Moji radovi |
Odgovori | Stranica <1 76777879> |
Korisnik | |
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vlatka - misliš na visuljke na bokmarku ?
Okić - naravno da dolazim (samo da ne bude opet otkazan) i onda idemo na "čoporativnu" kavicu tatjana - rame od čega ? anđeli su u okviru od gipsa (kalup )ako si na to mislila. Naravno da računamo i s tobom na kavici |
|
Sponzorirani linkovi | |
tanja-66
Mladi grm Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vauuuuuuuuuu
|
|
vlatka-
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, da na visuljke na bookmarku mislim, nisam znala kako bi to nazvala.
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vlatka - u Vlaškoj je Importane , na znam kako se zove ona ulica koja ide uz Importane pa na Vlašku (Iblerov trg ??) nasuprot izlaza Impoortanea u toj ulici ti je neki dućan sa materijalima u metraži. Ti visuljci se prodaju na metre, imaš tri vrste pa uživaj u odabiru. Ja sam kupila po 20 cm i mislim da onda dobiš 5 visuljka.
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mojim kumovima koji su "ludi" za svojim macama. Njoj je namjenjena ova prva
a njemu ova druga (baš smo prosti !!!) a baš su mi dobre |
|
mren
Već proklijao Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mace su preljepe!!!!!!! ideja je predobra!!!
|
|
mren
Već proklijao Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma, još jednom sam ih morala pogledati...odličan poklon....za ideju za rad........
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Genijalno - gdje si samo našla ove mace
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jani - a tko ima "bunker" otkačenih salveta ? ma da - Anita
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
vlatka-
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogs, puno ti hvala na iscrpnom odgovoru.
Mnogo puta sam onuda prolazila, istina autom, ali nikad nisam primjetila taj dućan, baš sam čorava. Mačke su ti predobre, još nikada nisam vidjela tako dobre salvete.Super, super... |
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj Gogs, gdje su te mačke?
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fantastočno, posebno ova za kuma.
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić - mace su u Krapini tj. Žutnici a salvete od Anite
Mima - kada sam pitala Željka koju da odaberem za kumu onda je samo rekao ne ovu (koja je ispala za kumeka) jer bi kuma krivo možda shvatila pa sam onda njoj napravila dvije a on je dobio što je dobio. Zamotala sam u celofan i iznad š.... zavezala čvor tako da se isprva nije ni vidjela "rupica". Trebala si vidjeti reakcije kada je razvezao... |
|
leptirek
Već proklijao Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maske za mobitel
Ja ih imam par al se nekak bojim da bi se to sve moglo odljepit od maske :/ |
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tko god se boji odljepljivanja, posprejati s prajmerom i Ren Coo, super.
|
|
TaraBraun
Mladi grm Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve mi je super, od maskica za mobitel, preko prekrasnih bookmarka do micka, one su prva liga.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mala, srednja i velika |
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još malo slonića |
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
poklon mojoj "swapici" za Božić |
|
Odgovori | Stranica <1 76777879> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |