Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 112> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja razmišljam da ih radim ponovo jer sam ih zalila sa 3D medijem koji nije baš proziran,a nemam tzv rezin ili odgovarajuću smolu.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Po izričitoj želji naručiteljice kutije za naočale su morale biti sa lovačkim motivom.I ženske i muške.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Nevjerovatna si ,svaka ti čast
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
SVE JE SAVRŠENO A JA SAM NABAVILA MEDALJONE SAD SE SPREMAM KUPIT OVO 2 KOMPONENTNO LJEPILO PIŠE DA JE SMOLA PA PROBAT SA NJIM JAVIM KAK MI JE USPIJELO JER JE KOMPLET 30 I KOJU KUNU
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Ja već duže imam medaljone ali sam odustala zbog cijene smole i nedostatka tržišta.Reci koja je marka jer ja nisam našla ispod dvjestotinjak kuna.A možda je to bilo veliko pakovanje.
|
|
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Kiki, tvoji radovi ostavljaju bez daha,,,
|
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
[QUOTE=Kiki-ko?] Sajam je bio u City Galleriji,kuglice su večinom otišle.Ne baš veliki broj ali i proces proizvodnje je jako spor i kompliciran.Morala sam ih i dodatno još napraviti.A ostalo?Večina mi je ostala.Ljudi su bez novaca.Samo se šeću ili idu na pijacu i kino.Ali neću se žaliti jer je prodaja bila super u odnosu na prodaju za Uskrs kad su mi ostali samo dugovi.
Žao mi je da nisam slikala štand na Staru godinu kad po treći put tih dana nisam uopće išla spavati,kad sam napravila 4 kutije i još masu stvari.Noć sam izdržala na kavama i kapsulama Guarane,dočekala sam ptičice i zoru (valjda treći put u životu pa sam to morala slikati).Taj dan na štandu me tako tijelo izdalo da sam mislila da sam dobila parkinsonovu bolest.Kad je sve prošlo spavala sam dva dana za redom po 15 sati.Nije to više za mene. Ki-ko, meni je Božićni sajam ove godine bio prvi sajam i naučila sam par stvari na svom i na iskustvu ostalih iskusnijih "sajmaša": kutije je skoro nemoguće prodati..materijal je skup i ne možeš ju naplatit malo a jaaaaaako rijetki su voljni dat 100 kn za kutiju. Ustvari rijetki su voljni potrošit više od 30 kn na bilošto! I zato se za sajmove (osim za Handmade i još neke koje posjećuju kolekcionari) isplati napravit puno malih sitnica koje su brzo gotove a možeš naplatit 15-20 kn. Ja sam prodala 15 malih tanjurića i 20 svijećnjaka oko kojih se ni malo nisam namučila, a sve ostalo oko čega sam se stvarno potrudila, to mi je ostalo. ![]() |
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Ljepo šta ste podijelile svoja iskustva sa nama pa da znamo šta nam je činit za sajmove veliko hvala
,
a dvokomponentnu smolu sam našla i u interšparu izgleda ko dvije šprice za inekcije spojene zajedno i
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma daaaaj!!!Na kraj pameti.A bila u Interšparu prije neki dan.Išla sam sa markicama po tavu na popustu.Daleko mi je.
|
|
|
|
![]() |
|
salomon doslovno si svaku riječ u pravu.
|
|
|
|
![]() |
|
Evo me ponovo s ovom kutijom.Nisam je prodala za Božić pa kažem idem je dotjerati za sebe.Malo sam je brusila ,pa lakirala,stavila ogledalo i podstavu,a na dno čepove od filca.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovako to kod mene izgleda dok se suši ljepilo.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
super a ovo ljepilo za drvo koje se vidi u žutoj boci otiđi tamo gdje ga ima tu ima i onih smola a kutija je mrak
|
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Jaaaaako mi se sviđa ova tvoja kutija
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Baš šteta što nisi prodala kutiju,
ali i ovako si na dobitku, jer je kutija jako lijepa i možeš svaki dan uživati gledajući je.. ![]() |
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Neka je ta kutijica ostala kod tebe,, ja bi si ju prva ostavila
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Kutijica je super i bolje da ti uživaš u njoj s obzirom koliko si truda uložila
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Ajme,već sam si,silom prilika,dvije ostavila,ali uskoro će uskršnji sajam pa će one opet u šetnju.
|
|
|
|
![]() |
|
Mala kutijica.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ovo srćeko na poklopcu si ti radila ili je bilo?
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |