Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 63> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa ja nisam imala nekih poteškoća.....nije baš mehanizam "sjeo" kao u onim podlogama koje se kupe s utorima, ali namjestila sam ga i objesila bez problema....Jesi stavila onaj gumeni kao "dihtung" koji dođe uz mehanizam?
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Draga,, opet ja s pitanjem za sat ![]() Ugl napravila na velikoj ploči, kupila satni mehanizam u repro ali imam maali problem ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
jANI, NAPIOSALA SAMI I gOGS, POŠTO JE TO U 178 SATI I VEĆJE POMALO MRAK, MENI JE TEŠKO VOZITI, A NE BI SE IGRALA.DOĆI ĆEJEDNA NOVA VLATKA, PA ČU JOJ REĆI NEKA TEBE I GOGS POTRAŽI.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
se razme
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Hvala Tatjana, je - sajam je 14.01. i baš se veselim. Ja dolazim sigurno jer sam od Svjetlane naručila repro i moram to preuzeti pa se tada možemo ujedno i na kavici poslije vidjeti. Tko je raspoložen neka dođe.....
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jani biti će sajam salveta, mislim onaj ponedjeljak kad počne škola, a drugo daj skupi naše tete na kavicu
|
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Super majstorice, podlošci su ti mrak.
Uvijek nas nanovo ugodno iznenadiš sa svojim radovima ![]() |
|
![]() |
|
Hvala, hvala
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
ljubičasto sjenčanje je odlično!! satovi su posebni...ja sam uradila jedan sat, tako je krasan da mi stoji u ateljeu(šupi)da ga nitko nevidi dok ga nepopravim....a sad znam i kako ću...
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Super kompleti
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Klara - kod Svjetlane Stojanović obje vrste - preko fejsa. Žena je super, od riječi i radi vrlo kvalitetno, isporuka na vrijeme..... kako obeća, tako i napravi. Zaista za preporučiti svakome!
Hvala na lijepim riječima curke
![]() |
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Podlošci su neodoljivi
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
biiiiiiiig lajk... ![]() ![]() di si nabavila ovaj četvrtasti komplet podmetača? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
TinnčicaM ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Hvala Jani, vjerujem za strpljenje ali isplati se zato je super izgleda!
|
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje!
TinnčicaM - rub sjenčam majušnim komadićem spužvice kojim lagano "tufkam" po rubu, ali zaista lagano lagano, s vrlo malo boje i iziskuje puuuuuno strpljenja. Ako staviš malo previše boje ne dobije se lagani prijelaz. U biti samo treba malo prakse da sama vidiš koliko boje trebaš ostaviti na spužvici - probaj na nekom nebitnom komadu.....nakon par "tufkanja" ćeš skužiti o čemu pričam.... Nadam se da sam to dobro uspjela objasniti
![]() |
|
|
![]() |
|
TinnčicaM ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Super su podmetači, pogotovo ljubičasti! S čim si sjenčala rub da ti je tako dobro ispao, svuda jednak. Pozdrav
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Još jedni podlošci su gotovi.....
![]() Svi zajedno....
![]() |
|
|
![]() |
|
Iako sam mislila da sam za ovu godinu gotova, dobila sam još neke narudžbe....
![]() Ovo su podlošci s dva lica pa sam ih slikala u nekoliko varijacija....
![]() ![]() Pogled na kutiju za podloške.....
![]() ![]() pogled na unutrašnjost....
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
oookej,, sad mi je kliker proradio da ima ploča sa velikim rupama i sa onim malim
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |