Salvetice od Franjice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 15161718> |
Korisnik | |
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasne boce. Jako dobro su ti ispale pukotine. Bravo!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() Prošlo je skoro godinu dana i kako se približava kumičin ročkas morala sam se primiti posla. Ulov sa "kvartovskog odlagališta blaga" ![]() ![]() donešen je predlani kući kao osnoa za poklon za kumičinu kuću na Pagu.... nakon rastavljanja, puno šmirglanja, krpanja, mješanja boja i bojica (ni jedna originalna mi nije bila dobra a iskreno govoreći ni sama nisam znala što bih)... odlučila za šabi i dvokomponentni krakle... pa ćemo dalje vidjeti... ![]() Zlatna podloga na šabiju ispala prezlatna, pa i ona dobila dvokomponentni krakle i crne pukotine (obična crna pasta za cipele!) ![]() tamni dio dobio zlatni prah u pukotine.. ![]() Gledam, gledam i nisam zadovoljna, ponovno šmirglanje.... razmišljanje (imam zabranu od zvijeri raditi bio kakvo cvijeće i nedajbože školjkice) da bi na kraju MPK izvukla iz arhive papir koji mi je kupila u Austriji.... ![]() zgužvale, nalijepile, malo kontura i moram priznati kako sam jako, jako zadovoljna ![]() ![]() Od silne želje za fotkanjem i pokazivanjem (fala Monna) ogledalo cijelo zamackano...sutra jurim kod staklara kupiti trokutiće da ga učvrstim... zatvorim zadnju stranicu i specijalan poklon za još specijalniju kumu gotov! Stignete me još i kritizirati jer idemo na ročkas tek navečer!!!!!!!!!!!!!1 |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
kao prvi drago mi je da si opet u sedlu.......i da nas tako iscrpno izvještavaš o pokušajima i promašajima........uvijek volim pročitati dobro i poučno štivo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
nesto novo i jako zanimljivo,ne vidi se sve dobro zato mislim da u prirodi izgleda izvrsno.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Moram priznati da ga je bilo lakše napraviti nego pofotkat...jedva sam dočekala jutro za novi pokušaj...
![]() pa još jednom sa drugom podlogom ![]() detalji ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Franjek, ogledalce je super ispalo
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo je ispalo, sviđa mi se
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Franjice welkam bek, a ogledalo mi je super, dobro si izvela cijeli postupak i mislim da će kuma biti zadovoljna
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ogledalce je ispalo zaista lijepo i originalno.
Meni se svidjelo kako si dobila one pukotine i čime si ih zatvarala.
Svukupni dojam je super, kuma će sigurno biti oduševljena.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super, vratila si se!!! Ogledalo je ispalo izvrsno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Jesi se naradila, ali zato rezultat je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Stvarno puno posla. Jako mi je lijepo naročito ako se gleda izbliza. Tek onda se vide fini detalji.
Može mala opaska , ali molim te nemoj se ljutiti. Zalijepi još jednom one vrhove cvijetiča. |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
I kod mene ima kvartovsko odlagalište ali nas izgleda ima jako puno zainteresiranih a kako ja živim na 4 katu uvjek zadnja stignem....ogledalo je zaista odlično a nadam se da oduševljenje djelim sa kumom
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
obožavam kada se starim,odbačenim stvarima podari novi sjaj,a ti si to vrhunski odradila
![]() e da ga sad vidi stari vlasnik bilo bi ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...potpuno se slažem s Prilom... vrhunska obrada nečega što je trebalo zauvijek nestati na smetlištu, a uz puno truda, volje i nešto boje i salveta dobila si nevjerojatno lijep i originalan poklon
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Drago mi je da si našla put natrag u svoju galeriju i onda nas počastila ovakvim divnim makeoverom! Svaka čast! Sviđaju mi se boje i asimetrija - nije cijelo ogledalo u motivima! I Felina je u pravu - molim te ne daj onim cvjetićima da ti pobjegnu s ogledala, bila bi prevelika šteta!
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
krasno odrađeno, krasno...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 15161718> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |