Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 112> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po izričitoj želji naručiteljice kutije za naočale su morale biti sa lovačkim motivom.I ženske i muške.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
A ja razmišljam da ih radim ponovo jer sam ih zalila sa 3D medijem koji nije baš proziran,a nemam tzv rezin ili odgovarajuću smolu.
|
|
|
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Hvala ti na odgovoru, a naušnice su ti jaaaaako lijepe...
|
|
![]() |
|
Na ovim naušnicama kod pitorika je bilo i boje i retardanta ko nogica od komarca i to sam tanki kistić umočila samo jednom u plavu i jednom u zelenu boju.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jako je teško odgovoriti na to pitanje.Ja sam išla po sistemu eksperimenta.Samo znam da retardanta mora biti jako malo jer se inače ne suši.Da,vrijedi za sve.
|
|
|
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Kiki, napisala si da kod pitorika, boja sa retardantom se može mackati pa brisati, pa opet...
Pošto sam ja još nova u tome, lijepo bi te molila da mi objasniš taj postupak. Koliko se stavi retardanta u boju i na koji se način može izbrisati da bi se nanovo mackalo i da li to vrijedi za sve(staklo, drvo, plastika...)? Unaprijed ti se zahvaljujem |
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Upravo je tako ja samo trošim i već mi samo slijedi razvod ako ovako nastavim,vi bar prodate ponešto a ja, ma ni slućajno ,doduše kod mene nema ni sajmova niti štandova zato imama potkrovlje pa slažem.
|
|
![]() |
|
thania ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 84 |
prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
hobi za dokone gospođe koje imaju pristojne prihode!!! ovo mi je predobro...
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Da ali to bi radile i da neprodajemo a ovako bar namirimo matrijal
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Ki-ko, tvoja kći je u pravu!
![]() |
|
![]() |
|
Zato smatram da je moja kći u pravu kad mi kaže da to nije posao nego hobi za dokone gospođe koje imaju pristojne prihode.
|
|
|
|
![]() |
|
Maja1985 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 484 |
Istina. Volja, trud, vrijeme- nitko to ne može platiti ali još veći problem je u tome što smo postali toliko siromašan narod da nemamo novaca da si priuštimo pokoju lijepu sitnicu već krpamo kraj s krajem.
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Kiki, zapravo nitko ne može platiti uložen trud i vrijeme - tako da koliko god da se proda ja mislim da se više uloži.
|
|
![]() |
|
Sajam je bio u City Galleriji,kuglice su večinom otišle.Ne baš veliki broj ali i proces proizvodnje je jako spor i kompliciran.Morala sam ih i dodatno još napraviti.A ostalo?Večina mi je ostala.Ljudi su bez novaca.Samo se šeću ili idu na pijacu i kino.Ali neću se žaliti jer je prodaja bila super u odnosu na prodaju za Uskrs kad su mi ostali samo dugovi.
Žao mi je da nisam slikala štand na Staru godinu kad po treći put tih dana nisam uopće išla spavati,kad sam napravila 4 kutije i još masu stvari.Noć sam izdržala na kavama i kapsulama Guarane,dočekala sam ptičice i zoru (valjda treći put u životu pa sam to morala slikati).Taj dan na štandu me tako tijelo izdalo da sam mislila da sam dobila parkinsonovu bolest.Kad je sve prošlo spavala sam dva dana za redom po 15 sati.Nije to više za mene. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
nadam se da si sve ove lijepe stvari prodala!
i ja sam bila na sajmu, uvijek prvo prodam najskuplje stvari! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Prekrasne stvari, posebno kuglice!!
|
|
![]() |
|
Maja1985 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 21 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 484 |
Predivne stvari, gdi je bio štand?
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Nadam se da ti nije ostalo ništa ili barem ništa od izloženih stvari sve su predivne
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |