Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kiki-Moja utjeha
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kiki-Moja utjeha

Odgovori Odgovori Stranica  <1 96979899100 112>
Korisnik
Poruka
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2013 u 20:11
A ja razmišljam da ih radim ponovo jer sam ih zalila sa 3D medijem koji nije baš proziran,a nemam tzv rezin ili odgovarajuću smolu.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2013 u 02:45
Po izričitoj želji naručiteljice kutije za naočale su morale biti sa lovačkim motivom.I ženske i muške.

Na vrh
Lily54 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 404
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2013 u 09:17
Nevjerovatna si ,svaka ti čast
Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2013 u 08:33
SVE JE SAVRŠENO A JA SAM NABAVILA MEDALJONE SAD SE SPREMAM KUPIT OVO 2 KOMPONENTNO LJEPILO PIŠE DA JE SMOLA PA PROBAT SA NJIM JAVIM KAK MI JE USPIJELO JER JE KOMPLET 30 I KOJU KUNU
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 19:36
Ja već duže imam medaljone ali sam odustala zbog cijene smole i nedostatka tržišta.Reci koja je marka jer ja nisam našla ispod dvjestotinjak kuna.A možda je to bilo veliko pakovanje.
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 20:06
Kiki, tvoji radovi ostavljaju bez daha,,,
Na vrh
salomon View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje salomon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2013 u 14:19
[QUOTE=Kiki-ko?] Sajam je bio u City Galleriji,kuglice su večinom otišle.Ne baš veliki broj ali i proces proizvodnje je jako spor i kompliciran.Morala sam ih i dodatno još napraviti.A ostalo?Večina mi je ostala.Ljudi su bez novaca.Samo se šeću ili idu na pijacu i kino.Ali neću se žaliti jer je prodaja bila super u odnosu na prodaju za Uskrs kad su mi ostali samo dugovi.
Žao mi je da nisam slikala štand na Staru godinu kad po treći put tih dana nisam uopće išla spavati,kad sam napravila 4 kutije i još masu stvari.Noć sam izdržala na kavama i kapsulama Guarane,dočekala sam ptičice i zoru (valjda treći put u životu pa sam to morala slikati).Taj dan na štandu me tako tijelo izdalo da sam mislila da sam dobila parkinsonovu bolest.Kad je sve prošlo spavala sam dva dana za redom po 15 sati.Nije to više za mene.

Ki-ko, meni je Božićni sajam ove godine bio prvi sajam i naučila sam par stvari na svom i na iskustvu ostalih iskusnijih "sajmaša": kutije je skoro nemoguće prodati..materijal je skup i ne možeš ju naplatit malo a jaaaaaako rijetki su voljni dat 100 kn za kutiju. Ustvari rijetki su voljni potrošit više od 30 kn na bilošto! I zato se za sajmove (osim za Handmade i još neke koje posjećuju kolekcionari) isplati napravit puno malih sitnica koje su brzo gotove a možeš naplatit 15-20 kn. Ja sam prodala 15 malih tanjurića i 20 svijećnjaka oko kojih se ni malo nisam namučila, a sve ostalo oko čega sam se stvarno potrudila, to mi je ostalo.
Neke dane si golub...a neke kip...
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2013 u 18:31
Ljepo šta ste podijelile svoja iskustva sa nama pa da znamo šta nam je činit za sajmove veliko hvala , a dvokomponentnu smolu sam našla i u interšparu izgleda ko dvije šprice za inekcije spojene zajedno i
Big%20smile
na tom piše da je dvokomponentna smola

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2013 u 19:49
Ma daaaaj!!!Na kraj pameti.A bila u Interšparu prije neki dan.Išla sam sa markicama po tavu na popustu.Daleko mi je.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 02:33
salomon doslovno si svaku riječ u pravu.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 02:36
Evo me ponovo s ovom kutijom.Nisam je prodala za Božić pa kažem idem je dotjerati za sebe.Malo sam je brusila ,pa lakirala,stavila ogledalo i podstavu,a na dno čepove od filca.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 02:37
Ovako to kod mene izgleda dok se suši ljepilo.

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 06:32
super a ovo ljepilo za drvo koje se vidi u žutoj boci otiđi tamo gdje ga ima tu ima i onih smola a kutija je mrak

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 10:44
Jaaaaako mi se sviđa ova tvoja kutija Heart 
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
tea_luna View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 182
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tea_luna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 11:24
Baš šteta što nisi prodala kutiju,
ali i ovako si na dobitku, jer je kutija jako lijepa i možeš svaki dan uživati gledajući je.. Wink

Na vrh
leptirek View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 209
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leptirek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 10:11
Neka je ta kutijica ostala kod tebe,, ja bi si ju prva ostavila
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 14:52
Kutijica je super i bolje da ti uživaš u njoj s obzirom koliko si truda uložila Thumbs%20Up
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 22:27
Ajme,već sam si,silom prilika,dvije ostavila,ali uskoro će uskršnji sajam pa će one opet u šetnju.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2013 u 15:17
Mala kutijica.

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2013 u 15:40
ovo srćeko na poklopcu si ti radila ili je bilo?

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 96979899100 112>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.