Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 79> |
Korisnik | |
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 11:21 |
Gogs, majstorice!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koju izdvojiti - ne znam jer su sve odreda prekrasne
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Vlatka - salveta je s irisima, - a gdje sam kupila - teško pitanje jer je kupljena davno. Ali ako imam još koju a treba ti - javi se
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Krasno si ih iskoristila <3
Prekrasne su sve odreda! |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">
jako lijepe vaze.... ona sa rozim ružama mi je najljepša..iako je teško izdvojiti kad su sve lijepe ![]() |
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Dugo te nije bilo, ali sad si nas baš oduševila sa ovim krasnim vazama.
Sve jedna ljepša od druge.... ![]() ![]() ![]() Molim te reci mi da li je na onoj vazi sa irisima salveta ili print? Obožavam irise, pa ako je salveta reci mi molim te gdje si ju kupila
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
poklon mojoj "swapici" za Božić ![]() |
|
![]() |
|
još malo slonića ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mala, srednja i velika ![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Sve mi je super, od maskica za mobitel, preko prekrasnih bookmarka do micka, one su prva liga.
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Tko god se boji odljepljivanja, posprejati s prajmerom i Ren Coo, super.
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Maske za mobitel
![]() ![]() Ja ih imam par al se nekak bojim da bi se to sve moglo odljepit od maske :/ |
|
![]() |
|
Okić - mace su u Krapini tj. Žutnici a salvete od Anite
Mima - kada sam pitala Željka koju da odaberem za kumu onda je samo rekao ne ovu (koja je ispala za kumeka) jer bi kuma krivo možda shvatila pa sam onda njoj napravila dvije a on je dobio što je dobio. Zamotala sam u celofan i iznad š.... zavezala čvor tako da se isprva nije ni vidjela "rupica". Trebala si vidjeti reakcije kada je razvezao... |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Fantastočno, posebno ova za kuma.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |