Moj vrt u nastajanju |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 27> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ima ih,ali u šumi pa sam ja koju prenijela (branim se šutnjom ako itko išta pita)
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
...kao šutnja je zlato,??!! :)))))))))
...daklem fermina, gavez i to zeleno.... od gaveza i ja radila, ostalo ga nakon berbe puno a donjela ktcatu veliku putnu torbu... ...a ajd ako se sjetiš pitati naziv tog zelenog praha....... čudotvornog praha :))))))) |
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Hoću, pitat ću.I ne samo to, pogledat ću i sastav.Ali nisam sigurna da kod nas toga ima.
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ciklame i Australka - predivno!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Evo i mene konačno razveselile ruže.I još ponešto:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sad znam tko mi stiže na večeru: ![]() Ciklame se sakrile ispod šipka: ![]() I neven ponovo cvijeta: ![]() Gerberi nisu prestali cvijetati od 5. mj.: ![]() Kao ni jasmin: ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Koliki neven!
![]() A šipak tek- mljac! |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasno, kao da je ljeto u punom sjaju!!!! Sve izgleda zdravo, bujno, sretno!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
zašto "kao",kod nje je očito ljeto.ona ima neki dil sa prirodom pa možda zima ni ne dođe.bravo na umijeću
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
femina.... diivno šarenilo
![]() ![]() .... a jasmin nešto drugo nego ja imam ... kod mene veliki grm koji rano u proljeće cvate--- al mislim da je to neki "nešto" jasmin ( lažni, kineski...nešto)... |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno, melem za oci...
![]() |
|
![]() |
|
Da, zbilja je bilo ljeto sve do danas.Danas morala obući majicu s rukavima.
Zapravo, vrijeme je idealno za cvjetajuće biljke, posebno ruže. Griva, ovo je jedan od mojih jasmina.On cvijeta stalno.Imam i jedan što daje na roza.Taj tako miriše da cijelo susjedstvo uživa ali cvijeta samo jednom, u proljeće. ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
joj kakve krasne ruže
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, hana.Ruže su tek sad krasne ali ne ko u tebe.
Ciklame samonikle, rasijavaju se svukuda. Jasmin je u vrtu, da.Nije do sada smrznuo a lani je bilo 4-5° ispod nule. Ovaj bijeli miriše umjereno ali roza je prekrasan ali mu je miris toliko intezivan da cijela ulica miriše.Ne mogu ni zamisliti da bi mi bio u kući. ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno ti je sve, a ruže su super, neveni, obožavam ih, a ove godine mi ih poharala pepelnica, nisam znala da gerberi tako dugo opstaju u cvjetanju, baš ti hvala - prekrasan je. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ove bordo ruže kao samt su preljepe
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Cijeli vrt ti je lijep, ali po meni se ništa ne može mjeriti sa ljepotom ovim ruža, a najljepša mi je ona crvena!!!Prava si sretnica!!! |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
joj a zašto bi moje ruže bile ljepše? Svaka je lijepa u svojoj posebnosti a tvoje ko da žare,pogotovu ove crvene
|
|
![]() |
|
Radi ovih baršunasto-crvenih ( i k tome mirisnih) izgubim puno vremena u vrtu besposleno.
Stižu brzo i neke nove.
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Mene isto one crvene podsiječaju na samt.
Baš su divne ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |