Moj vrt u nastajanju |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 27> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
More, more... Sve je drugačije a opet sve isto... Biljke, plodovi, zemlja, ljudi..
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Hvala,Anaida.Onda ću morati staviti još koju slikicu.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
naravno, ja se setam po vasim vrtovima redovno,i uzivam
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
I ja!
![]() |
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Evo, da vidimo što ima novo.
Ciklame same zalutale u moj vrt: ![]() ![]() Čuvarkuća se uselila u prirodnu kamenu vazu: ![]() Fuksije imam prvi put pa ako nisu baš nešto... ![]() Emigrant(ica ) iz Australije, u punom cvatu: ![]() ![]() Moja miljenica, bugenvileja, dobro napreduje: ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Kak to misliš ciklame same dolutale u vrt? Baš su ti prekrasne tak pune cvijetova....a bungenvileja...prekrasna...jednog dana bum ju i ja imala, kad proučim njeno prezimljavanje kod nas...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Fermina australijska emigrantica prava je ljepotica, a i ostalo ne zaostaje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Silvek samo ti kupi bugenviliju pa ćeš u hodu sve zaključiti
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sve ti je preljepo. krumpirko -druga pratilja,Buganvilea je prva pratilja a za miss tvog vrta sam ipak izabrala australsku ljepoticu.
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Moj vrt graniči sa prašumom a tamo ih ima puno pa se one same preselile na uredno i plodno tlo. Ova vrsta bugenvileje ni kod nas ne može prezimiti vani.Moram je preko zime smjestiti u kuću a učinit ću to makar je stavila u svoj krevet. |
|
![]() |
|
Emigrantica je zapravo Cassia i ove godine sam se potrudila da malo obilnije cvijeta,prehrana i to... Inače cvjeta u dva navrata, u 6. i 9. mjesecu.Od cvjetova nastanu mahune i sjemenke.Ako to uspije ove godine bit će sjemenkica za zainteresirane. ![]() |
|
![]() |
|
I ja bi ih tako poredala.Ali kad bugenvileja malo još poraste mislim da će biti miss. |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
...fermina čime prihranjueš biljke.... ja nikad nisam ništa takvo kupila i totalna sam neznalica.... povremeno bilje počastim čejvima i to je to... ali možda mi zato ne cvate tako obilno kao svima vama na forumu....
...mislim, ima svega...preko 1000 kvadrata ali svejedno sam vam svima zavidna :O))))) na šarenilu :)))) ...p.s. i meni su jako drage samohodačice :)))))...uvijek se pitam razlog posjeta :O))... ovo ljeto u teglu preselila stručak kantariona a nakon nakog vremena shvatila da se on fino druži sa cimerima kokotcem i nečim.... mžda vratićem... :)) |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
...linucini, arancini :))))) mljaaaac!!!!:))))) ..ajd napiši o tom kumkvatu, baš ima i ime zanimljivo ):)) |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ajde da se dogovorimo da i u moj vrt "zalutaju ciklame"! Baš si me nasmijala s ovom izjavom.
Ja nemam favorita, sve mi je naj.....
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
I ja bi da meni zalutaju ciklame!
Ona žuta australka je prekrasna!!!!! ![]() |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja bi volela da ciklame zalutaju u moj vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
fuksija je super (to je moja ljubimica)
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Ciklama, ovih divljih, oko mene ima jako puno.Upadaju u vrt bez pitanja
a put koji dijeli vrt na dva dijela ih je pun.Što kod vas nema
ciklama?Nema problema, poslat ću vam ali ne znam kad se
presađuju.Vjerujem da sad, kad cvjetaju, ne.One imaju neku lukovicu ili
podanak, ne znam kako se to zove.
Griva, ove godine sam za prihranu cvijeća kupila neki prah u BiH, zelene boje.Od toga cvijeće luduje.Nažalost, oni to prodavaju na kg iz otvorene vreće pa ne znam koji je sastav ni kako se zove.Morat ću pitati. Osim toga napravila sam i gnojivo od gaveza (imam ga puno u vrtu ).Od njega kumpirko i Cassia ove godine "gore" od cvijeta. Bergenija, tvoj vrt je prekrasan.Ja se tebi moram diviti. Hvala svima što ste svratili i na komplimentima. ![]() |
|
![]() |
|
.... ma cure, ne možete ih dovabiti, niti podmititi, dogovoriti se i odlučiti.... one će same doći ako to odluče...isto kao divlje životinje :)))))))
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |