Moj vrt u nastajanju |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Odmah je i nama zasjelo sunčeko kad smo vidjeli ove tvoje žute ljepotane!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasan ti je kumquat.
Čula sam da se nesmije jesti puno kumquata, samo par komada - je li to točno? |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
A zakaj ja ne vidim nove slikice, šmrc?????
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Ja ga jedem puno ali samo vanjski dio.Mislim da bi to moglo biti točno ako bi se jele košpice i dio oko njih.Zbilja je gorko pa vjerojatno ima neke sastojke koji nisu najzdraviji. |
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
I ove godine moj vrt obiluje plodovima južnog voća iako je cijelu godinu bio poprilično zapušten, nije se gnojilo, ni oralo , ni prskalo ( što ni inače ne činim ) pa možemo uživati, do mile volje, u zdravim plodovima.
Limuni: ![]() ![]() ![]() Naranče: ![]() Crvene naranče: ![]() ![]() Klementine: ![]() ![]() Crveni grejp, koji ko zna hoće li pocrveniti: ![]() ![]() To što se čini da je ipak orano je zapravo uzorala divlja svinja. Izgleda kao da sam je unajmila. |
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
A vidim da se žene muče za naći zdravih plodova limuna za božićne kolače a u mene ih ko u priči, mirišljavi, neprskani...
Da otvorim trgovinu? |
|
|
|
![]() |
|
Da si mi blizu,najiskrenije da bih došla k tebi kupiti,ove zdrave plodove citrusa!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ne bi pogriješila
|
|
|
|
![]() |
|
Znam draga i sama sam veliki pobornik zdrave hrane ,tako da ti vjerujem 100%! Sve svoje povrće što uzgajam ,uzgajam bez otrova i kemikalija!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja sam već dugo na forumu i tek danas sam otkrila da imaš svoj vrt.Cijeloga ga pregledala,neke su slikice na žalost izbrisane,ali oduševili su me tvoji citrusi i aloje,a vidjela sam i snijeg koji si imala jedne zime.
Prekrasne su i ruže,a reci mi još imaš ljubimicu bugicu koju je tvoj psić donio?
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
nije me bilo jedno vrijeme.
Snijeg je bio pravi događaj za nas jer padne svakih 10 god. Bugica je živa i zdrava i još cvijeta.Stavit ću sliku. |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divne voćke, baš kao da mirišu do mene i odišu vitaminima i zdravljem!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ovo je predivno vidjeti
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasni agrumi!
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prekrasne su |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |