Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Putovanje lijepom našom i šire
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Putovanje lijepom našom i šire

Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Putovanje lijepom našom i šire
    Objavljeno: 25 Rujan 2011 u 23:48
Triša,
predivna putovanja; i još ljepše što ih dijeliš s nama, dočaravši ljepote lijepe naše.
Hvala ti na predivnim slikama.

smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2011 u 20:32
Manči, da baš sam sve to doživjela u pravom svjetlu, predivno je sve, ali na biljkama koje ostaju cjelu zimu vani stvarno sam zavidna.
Mari, dakle vratila si se i ti - vidim.

Svima ostalima hvala što ste uz mene!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2011 u 11:56
od mene dvije s mora

i dvije snimljene iz vlaka kroz Liku

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2011 u 11:00
.....čestitke , čestitke za  divnu  reportažu i putopis!!!!!!

....srce  mi  je  smile86  kad  gledam  moj  prelijepi  grad   tvojim  očima...i   moj    jug  ,  posebno  Korčulu  i  Pelješac....

....  '   ste   vidile  što  kod  nas  raste  k'o  od  šale  smile74?!

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 23:50
Fala Triša na predivnom putovanju, odnavljanju sjećanja, izazivanja slatkih emocija, šteta što nema Lumbarde, Pržine i Bilinžala 8to su tamošnje pješčane plaže)... Arboretum je i meni želja posjetiti a s tobom sam ga malo škicnula . Najbolje od svega je kako smo večina nas i lani a i ove godine rekli...uf, to je skupo putovanje a na kraju si nam samo tebi svojstveno rekla... pa to je stvarno moguće ralizirati samo ako ste dosljedni... moram provjeriti koliko ima u mojoj kasici (ubacim kad u gradu ne obiđem sve slastičarne i pekarnice)... zaboravim je posjtiti svaki dan..možda smognem nofčeka do Rijeke...
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 22:34
smile63   Bravo Triša i B. Pravi turisti.

Hvala na predivnim slikama i opisima !!!!  smile79
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 18:36
Ako puše Marlboro, onda i 22 kn. Što se savjeta tiče, budi oprezna. Sve je toliko divno da ja kad počnem ne znam stati.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 17:23
Vera, uvala je kao iz snova, i druge godine opet će mi tvoji savjeti dobro doći, jer sve je lijepo na slici, ali kad dođeš tamo i to doživiš, e to je ipak nešto drugo.
Dakle povećala sam svoj dnevni ulog na štednju za putovanja na 20 kn, a koliki su baš danas to popušili.
RIJEKA

Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 17:05
Trisa,ovo je da odmoris i dusu i telo smile55,hvala ti na divnom putovanju!
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 15:13
Nekad davno Oliver je pjevao "Ča će mi Copacabana, Honollulu i Madrid" a ja sam mislila, ipak bih ja rađe tamo. I sad bih tamo, ali prvo treba upoznati svoju zemlju. To je čudo čega sve ima na ovako malo prostora.

Bila sam u Grotta Azura na Capriju i u biševskoj Modroj špilji. Isto fantastična, neki izvanzemaljski osjećaj, kao da si u nekom filmu tipa Avatar. Jedina razlika da je na Biševu ulaz puno jeftiniji.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 14:51
Vera, ovo je strava!!! Ma mi ni ne zanamo kakvih se "bombončića" krije na našoj obali i otocima smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 13:03
Još ćemo se vidjeti i čuti za informacije, ali evo jedne koju moram odmah ispuhati. Treba hodati nizbrdo, pa poslije uzbrdo (autima zabranjeno, i neka) ali uvala Stiniva (Vis) je vrijedna truda. Jedinstvena je. Ja sam išla "s druge strane" pa nisam trošila cipele.

Oprosti na upadu, ali nisam izdržala.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 12:55
Korijenko, puno sam mislila na tebe gledajući agave, kaktuse, lamparantuse i sve ostalo kod nas "kućno bilje" kako raste vani i prezimi.

Vera informacije o Visu su vrlo korisne, druge godine, nadam se to će biti sigurno jedna od destinacija.

I ah da Vera dakle povećavam na 19 kn (jer za cigarete mora biti, pušači to najbolje znaju), ma glupost povećat ću na 20 - za godinu dana to mi je cjela tisuća eura, s tim mogu bilo gdje.
RIJEKA

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 12:48
Triša je u pravu. Može se za ne prevelike novce. Samo se treba informirati i ne uzimati neke stvari zdravo za gotovo. Možete se malo služiti i nogicama. Npr. Trajekt za Vis je cca 1200 kn, a idete se kupati pa vam auto skuplja sol i prašinu na parkingu. Odete bez njega (puuuno jeftinije) a tamo iznajmite auro za 35o kn na 6 sati. To vam je više nego dosta da obiđete cijeli otok, uzverete se do Titove špilje i popijete koje pivce za živce usput.

Doduše neke stvari morate naučiti na vlastitoj koži (novčaniku)  Na otocima su nektarine bile 16-18 kna, a na cesti uz Metkovič, dakle u vlasnikovom dvorištu 20 kn.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 12:39
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

a otkrit ću vam tajnu: svaki dan stavim u kasicu 15 kn (to je za kutiju cigareta, jer nismo pušači), pa izračunajte, godišnje dovoljno za jedno ovakvo prelijepo putovanje.

19 kn Triša, 19 Kn.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 12:24
Putovala sam i ja, draga Triša, s tobom!! Divno ste se proveli TM i ti.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 12:00
I ja sam uživala putujući s Trišom a da bi mi doživljaj bio potpun imala sam otvorenu kartu Hrv na stolu da i tako imam predođbu koliko su kilometara prešli ovi naši sretni putnici Thumbs%20Up.
Za mene koja nisam bila niže od Splita ovo je prava reportaža i nadam se da ću se i ja jednom uputiti do Dubrovnika
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 11:05
Drage moje, lijepo je vidjeti da sam vas zainteresirala i da ste se radovale zajedno samnom. Nije to neko skupo putovanje, iako smo napravili oko 2000 km, noćili smo samo 3 noći, koje smo platili, ostalo kod kćerke, obišli sve znamenitosti, plaćali trajekte, jeli vani jedan obrok svaki dan ukupno smo potrošili oko 5000 kn, a otkrit ću vam tajnu: svaki dan stavim u kasicu 15 kn (to je za kutiju cigareta, jer nismo pušači), pa izračunajte, godišnje dovoljno za jedno ovakvo prelijepo putovanje.
RIJEKA

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 09:54
Triša svaka ti čast!!!

Putovanje lijepo, tema i raport još bolji.

I mi planiramo druge godine u Orebić, pa ćemo također u obilaske.
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 09:12

Svaka čast Triša, bilo je lijepo "putovati" sa tobom. Zaista si nam sve lijepo dočarala.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.