Jedan vrt u Sremu |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 10> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 18 Kolovoz 2011 u 20:43 |
Cure, dosta je kliknuti na nick pa vidjeti da se Palmark javio zadnji puta 12.studenog 2008
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Čekamo nove slike... Sa zakašnjenjem SRETAN ROĐENDAN! |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Palmark,na tvojim stranicama vidjela sam nešto što već dugo nisam,a to je osim što imaš preljijepu okućnicu i cvjetnjak ...imaš ono nešto u sebi ,a to je urođeni smisao za sklad kod sađenja biljaka jednih pored drugih i to po veličini,boji,vrsti kojoj pripadaju i još po mnogo čemu što sam zapazila šetajuči Tvojim vrtom,jako mi se sve sviđa i ne nalazim rječi kako bi to opisala...
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Morala sam doći još jednom da se uvjerim da nisam sanjala, pa kako ovaj božanstveni vrt nisam još posjetila!!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Mislila sam otići na spavanje, ali praveći još jedan krug, naletjela sam na tvoj prekrasan vrt, i citirajući Lucy, molim te, daj nas udijeli sa prekrasnim slikama, jer tvoj vrt je zbilja nešto posebno!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Vrt je lane bio lijep. Zanima me kakav je ove godine. Gdje si se izgubio???
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Nadam se da ćeš nas obradovati i ovogodišnjim fotografijama tvoga vrta
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Savrseno! Sada je u punom sjaju i zato te molim da postavis vece fotografije. Nije mi tesko da kliknem ali mislim da nam svima uskracujes pun dozivljaj. Tvoj vrt to zasluzuje!
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
rzinacka ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 4 |
supeer šteta što te tako dugo nema
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Prvi put sam ušla u tvoj vrt. Vidim da je bila stanka i da si se opet vratio. Tvoj je vrt baš lijep, pun zanimljivih biljaka i zaslužuje da bude viđen.
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Orginalni mediteranski vrt (ne kopija) u Sremu.
Bravo ![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
krsana vrt imaš.......
![]() |
|
![]() |
|
Palmark1 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Studeni 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 12 |
Hvala vam svima na lepim recima... To mi je podstrek da se trudim da bude jos lepshe!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prvi put sam u ovom lijepom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovo je jedan od ljepših vrtova, za mene!
Hvala ti što nas nisi zaboravio!
Slike su kao i obično - prekokrasne!
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ovaj vrt vidim prvi put jer sam očito "zaplivala" forumom u toku tvoje stanke.
I zato sam išla polako od prve stranice, "nepravedno" je što nam uskraćuješ ovakvu divotu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Palmark1 savrseno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Palmark1 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Studeni 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 12 |
Magnolia,samo klikni na svaku sliku koju zelis videti i pojavice ti se u punoj velichini :)
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Predivno,ali zašto nisi uvećao ove fotose?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |