Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 172> |
Korisnik | |
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stenik je sve rekla u potpunosti se slažem s njom
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
JA pogledam zadivim se i ne komentiraqm više jer je suvišno
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
LUDA SAM SKROZ ZA TVOJIM TEKAMA
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
vješalice su me oborile s nogu, divne su ti .
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Kod naše Sare uvijek nešto lijepo i slatko
![]() ![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
joj Okic ,odustala sam radi snijega,ne prestaje padati u Sarajevu...ne trebam ti ni govoriti koliko mi je zao....tebi hvala na lijepim zeljama ....ubrzo ce Sajam ovdje u Mostaru
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
uvijek sve tako nježno i lijepo, s puno ukusa
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() |
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Bilježnice su me apsolutno oduševile
![]() |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
riječi su suvišne.....predivno...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala vam cure
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Jagodice ,bobice su ti baš slatke .
|
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Sarita, tebe je uzalud više ni hvalit! sve je savršeno..
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
hvala vam cure
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Kod tebe u rubrici /pregledano / još malo ,pa neće biti mjesta za brojke,nemože više!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Maja1985 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 484 |
Sad kad gledam ovu preslatku lampicu podsjetila me da me mama prije nekoliko dana molila da njenu sredim. Prekrasno mi je ova tvoja- možda da ju tebi proslijedim :-)
|
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Prekrasno ko i uvijek......
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Sve što nam Sara pokaže je stvarno odlično
![]() Šteta što te je snijeg omeo da ne odeš u Sarajevo :( ali će onda valjda u Mostaru biti nadoknađeno
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
hvala vam curke
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala ,hvala od
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |