Salvetice od Franjice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 18> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Franjice svakog dana u svakom pogledu sve više napreduješ
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Bila bubana, imala bronhitits s upalom sinusa.... sad radi, sve pozdravlja, javit će se kad stigne...
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Franjice veliš da čekaju šleper robe, tko moram priznati nisam shvatila ofertisima ili lumus???????
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Franjice, ne dođem tri dana na tvoju temu, a ti napraviš "brdo" novih stvari...Kad sve to stigneš!? Odlično ti ide, stvarno si puno napredovala.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
MKM puna energije (zanima me kaj je to dobila uz dvije injekcije glukoze kad sada ima toliko energije) pa se nas dvije lijepo družimo i "igramo". Sve bolje radi sa fenom a i cijelo mi vrijeme pripovijeda dogodovštine iz tridesetilijeve (nije mi jasno kako ne zna da sam gluha i inače a da je uz fen ne čujem apsolutno ništa, no dobro, zadovoljna MKM jer je u društvu, zadovoljna JA jer radim što hoću) a voo su naši uradci ovih dana:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kad bih barem mogla naučiti MKM da mi stavlja obrub oko tanjura gdje i mi bio kraj. To mi se jednostavno ne da raditi.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Wow, baš su lijepe! Ova s ružama mi je posebna! Na čemu si ih radila?
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
savršeno
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Vas dvije rasturate!
Pohvala TKM! |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
Zadnji ostaci tanjura, nema ih pa ih nema više a meni fale!
![]() Šefi, kaj nisi ila na nabavci materijala, ima jedna salvetica za koju sam sigurna da buš ju žicala! (ma ne moraš, već sam ti ju spremila)
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Jako lijepi tanjuri. Ne znam koji su ljepsi, oni u zutim tonovima ili ovi njezno bijeli. super
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Wau koliko novih i krasnih radova.. bravo.. stvarno vježba čini mahera u poslu!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Franjice,
pa ti zaista radiš prekovremeno..a vidim da si i mamu angažirala... ![]() Jako mi se sviđa kaj se igraš kombinacijama boja u podlozi ![]() Moj favorit je ovaj tanjur sa suncokretima..... ![]() A za rubić, najjednostavnije ga je raditi sa pic trakom ![]() |
|
![]() |
|
Umjesto da uživam u trenucima objavljivanja izjave bijesne građanke na našim programima, MKM i ja smo lijepo opet otplovile u svijet mira i tišine. Znate da me "Ježeva kućica" oduševljava pa evo da vidite kako sam uredila servan koji će prijatelj MPK donositi u krevet
![]() ![]() Stalno nekuda putuju, stalno su na nekim seminarima i kongresima a sad i MPK putuje na specijalizaciju u inozemstvo na 3 mjesec, pa im nekako dajem do znanja da je DOM i obitelj ipak najvažnija točka u životu.
E pa dosta, sad sam i ovdje počela filozofirati. Idem frizirati MKM kako bi bila najljepša na Misi! |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Baš su slatki!!
![]() |
|
![]() |
|
Zaboravih napisati da položak s donje strane ima kuglice od stiropora tako da se fino može prilagoditi konjenima MPK i omogućiti joj ugodno ispijanje kavice uz keksić
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Preslatki su i divan rad. Tko ne bi volio ova mala, preslatka stvorenja i Jezevu kucicu. Tko god je nije procitao puno je izgubio.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Franjice super su radovi i drago mi je što je TKm zadovoljna, pa evo vidiš kako ju je lako "usrećiti".
Od salveta što si mi poslala i mene su se ježići dojmili i čuvam ih za neku posebnu priliku, jer su preslatki.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ma koliko se MPK smijuckala mojim novim zanimacijama i cerekala se sa svojim prijateljicama kako joj stara sakuplja salvetice - ježeki su već treće salvete koje mi je kupila, veli i sama da joj u novim dućanima pogled sam ode te ne može odoljeti!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Vidim ja da će uskoro i TPK uskoro primit se te zanimacije!
Jeli se možda varam?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |