijom...kada me pitaju kako imam živaca, ja samo kažem, da na taj način obnavljams voje živce, netkose svađa, netko luduje, netko putuje, netko vara...ja radim, oblikujem, lijepim...i radujem se svakome tko isto to radi...
veselim se našem druženju... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
oooo, pa jako lijepo je ispalo to mackanje prstima!!!
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Napokon da si se primila posla!!!
![]() ![]() ![]() I ja probala flašice i baš me oduševile! |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
boce su prekrasne a pukotine su odlično ispale
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |