Moj kreativni apaurin |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 25> |
Korisnik | |
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajme boca sa dijevojčicom je božanstvena i ostale dvije su ljepa ali ona mi je mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
koje su ovo super tehnike!!!svaka čast!!!predobro je!!!ja to više nemogu pratiti,nestignem....taman odlučim ovo ću raditi, iskoči novi uradak, pa ja odlučim to ću, pa sad ove boce...izgubila sam se...a još usput sam se malo ulijenila....i ja sam odlučila gledat ću i diviti se....preljepi su radovi....hoćemo još, hoćemo još!!!!
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Dalija,Mren --HVALA
![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
![]() |
|
![]() |
|
thania ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 84 |
sve je prekrasno,ali onaj sat me ostavio bez daha!
![]() |
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Jesli ti ovo sve crtala, ili ti je neko napravio
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Lily :) !!! Jedino je prva slika pola-pola ( vidjela sam sličnu na netu ) a sve ostale su rađene po mojim nacrtima....Dakle ,ja crtala ...
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Jako lijepo... izdvojila bi ovu zadnju flašu i bilježnicu za recepete.... SAVRŠENO ![]() < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opet sam u očaju, što da ti napišem kad je sve predivno, flašu sam još jutros vidjela, ali je super.
|
|
![]() |
|
Hvala
![]() |
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Moj favorit je sat sa tulipanima..diiiivnooooo
![]() |
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
thania ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 84 |
i dalje sve predivno!
![]() |
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Slažem se sa curama, sve predivno
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Sve je prelijepo, imaš svoj stil, a kako si radilo onu 3d bocu. Daj malo se raspiši!
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Gledam i divim se
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
HVALA drage moje
![]() Okić-ona boca (bivši Jeger) je imala sa strane u staklu uvarene oznake marke pića ,pa,da ih sakrijem,papirnate ubruse sam umakala u drvofix i lipila okolo.Ruža je rađena od das-mase u kalupu.Premazala bojom i posula porporina zlatnim prahom dok se lak nije osušio. |
|
![]() |
|
![]() Vjerovatno i ovo može proći ovdje jer se i u ovoj tehnici koriste decoupage papiri i salvete-radi se o tehnici sospesso transparente ).Ovo je vanjski dio plastičnog jaja. ![]() ovo je pogled na unutrašnjost plastičnog jaja |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Hvala na odgovoru, sospesso mi se sviđa, moram jednom isprobati i tu tehniku. Čini mi se da nije komplicirana, a vrlo je efektno.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |