Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 79>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 18:31
Joj Gogs, gdje su te mačke? smile181
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vlatka- View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 229
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vlatka- Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 17:08
Gogs, puno ti hvala na iscrpnom odgovoru.
Mnogo puta sam onuda prolazila, istina autom, ali nikad nisam primjetila taj dućan, baš sam čorava.
Mačke su ti predobre, još nikada nisam vidjela tako dobre salvete.Super, super...
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 13:51
Heart 
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 13:43
jani - a tko ima "bunker" otkačenih salveta ?   ma da - Anita
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 13:10
Genijalno - gdje si samo našla ove maceWink
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Na vrh
mren View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mren Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 11:39
ma, još jednom sam ih morala pogledati...odličan poklon....smile55za ideju za rad........
Na vrh
mren View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mren Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 11:37
mace su preljepe!!!!!!! ideja je predobra!!! 
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 11:11
Mojim kumovima koji su "ludi" za svojim macama. Njoj je namjenjena ova prva

a njemu ova druga   (baš smo prosti !!!)

a baš su mi dobre

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 11:01
vlatka - u Vlaškoj je Importane , na znam kako se zove ona ulica koja ide uz Importane pa na Vlašku (Iblerov trg ??) nasuprot izlaza Impoortanea u toj ulici ti je neki dućan sa materijalima u metraži. Ti visuljci se prodaju na metre, imaš tri vrste pa uživaj u odabiru. Ja sam kupila po 20 cm i mislim da onda dobiš 5 visuljka.
Na vrh
vlatka- View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vlatka- Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 19:43
Da, da na visuljke na bookmarku mislim, nisam znala kako bi to nazvala.
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 18:37
vauuuuuuuuuu
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 18:09
vlatka - misliš na visuljke na bokmarku ?
Okić - naravno da dolazim (samo da ne bude opet otkazan) i onda idemo na "čoporativnu" kavicu
tatjana - rame od čega ? anđeli su u okviru od gipsa (kalup )ako si na to mislila. Naravno da računamo i s tobom na kavici
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 17:27
Pa i ja da se pridružim, daj reci gdje si nabavuila rame,a one zaljubljene bube mare imam, a vidi kako su slatke.
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 14:21
Gogs, draga ti uvijek zablistaš svojom izvedbom. Ako bude moguće idući tjedan zbog vremena mogli bi se vidjeti na sajmu salveta! Baš bi rado!
Na vrh
vlatka- View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vlatka- Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 13:53
Hvala ti na odgovoru, a još mi samo reci gdje nabaviš ovak slatke privjeske?
Eto, mojim pitanjima nikad kraja...
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 13:46
vlatka - to ti je 400 gr papir kupljen u AGM-u u Gundulićevoj. Imaš ga u dvije dimenzije. Ja sam kupila manji jer je i taj manji velik.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 13:34
Genijalno smile55, sve odreda
Na vrh
vlatka- View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vlatka- Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 13:22
Super navlake za mobitel, a i bookmark je mrak.
Od kojeg materijala je bookmark i gdje ih nabaviš?
Još ih nisam radila, a imam neke prijateljice koje bi bile oduševljene takvim poklonom, pa bi si dala malo truda.
Bravo, super ti je sve.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 12:14

uspjela sam slikati samo jedan bookmark jer su mi ostali "oduzeti" brzinom munje. Ali i to je nešto

s druge strane

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 12:06

dva zaostatka od lani

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 79>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,299 sekundi.