Salvetice od Franjice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 18> |
Korisnik | ||
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
e a ti ga pa sve doslovno shvati, udri malo brigu na veselje
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
vidjeh i ja kutijicu,predivna
![]() ![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Franji, zvučat će grozno, ali stavi mi sastrane iz onog kupa one salvetice onako malo retro sa krugovima...mislila sam da sam ih uzela i da ću ih staviti na onu rešetkicu što sam kupila kad ono NEMA
Ja svašta zaboravila, uzeti sjeme, uzeti salvetice, najbolje da se mi i sutra nađemo?!?!?!? ![]() |
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
e a
![]() |
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Pokušavala nadoknaditi puno toga i onda shvatila da moja princeza kćer nakon tri mjeseca već u ZG, koje kopanje po ormarima, koje razmišljanje što uraditi i čega se uhvatiti a onda i suočavanje sa činjenicom da ni princu nisam završila kutiju ... bit će dernjave ... a meni ne, a njoj si mogla ... njezina je završena i ja zadovoljna, pogledajte čine
![]() Cijeli je stan u crno bijeloj kombinaciji pa je tako i ova kutijica
(
![]() ![]() ![]() ![]() Došla princeza danas s posla pozdraviti svoju osnovnu obitelj i bila jako, jako zadovoljna i sretna s darekom a ja (između ostalog) dobih ovo:
![]() Kako me pogodila, luda sam za Van Gogićem - sutra fotokopiram podloške..... jupi....
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Kutijica je suuuuper, tako fancy! A šta mi pričaš o laku, pogledaj kako se tebi divno ispucao! A tek Van Gogo kojeg si dobila, mmmmm! Poštena razmjena, rekla bih!
![]() |
||
![]() |
||
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
|
Draga moja ti se raspituješ za savjete o ovome
![]() ![]() Prekrasno, prekrasno kutijice su fantastične
![]() |
||
meni je super u životu
|
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Ma zadovoljna sam ja kako to ad ide, mada sam danas pročitala kako se pukotine ispunjavaju na nepotpuno osušenom premazu "drugog koraka" a ja su strahu sušila svaki premaz po nekoliko sati... ma učiš dok si živ, zar ne?
Pokušavam odgonetnuti kako se radi onaj premaz na okvirima da izgledaju onako starinski, ... polako, savladat ću ja i to, zar ne!
A sad da se još malo pravim važna, pogledaj draga E - kako sam "skinula" tvoje srčeko prije no što sam ga vidjela...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
opa franjice, pa pukotinu su ti savršenstvo čisto!!! bravo bravo bravo!!
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
sad tek pomnije čitam, kako misliš da se pukotine ispunjavaju na nepotpuno osušenom premazu "drugog koraka"??
|
||
![]() |
||
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
meni je super u životu
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
odlicno franjice,al ova zadnja sa ruzama mi je posebna
![]() |
||
![]() |
||
|
krasno franjice
|
||
![]() |
||
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
|
Ma vidi ti nju, a meni napisala da je ljubomorna na moje raspucavanje. Pa tvoje su pukotine savršene! Prekrasni su ti radovi
![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Franji stava radovi, predlažem da porporinu stavljaš na skroz suhi spet 2 baš zbog toga da dobro obrišeš cijelu površinu slike na kraju jer porporina rado oboji cijelu sliku....ako ste uopće pričali o to me!
|
||
![]() |
||
|
http://www.lumos.hr/antik.htm
"Prije nego se 1. faza (step 1) potpuno osuši (još se vide bijeli tragovi ali je na dodir suha) obilato nanesemo 2. fazu (step 2) sa suhim i plosnatim kistom. Nakon sušenja pojaviti će se pukotine."
... po običaju malo sam zbrljala, ali ova stranica mi se čini jako, jako dobrom
|
||
![]() |
||
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
|
E tako već da. I meni se sviđa njihova stranica, a pogotovo tete u dućanu u Zadru, jako su ljubazne.
|
||
![]() |
||
|
Bila ludnica na Karnevalu pa nisam stigla ni baciti oko - zanima me ima li morčića naušnica u bižuteriji ili isključivo u zlatarnama... znaš li išta o tome?
|
||
![]() |
||
|
Nisam sigurna za bižuteriju. Ako i postoji to bi mogla imati jedna galerija u Starom gradu koja inače drži stvari sa motivom morčića. A ako kupuješ kod zlatara moraš paziti gdje, da budu dobro izrađeni i zapečeni da ti se boja ne oguli. Što te konkretno zanima, mogu ti se raspitati kada budem išla u grad ako želiš. Za izlet ću te obavijestiti na vrijeme, niš ne brini.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |