Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 63> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kofer je odličan,unutrašnjost pogotovo.Makar bi ga ja napravila sasvim drukčije.Neznam kako ali bi metalne kuteve svakako zadržala.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() |
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
![]() Kofer je ispao fantastično ![]() a sličice anđela su mi uvijek lijepe..na kojoj god podlozi se nalazile... < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Krenut ću s koferićem kojem je trebalo dosta toga preurediti: ![]() ![]() ![]() ![]() Ovako je izgledao prije uređivanja! A sada izgleda ovako: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
![]() |
|
Majo - ne razrjeđujem ga niti malo, mažem ga tako gustoga, jednom, dvaput najviše. Sretno i nadam se da ćeš biti zadovoljna
![]() |
|
|
![]() |
|
Maja1985 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 484 |
Jani, hvala ti na informaciji.
Evo ja danas uspjela izaći iz ove snježne gužve i uspjela sam kupiti ljepilo i sve ostalo što mi je trebalo. Još me samo zanima koliko puta premažeš ljepilom (ne razrijeđuješ ga sa ničim?). Unaprijed hvala na informaciji. |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
sat je
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jani, ja ti imam fotić na karticu, 7oo slika, jer tek sam poslije našla kod unuke neke kablove, a već sam karticu kupila, i ja ne idem na foto bacet, nego drugacije, i meni je ovo puno puno jednostavnije, ali moj je fotić več dosta star, pa mislim da ču morati kupiti neki novi, ali za sada ništa.
|
|
![]() |
|
Vidim da nisam jedina......hajde Tatjana - objasni nam na što si mislila kada si spominjala karticu....
Kiki-ko, vidim da imaš novi avatar - jaaaaaaako mi je lijepi
![]() |
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da,i ja se pitam.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Tatjana o kakvoj kartici pričaš
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Vidjela satić i uživo, preslatki je( mali, a slatki)
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jani ja ne stavljam preko onog preporučenog, jer stavljam preko kartice, ide ko bog, još sam sada neke stvari naučila, tako da mogu poslije i to printati, mogu ti reči da mi do salveta toliko manje stalo, jer si mogu isprintati, još imam par komada od onih prijašnjih papira, a poslije buju došle i salvete na re.
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Sat je diivan
![]() |
|
![]() |
|
Hvala curke
![]() Vlatka - to je kalup
|
|
|
![]() |
|
Jako jako mi je lijep satić, zapravo ideja je super
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
sat je za 5...bas si sve lijepo ukomponirala,bravo draga.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Jako lijepi sat.
![]() Da li je to kalup ili ...? |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
hvala na odgovoru zgodan satić
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |