Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Boskoop - Holandija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Boskoop - Holandija

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 19:59
Slike su prekrasne, ali ja ipak moram reči da ne mislim da i kod nas ima takvih gradova, parkova, okućnica i rasadnika i ne mislim da je to za nas utopija, nama samo treba vremena. Jest da oni imaju puno dužu tradiciju, ali i kod nas ide polako (ali sigurno). Još davnih 70-tih kao djete bila sam u Varaždin, svi parkovi su bili puni tulipana i drugog cvijeća, ja sam bila "šokirana" kako to nitko ne počupa, ali nije i dan danas to je grad koji se nebi sramio po svojoj hortikulturi stati uz bok nekom gradu u Nizozemskoj, zato što ima tu tradiciju i kulturu. Pa vidjela sam ja prekrasnih okućnica i u Slavoniji i u Međimurju, sve ih je više i u Dalmaciju, Primorju i bit će "lijepa naša" stvarno lijepa.
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 17:18
Ovo je definitivno mjesto koje jednog dana moram posjetiti....stvarno raj za oči smile89
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 17:07
da jedino tako, samo da je bar više takvih ljudi (koji vole biljke i životinje) svima bi nam bilo lakše i ljepše
Na vrh
Felix View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felix Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 17:00
jedino da negde u bespućima ljepe naše, mi ekipa s foruma, kupimo zemljicu, ogradimo se s ogradom pod naponom i sadimo biljke. pa ćemo imati svoju utopiju
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 16:40
krasne slike za nas je to nažalost samo utopija
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 15:12
i ja se slažem s Trišom.To kod nas nikad neće biti.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 14:51
Samo se ti nadaj Admine.
Felix predivne slike, poželiš otići u malu kućicu pored vode( ili bar sanjati o njoj)i tamo ostati do kraja života.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Felix View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felix Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 14:50
nikada...tam žive kulturni ljudi i niš ne čupaju prek noći,  kod nas vrtlari kada sade čemprese pred kučom , moraju im povezati korjenje žicom i daskama .....
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 14:28
ovo  je predivno.... mozda jednog dana nesto slicno dozivimo i u lijepoj našoj....
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 13:47
Divno, divno, raj zemaljski .....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Felix View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felix Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 13:31
ovo je slikano u Gaudi

Na vrh
Felix View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felix Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 13:28

Na vrh
Felix View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felix Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 13:27

Na vrh
Felix View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felix Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 13:26
bravo Demian smile141

imam još par fotki iz rasadnika, a ostale su mi na drugom kompu, pa ću ih staviti kad dođem do njih
Na vrh
Demian View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 21
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Demian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 13:20
tako je, stare vještice se trebaju skrivati a ne pokazivati po forumu
Na vrh
Felix View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felix Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 13:11
ma imam samo fotke na kojima sam i ja, a ovo je forum o cvjeću a ne o starim vješticama
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 13:07
Felix prekrasno, pravi raj na zemlji. Hoćemo još slikica
Na vrh
Felix View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felix Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 12:46
Na vrh
Felix View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felix Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 12:45

Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 12:44
Felix samo stavljaj slikice!!!!! smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.