Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Maja1985 - moj mali kutak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Maja1985 - moj mali kutak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 26>
Korisnik
Poruka
vlatka- View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 229
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vlatka- Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2013 u 19:08
Bravo Majo, super su ti radovi... kutija preljepa
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Maja1985 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maja1985 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2013 u 20:47
hvala vam drage moje.
žute ruže su rižin papir, prvotna ideja je bila da pokušam napraviti pitoriko ali kad sam zljepila papir bojala sam seda sve ne uprskam pa nisam ni pokušala. Trebam probati na nečem za čim neću žaliti ako sve uprskam, a specijalac sam da uprskam nešto što na početku dobro ispadne.
Na vrh
Maja1985 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maja1985 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 10:04
Na vrh
Maja1985 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maja1985 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 10:07
Na vrh
Maja1985 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maja1985 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 10:09
Na vrh
Maja1985 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maja1985 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 10:10
Na vrh
stenik View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stenik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2013 u 22:45
radovi prelijepi, jako jako su mi lijepi
Na vrh
leptirek View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 209
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leptirek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 09:24
Flaše su mi mrak
Na vrh
vlatka- View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 229
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vlatka- Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 19:25
Sve je prelijepo, ali boce... bez komentara...super su
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 01:58
Draga moja,kao prvo dobrodašla
Nadalje nisam shvatila tko je vrijedna gđa Mirjana?Pod kojim je nickom?E sad radovi.Moj favorit je okrugli tanjur na jorgovane.Malo sam se iznenadila kad sam na jednoj teglici vidjela salvetu koja je vjerovatno starija od tebe.
A sad dobronamjerni savjeti.Krakl si savršeno savladala.Nije ga potrebno stavljati uvijek i svugdje.Ima još krasnih tehnika.Na zadnjih par fotki su motivi stavljeni bez pittorica pa djeluju kao naljepnice,ali nikad nije kasno da se to napravi naknadno.Što se tiče stavljanja fotki,naučićeš s vremenom kao i svi mi (ja se još učim).One koje su zarotirane mogu se ispraviti i naknadno kroz "edit".Ne zamjeri.Sve je bilo u dobroj namjeri.
P.S.Stavi i na žute ruže pitoriko.Ne boj se.Ništa se neće dogoditi.Naravno,prije toga se informiraj.   
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Maja1985 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maja1985 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 18:53
Hvala Kiki.
Gospođa Mirjana je zapravo Okić i kad god je negdje zapelo nju sam zvala za savjet..
Nemam što zamjeriti jer svaki savjet dobro dođe, pogotovo kad je od pravih majstorica kao što ste Vi.
Što se tiče salveta, neke su stare i preko 20 godina jer sam ih ja kao mala sakupljala.
Žute ruže, da moje žute ruže, tacnu još nisam završila jer sam na njoj zapravo planirala napraviti pittorico, kao što sam i negdje napisala no problem je bio taj što nisam mogla napraviti odgovarajuče nijanse boja pa sam se bojala da sve ne uprskam i odlučila sam kupiti druge boje i zato to stoji. A kutija je bila po želji pa na njoj nema pittorica.
Za slike nisam znala da se naknadno mogu rotirati, hvala na informacijama, što sam više na ovom forumu više znam...hvala vam svima.
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 20:13
Hej Majo i ja drugi tjedan krećem sa pitoricom na nekim već davno pripremljenim stvarima- Ali kao što ti kažeš kad ti netko naruči obično ti ne ostavi puno prostora!
Na vrh
Maja1985 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maja1985 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 21:15
Istina...
Možda bi mogle onda koji dan zajedno maljuckati??
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 10:44
Može, čujemo se odući tjedan!
Na vrh
thania View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 84
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje thania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2013 u 16:00
jako lijepo Clap
Na vrh
mren View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mren Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2013 u 17:56
ove žute ruže su meni preljepe.....
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2013 u 13:02
Što se tiče pitorika ,boja sa blending gelom (retardantom) se može mackati pa brisati,pa opet...Kistom,prstima,štapićima za uši...Slike pravilno zarotirane u tvom kompu možeš ubaciti umjesto prethodno obrisanih u postu.A uđeš peko "edita".
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Maja1985 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maja1985 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2013 u 09:35
Evo malo i romantičnog duha...
Na vrh
Maja1985 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maja1985 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2013 u 09:36
Na vrh
Lily54 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 404
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2013 u 18:32
Sve pet ,ali glasam za drvenu tacnu sa žutim ružama ,odlićna je.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.