Okić - evo mene moji ljudi |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 31> |
Korisnik | |
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
C.dalija, ne da me smeta, ništa nije uvijek skroz isto, ali kad vam stavim slike, kao da se ponavljam!
E vidiš Tea, takve smo ti mi "svekrive", ja mislim da moja snaha umire od straha da joj opet ne uvalim koji uradak. Neke stvari sam joj napravila, ali je oko nekih stvari vrlo jednostavna, pa i ne bi bila sretna sa puno ukrasa.
Hvala vam!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
To je zato jer žene vole orhideje...i dobro da moja svekrva ne može na ovaj forum i vidi taj komplet, morala bi ti raditi i treći ![]() žena ima valjda 20 orhideja po kući. Inače, radovi su ti odlični , kao i uvijek ![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
zašto te to smeta pa to znači da je komplet tak dobar da ga i drugi žele istog,a u stvari nmi jedan nije isti samo su slični
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Hvala vam curke, motive su izabrali novi vlasnici , svako ima svoj ukus. Malo me smeta što sam sa motivom orhideje već napravila sličan komplet!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
svidja mi se komplet,bas elegantan
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
divota i kutijica i komplet
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Kutijica preslatka, a komplet...što reči...jednostavno prelijepo......
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Došla sam u pregled radova.
Prava majstorica ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Hvala djevojke!
|
|
![]() |
|
thania ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 84 |
jako lijepo,a ona kutijica je preslatka!
![]() |
|
![]() |
|
TinnčicaM ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Komplet je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Lijepo je sve, ali komplet mi je baš-baš pogođen, SUPER
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Sve mi je jako lijepo
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ponovo sam sve pregledala i zaključila da si prevrijedna.Ako baš moram nešto izdvojiti kao favorit onda su to lanjske kuglice s plavim listićima i dugi tanjur na žutu ružu.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Hvala svima!
![]() |
|
![]() |
|
thania ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 84 |
![]() |
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
prelijepo, onako kako ti to inače i radiš, s ukusom i mjerom
|
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
A kad Sara i Tanja (velike majstorice) kažu da je perfa, a kaj da ja onda da kažem, nego da je super,super
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |