Botanički vrt Zagreb |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A može li se to druženje izorganizirati koji vikend? Jer meni u tjednu nikako ne paše a voljela bih se podružiti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja sam zadnji put tu bila kao srednjoškolka,u Zagrebu sam išla u srednju školu,a to je bilo prije ohoho godina,i ove slike su mi probudile lijepe uspomene na moju mladost.Mislim da sam neki da gledala slike i od naše Sarice i od srca vam hvala što ste se sjetili što pokazati Botanički vrt danas
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja moram priznati
![]() ![]() Zato Gogo hvala na slikama baš sam uživala!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
rado i često prošećem botaničkim vrtom, a jako me vesele i njihove prodaje, netko je pitao kada je jesenska rasprodaja...15. i 16. 09. od 9 - 17 sati
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hvala na slikama i na podsjetniku kakvo blago imamo u blizini , a nažalost često zaboravljamo na njega (čast izuzecima) ili ga nismo ni svjesni. I ja moram priznati da nisam bila već godinama i stvarno bi ga voljela vidjeti , pogotovo kaj sad sve to gledam drugim očima. To bi stvarno bilo najprikladnije mjesto za druženje. Bako , bilo bi lijepo i tebe vidjeti tu kad već prije nisi bila !
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Tak je Anastazija. Hajde ljudi, ima li tko kakav prijedlog. Tko dolazi u Zgb i kada?
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Tema u okupljanjima http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=5179&PID=440882#440882.
Gogiću, Hvala!!!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Ija sam za .Prisjetila bi se studentskih dana kada smo često
mi riječani nakon uspješno položenog ispita znali prošetati njima. Sada je sigurno još ljepši i bilo bi preedivno pregledati ga ponovo |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ja sam nedavno bila u zagrebu,nažalost nisam vidjela botanički,bio je zatvoren
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Hajdemo narode, tko dolazi u ZGB na jesensku prodaju, tko za vikend? Ima li zainteresiranih, već je 13. treba se dogovoriti termin.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |