Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vlatka- Odmor uz decoupaqe
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

vlatka- Odmor uz decoupaqe

Odgovori Odgovori Stranica  <1 567
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
vlatka- View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 229
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vlatka- Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2012 u 19:36
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vlatka- View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vlatka- Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2012 u 19:34
Na vrh
vlatka- View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vlatka- Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2012 u 19:31
Na vrh
vlatka- View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vlatka- Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2012 u 19:28
Na vrh
vlatka- View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vlatka- Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2012 u 19:24
Na vrh
vlatka- View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vlatka- Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2012 u 19:21
Na vrh
vlatka- View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vlatka- Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2012 u 19:09
Na vrh
vlatka- View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vlatka- Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2012 u 18:59
Drage tete salvete, skupila i ja hrabrost i odlučila vam pokazati moje radove, jer ste dijelom i vi "krive" za to. Pošto je sad predbožično vrijeme, ja sam radila samo staklene tanjure za poklon mojim prijateljima, znancima i rodbini. Neki to nisu nikad vidjeli, pa mi je s takvima lakše jer ne vide moje greške, njima je ,to super. Vi ste ipak majstorice, pa vas molim da slobodno kritizirate i čast mi je čuti vaše mišljenje i komentare.
E, sad da vidim da li će ići slanje slika, ako ne pričekajte dok ja to skužim (možda će potrajati).

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 567
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.