Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 112> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Preljepo kao i uvijek.!!!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Kiki i ovdje si stigla , morat ću na poduku pa da se i ja iskušam ali odmah da kažem čisto sumljam da ću uspijeti. Predivni radovi i kad ih vidim kažem sama sebi i ja bi to ali postoji veliko ali , ne vjerujem u sebe.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Sve je prelijepo,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Klara,evo kopije tvoje čestitke.To je sav repro koji sam imala doma.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ogledalo za unuku od sestrične.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
E jesi majstorica, svaka čast , sad mi je žao što nisam donijela papirnate maramice iz Austije (imam samo dva motiva jer mi je žao da obrišem nos)
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Ma kutija s anđelima je mmm....... prekrasna. A kako li si uspjela s Klarine čestitke skinuti kuglice - kapa do poda
![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Kod tebe sve biser do bisera.....
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Super
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Krasno, sve od reda ......
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
ogledalo je divno,, ma predivno
![]() |
|
![]() |
|
Na ovom etuiju mi se malo crvena boja razmazala jer je salveta jeftina kineska kopija.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
sve sto uradis uvjek je savrseno iako ti uvjek nadjes manu...kutija sa andjelima je zaista posebna.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Kiki 3:38, jel ti to ne spavaš više?
Etui je divan, a što se tiče razmazivanja boja, meni se to desi i kod skupih salveta i hoby dučana.Nemam pojma kako to spriječiti. Kupila sam prekrasnu crno sivu salvetu, sa crvenom ružicom - baš što sam imala naručeno - sretna išla raditi i sve se razmazalo.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Sve je tako savršeno lijepo,romantična dušice,bravo ![]() Skupljati ću salvete za tebe,samo pošalji pp-adresu. |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
I meni se ista stvar događala sa najfinijim salvetama.....kako si pomoći - tko zna!!!! Ali sva sreća, to se ne vidi na etuiju. Prekrasan je
![]() Taman kada sam htjela pitati kakvu to predivnu zelenu čipkastu podlogu imaš vidim da je to neki model
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |