jos jedan dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 12:42 |
simpa su gredice...bit će zanimljivo kada sve procvijeta
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super su ti ove gredice ograđene oblucima! mislim da će i moje okružiti nešto slično...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
eto konačno mene tu. nekako sam zapustio svoj dnevnik radova. baš ne stignem biti tu i na mojem vrtu u slikama. no pokušat ću biti što redovitiji.
u međuvremenu se svašta promijenilo/dogodilo u mom vrtu. većinom je to bilo premještanje biljaka kojima neka mjesta nisu baš odgovarala, i presađivanje biljaka na gredice. uz to i oni standardni poslovi- čupanje korova, vezanje penjačica itd itd jučer sam presadio ščir gotvo po cijelom vrtu jer daje onaj starinski štih cijelom vrtu. uz njega kadifice, ima puno gazanija, dragoljub je svuda, vrtni slak, i neke stvari za koje nemam pojma kak se zovu. a svoje je stanare danas dobila i najnovija gredica. tu također ima svega- od gazanija, kadifica, suklenata, tustika, puzavog zvjezdana, raznih jednogodišnjih, pa nekih biljaka koje sam dobio..nema čega nema |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
lucy, japanski javor je još beba. ima 3 godine i nešto sitno. a narastao je jako. bila je jedna grana kad sam ga kupio. predivna biljka.
hvala smrcko:D:D |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno i uredno dvorište. Jastučac je jako lijep
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Bila sam u posjeti tvom vrtu, a sad sam svratila i do Dnevnika radova. Doista vodiš veliku brigu o svom vrtu. Zanima me koliko je godina star tvoj japanski javor.
|
|
![]() |
|
monna, zahvaljujem.
medvjed, meni su takva prirodna najljepša. iako je skulptura isto jako lijepa, ipak priroda je najbolji umjetnik tako da.. franjica drago mi je da ti se sviđa. samo ti upijaj ideje ![]() a da obećah slike al sam zaboravio..evo sad. nešto posađeno, a još toga treba kupiti. ovaj tjedan šoping definitivno ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Krenula sa upoznavanjem, predivne ideje, predivna korita i panjevi za čuvarkuće,,, pokupit ću ti ideju sa mahovinom.
Živica podrezana i travica ošišana kao da si matematičar... sve pod pravim kutem i jednako...Užitak za oči! |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Što se tih grbavih drva tiče, ja ih skupljam uokolo kud se god dotepem, a isto je tako i s kamenjem. Kako sam donedavno živio u stanu, uglavnom sam skupljao manje primjerke, ali vidim da će sada biti drugačije. Jedan moj klijent ima šljunčaru i tamo vade debla stara preko 2000 godina, a nekolicina umjetnika od njih radi sjajne skulpture. Problem je jedino u tome što su ista okamenjena i obrada je i više nego teška, ali spremam se bez obzira na to uputiti se tamo i zamoliti za jedan primjerak pa neka samo stoji tu u dvorištu, okamenjeno drvo...
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Krasno si sve uredio!
![]() |
|
![]() |
|
hvala medvjed34. najdraža su mi ta grbava drva jer su kao skulpture koje priroda kleše. a imam ih jako puno po vrtu.
eto došlo prekrasno vrijeme, i radi se punom parom. danas cijelo prijepodne radio još jednu novu cvjetnu gredicu tik uz ulaz. umorio se ko pas jer sam je cijelu obrubio piljenim cjepanicama koje sam zabio u zemlju. dušu ispustio kod piljenja ! al vrijedilo je jer izgleda točno onako kako je zamišljeno. sad još treba otić u rasadnik po biljčice da se sve popuni(opet se eću moć kontrolirat kad vidim sve to). napravio i potporanj za neku penjačicu koju također treba kupiti(najvjerojatnije izbor pada na clemantis).slike navečer. inače se sve lijepo zeleni, napreduje, a ako zelite vidjeti još neke sličice iz vrta(da se ne ponavljam) imam temu i u moj vrtu u slikama. evo linka http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4638&PN=4 pozdrav ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lukaccc svaka čast na super uređenom vrtu! ovo s kamenjem mi je sjajno. i ja bi malo, ali u ovom mom kraju nema ni oblutaka :(. i ova grbava drva su mi super! ovih dana planiram srušit jednu staru jabuku pa planiram nešto slično napravit s njom. slike će uslijedit... svaka pohvala!!!
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Joj, lukec, znam kak ti je. I ja bi van, i ja bi sunca ( mada, iskreno, jako volim kišu), i ja bi radila. Danas nisam izdržala, pa sam između dvije kiše trknula na dvorište posadit clematis. Al znaš onu staru narodnu: uvijek poslije kiše dođe sunce.
![]() |
|
![]() |
|
eto nebo plače kod mene već treći dan. užas
![]() a ja bi van, radit nešto , da pustim mozak na pašu.. baš je nekako depresivno..nigdje nikog na ulici, samo ptičice na dalekovodima gledaju ak ima šta za ulovit. a meni se samo spava ![]() sunce, trebamo te! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
za gornjeg stanovnika znam..al ovaj dole mi je nepoznanica.
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Na gornjoj je slici aubretia a ovo na drugoj je možda niski polygonum ali nisam baš sigurna.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
a kad lonicera pretjera ide van, pa ću probat sa clematisima.vidit ćemo.
bako za to uvijek ima vremena. danas, malo obilazeći dvorištem zapazio sam da pampasice i to obje, tjeraju zelene listove van.i to mnogo njih. ja nisam mogao vjerovati, jer se, da prostite, već 2 godine zajebavam s njima i uvijek poslje zime sve propadne. očito su shvatile da sam preuporan, pa su popustile ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hej, pa ovdje se vidi puno više tvog vrta nego u "tvom vrtu".
Imaš super vrt, puno lijepih ideja i nadam se uz poveliki posao održavanja da stigneš malo i sjediti na terasi i uživati u predivnom pogledu na svoje djelo!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Terasa u retro štihu je super, onaj noćni ormarić je poseban, kako ga zastitiš od kiše, svaki detalj je na savome mjestu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |