Boskoop - Holandija |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slike su prekrasne, ali ja ipak moram reči da ne mislim da i kod nas ima takvih gradova, parkova, okućnica i rasadnika i ne mislim da je to za nas utopija, nama samo treba vremena. Jest da oni imaju puno dužu tradiciju, ali i kod nas ide polako (ali sigurno). Još davnih 70-tih kao djete bila sam u Varaždin, svi parkovi su bili puni tulipana i drugog cvijeća, ja sam bila "šokirana" kako to nitko ne počupa, ali nije i dan danas to je grad koji se nebi sramio po svojoj hortikulturi stati uz bok nekom gradu u Nizozemskoj, zato što ima tu tradiciju i kulturu. Pa vidjela sam ja prekrasnih okućnica i u Slavoniji i u Međimurju, sve ih je više i u Dalmaciju, Primorju i bit će "lijepa naša" stvarno lijepa.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ovo je definitivno mjesto koje jednog dana moram posjetiti....stvarno raj za oči
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
da jedino tako, samo da je bar više takvih ljudi (koji vole biljke i životinje) svima bi nam bilo lakše i ljepše
|
|
![]() |
|
Felix ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 296 |
jedino da negde u bespućima ljepe naše, mi ekipa s foruma, kupimo zemljicu, ogradimo se s ogradom pod naponom i sadimo biljke. pa ćemo imati svoju utopiju
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasne slike za nas je to nažalost samo utopija
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
i ja se slažem s Trišom.To kod nas nikad neće biti.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Samo se ti nadaj Admine.
Felix predivne slike, poželiš otići u malu kućicu pored vode( ili bar sanjati o njoj)i tamo ostati do kraja života.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Felix ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 296 |
nikada...tam žive kulturni ljudi i niš ne čupaju prek noći, kod nas vrtlari kada sade čemprese pred kučom , moraju im povezati korjenje žicom i daskama .....
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
ovo je predivno.... mozda jednog dana nesto slicno dozivimo i u lijepoj našoj....
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Divno, divno, raj zemaljski .....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
ovo je slikano u Gaudi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bravo Demian
![]() imam još par fotki iz rasadnika, a ostale su mi na drugom kompu, pa ću ih staviti kad dođem do njih
|
|
![]() |
|
Demian ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 21 |
tako je, stare vještice se trebaju skrivati a ne pokazivati po forumu
|
|
![]() |
|
ma imam samo fotke na kojima sam i ja, a ovo je forum o cvjeću a ne o starim vješticama
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Felix prekrasno, pravi raj na zemlji. Hoćemo još slikica
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Felix samo stavljaj slikice!!!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |