Bundeve, tikve, tikvice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6789> |
Korisnik | |
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ima li netko iskustva s desertnom tikvicom black goldie? Jednu sam kupila, a ne mogu naci podatke na netu, drzim je pod krovom na balkonu pa ne znam da li grijesim? Da ju unesem unutra? (visoka je 20-ak cm i dobro izgleda, osim sto su joj u transportu polomili par listova)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Zagi ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 82 |
jel to ovako izgleda
![]() |
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Otprilika...ova je pecena, zar ne? Unutrasnjost bi trebala biti zuta...
|
|
![]() |
|
Zagi ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 82 |
nije pečena nego je crna,tražio sam po imenu i to je jedna od rijetkih crnih (black) tikvi
|
|
![]() |
|
Ma znam da je crna, vidjela sam slike, ali ova je nekako naborana...
|
|
![]() |
|
Moja bi trebala ovako izgledati, izvana je glatka i nije crvena iznutra vec zuta...
![]() ali mene zapravo zanima trebam li ju unijeti unutra barem nocu ili joj je ok na terasi... |
|
![]() |
|
sad je več lakše tražiti kad znaš šta tražiš
|
|
![]() |
|
malo sam gledao slične ili iste tikvice i kažu da je minimalno 10 stupnjeva potrebno za rast tako da nebi bilo loše ubacit bar preko noči sadnicu u kuču .Najsličnije rezultate sam dobio sa ovom sortom,barem meni najviše sliče onima na tvojoj slici
SQUASH HONEY BEAR |
|
![]() |
|
Ponosno prijavljujem prve zametke
![]() ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Nek ti rastu i narastu i daju obilje plodova.
A ja kao da živim u nekoj drugoj klimi...
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Već cvijeta a moje tek od jučer u zemlji.
Ove crne su interesantne nisam ih vidjela do sada.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
hokkaido, zucchine i tondo sam i ja tek posijala. ovu crnu sam kupila gotovu sadnicu, one su navodno balkonske sorte(iako bih i njih najradije zabola u vrt...kad skupim sjeme pokusat cu i tu varijantu)
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
akva ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2014 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 190 |
Priroda je izvor života
|
|
![]() |
|
mikuljica ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 22 Studeni 2014 Lokacija: srbija Status: Offline Bodovi: 1 |
|
|
![]() |
|
Društvo, zna li itko može li se butternut tikvica konzumirati iako nije posmeđila? Ostale su zelene, sad samo malo vuku na lagano smećkasto , ali planiram ih ubrati jer zasigurno više neće sazriti.
|
|
![]() |
|
pr1nc0 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
Može, bez problema.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala
![]() |
|
![]() |
|
akva ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2014 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 190 |
Priroda je izvor života
|
|
![]() |
|
pr1nc0 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
Hmm, točan naziv neznam, ali znam ju pod imenom japanska žuta tikva. Ima jako ukusno meso i posebno je dobra za krem juhu ;)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6789> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |