Ispiši stranicu | Zatvori prozor

umjeni nokti.....

Web: Cvijet.info
Kategorija: Hobistika - Forum za hobi
Ime foruma: Razni hobi
Opis foruma: Svi ostale zanimacije u slobodno vrijeme
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4089
Datum ispisa: 04 Travanj 2025 u 10:35
Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com

Tema: umjeni nokti.....
Objavio: nichll =)
Tema: umjeni nokti.....
Datum objave: 06 Studeni 2009 u 10:21
evo ovo je moj "hobi"......

Odgovori:
Objavio: kami
Datum objave: 06 Studeni 2009 u 10:53
pohvalno, rekli su mi da su umjetni nokti spas za one koji ih grickaju inače LOL
jedino kaj ih ja (kad jadni uspiju narasti) nosim zaobljeno oblikovane...

sad ih fino zdecoupagiraj salveticama ili oslikaj i onda imamo i nail-art galeriju za posjećivati smile188

Datum objave: 06 Studeni 2009 u 11:00
misliš ovako zaokruženi??

Datum objave: 06 Studeni 2009 u 11:07
e, to je to, ja volim tak kraće malo zaobljene jer imam isto tako dosta nokta i kad su kratki...(ovo nisu ruke s prvih slika, jeLda? ;) )
svaka čast curama koje su naviknute funkcionirati s dugim noktima i održavati ih...

a, gle te blještave vrhiće, ja sam takve imala samo kad bi zaronila prstima u neki pekmezić Embarrassed
slobodno stavljaj slikice ak si kaj slikala lakovima ili čime već se može nokte uređivati...(inače, mislim da bi ih se prozirnim lakom za nokte stvarno moglo decoupagirati LOL salvetna tehnika nema granica...)

Datum objave: 06 Studeni 2009 u 11:12
nažalost nemam trenuno slike baš sa nekim nail-artom većinom nešto jednostavno.....nisam baš maher.....još sam početnica....no čim bude nešto zanimljivo...znat ćete....

Datum objave: 06 Studeni 2009 u 11:21
eeh...da ovo su mi prvi koje sam radila....i to sama sebi...

Datum objave: 08 Studeni 2009 u 12:00

Objavio: stefkaja
Datum objave: 08 Studeni 2009 u 12:03
Baš mi se sve sviđa, svaka čast, samo ti i dalje stavljaj, prekrasni su nokti..

Objavio: maslacak7
Datum objave: 08 Studeni 2009 u 14:42
super...super su mi ti nokti ,odmah ruka izgleda elegantno...samo je malo to trosak stavljati svakih mjesec dana...

Objavio: prila
Datum objave: 08 Studeni 2009 u 17:29
predivni nokti!svaka čast na umijeću.one crno,srebrno, ljubičaste prugice su super

Datum objave: 08 Studeni 2009 u 18:29
Hvala....ako netko voli nokte mislim da mu nije teško mjesečno izdvojiti 100-200kn ovisno o salonima.....

Datum objave: 09 Studeni 2009 u 21:30
pa nisam nista lose mislila...ja ih stavljam i sama..al sad malo odmaram nokte jer  mi moje pobrusi pa su mi moji trebali odmora...samo ti radi i dalje to je bas lijepo...

Datum objave: 09 Studeni 2009 u 21:34
što se tiče odmora...nećeš ništa napravit...kad odeš ponovno na geliranje opet će ti pobrusiti...najbolje je stalno savljati gel ili ga uopće ne stavljati.....

Objavio: ivna
Datum objave: 14 Studeni 2009 u 16:30
Lijepi su.Nokti su moja boljka,listaju,pucaju,probala sam sve i svašta al jednostavno ih ne mogu "uzgojiti". I pravo ima maslačak,jest to trošak pogotovo u manjim mjestima gdje konkurencija nije velika pa oni mogu cijene nabiflati kako im paše.U svakom slučaju,lijep ti je hobi.

Datum objave: 14 Studeni 2009 u 20:01
ja se ne bi složila s tobom....što se konkurencije tiče...u mom mjestu samo ja radim nokte i najskuplji su 100 kn...mislim da to nije pun o jer oni stoje i po 6-7 tjedana.......

Datum objave: 14 Studeni 2009 u 22:55
ja sam isla svaki mjesec..znaci otprilike 3-4 tjedna ...cijena je bila oko200kn...ti ocito bolje radis...ja ih volim al mi se to isto skupi.. necemo se raspravljati...svako zna za sebe..ja ih sad ne stavljam jer su mi nokti trebali odmora..a stavit cu ih opet kad mi dode zelja..inace meni je to super i smatram da je to super hobi...samo nastavi...steta sto nisi negdje meni blize...imala bi posla...Thumbs%20Up

Datum objave: 15 Studeni 2009 u 10:17
hehe.....mislim da je 200 kn preveiše ja bih pristala na 150.....mislim ok je 200 kn ali ako stoje duže ali svaka 2-3 tj 200 kn...hello to je dva puta mjesečno...ne znam...kod mene dolazi jedna cura ona ne puši, ne boji kosu...i ona bi izdvojila i do 300 kn za nokte....ali kako ona kaže na svu sreću ima mene i zadovoljna je...ja kako radim mislim da bih trebalča dići cijene...ali ne znam...zadovoljna sam svojom zaradom tako da...ne želim tjerati nove mušterije...

Datum objave: 21 Studeni 2009 u 22:24
prvo skupi dosta musterija i ako su zadovoljne nakon nekog vremena dignes bar za 20kn..nije puno a tebi ce znacit na svaku musteriju...kazem iz iskustav,ipak sam imala obrtWink..al za dok god tebi pase cijene super..nek ti samo imas posla..to je najbitnije...musterije treba cuvati...
meni brzo raste kosa i nokti..ne bas ludo al ipak mislim da prebrzo moram ici na sredivanje noktiju ...prvi puta su mi 2 pukla pa bas nisam prezadovoljna bila radom...mada super izgledaju kad se naprave..al posto nemam gdje drugdje,sta ces...
ja ti drzim fige..samo naprijed...Thumbs%20Up

Datum objave: 25 Studeni 2009 u 12:27

Datum objave: 26 Studeni 2009 u 11:12

Datum objave: 30 Studeni 2009 u 21:35
ja hoću takve nokte!!!divno,divno i divno!!!preeeedivne pahuljice!da li ih sama oslikavaš ili su naljepnice.nema veze,ja sam se zaljubilasmile141smile141

Datum objave: 01 Prosinac 2009 u 13:04
hvala ti...pahuljice su oslikane pomoću pečata....

Objavio: Ivana-Mia
Datum objave: 02 Prosinac 2009 u 09:17

Vidim da je rasprava o noktima pa se i ja idem malo priključiti. Ja sam isto imala loše nokte i rjetko kad bi ih mogla pustiti da izrastu jer su pucali i onda sam svoje odlučila izgelirati i sada sam jako zadovoljna. A na nadopunu idem ovisno o tome kako su izdržali,ali otprilike svakih pet tjedana(rekord sam imala sa osam i pol tjedana). I ja sad mogu sve raditi i po zemlji čačkati i uvijek imam uredne nokte za 120kn mjesečno.

Upravo sam jučer bila na sređivanju i sad imam božićne sa zlatnim šljokicama.

A tebi nichll=) svaka čast posao radiš odlično koliko se može vidjeti sa slike,ali ovi zimski su mi stvarno odlični.

Slikaj još pa nam pokaži.

Objavio: monna-1
Datum objave: 02 Prosinac 2009 u 11:08
smile227 ovi zadnji su mi prekrasni, baš po mom guštu!!!Savršeno! Inače, nemam problema s noktima, i jako brzo rastu, tako da ih moram često skraćivati, ali se ponekad zaigram i s ukrašavanjem, baš  planiram nešto ovih dana :)

-------------
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
http://cvjetnavila.blogspot.com/ - cvjetnavila.blogspot

Datum objave: 02 Prosinac 2009 u 13:13

Hvala vam....IVANA-MIA daj slikaj svoje i slobodno stavi na moju temu...možda ih mogu iskorisiti kao novu ideju....hehehe

Objavio: Ivana-Mia
Datum objave: 02 Prosinac 2009 u 19:48
Nema problema, slikam pa stavim.

Datum objave: 10 Prosinac 2009 u 22:26

Datum objave: 12 Prosinac 2009 u 16:04

odlični nokti!!!smile71

Datum objave: 18 Prosinac 2009 u 12:09
hvala....evo još jednih mojih...

Datum objave: 20 Prosinac 2009 u 08:59
Ajme, kaj nisam komentirala pahuljice?! Preprepredivno napravljeno, pahuljasto, uredno i jako mi se sviđa način na koji je plavi prijelaz napravljen...
Zlatne točkice su zgodne, svašta se njima da diskretno ukrasiti, ali mi ovi zadnji nokti izgledaju kao francuska manikura ukoso, nikako se oteti tom dojmu zbog te bijele boje...

Objavio: anđelka
Datum objave: 20 Prosinac 2009 u 11:45
tek sam sad otkrila ovu tvoju galeriju. Predivni nokti! Posebno su mi zapeli za oko ono zimski sa pahuljicama! Odlično!

-------------
ANĐELKA

Datum objave: 20 Prosinac 2009 u 12:33
hvala vam...zadnji i jesu kosa francuska.....

Objavio: mare-nostrum
Datum objave: 20 Prosinac 2009 u 13:32
Originalno poslano od člana nichll =) nichll =) napisao:

prekrasno.......ovo bih  i ja voljela imatismile89

-------------
http://mare-ri.blogspot.com/ - mare-blog

Datum objave: 20 Prosinac 2009 u 19:23
ovi s pahuljicama su mi najsladi... odlicno izgledaju...  i ja sam se u njih zaljubila...hocu takveeee!!!

Datum objave: 20 Prosinac 2009 u 23:01
jako lijepi nokti i super je kosa francuska.ali i moj favorit su pahuljicesmile133

Datum objave: 21 Prosinac 2009 u 10:54
hvala vam...evo jedni "ludi"

Objavio: anđelka
Datum objave: 21 Prosinac 2009 u 12:48
uuuuuu, ovi su stvarno otkačeni! Bravo!

-------------
ANĐELKA

Objavio: danci-ka
Datum objave: 27 Siječanj 2010 u 11:51
Ovo je stvarno predivno.Hoćemo još slika!!!!smile141

Datum objave: 23 Ožujak 2010 u 23:04
hvala vam...evo nešto novo....

Objavio: KIKA '56
Datum objave: 25 Travanj 2010 u 21:54
Bravo za nokte,predivni su.Ja radim samo sebi i kćeri.

-------------
http://www.maliunikatniradovi.blogspot.com - Moj blog - posjetite

Objavio: jelika
Datum objave: 25 Travanj 2010 u 22:24
prekrasno, stvarno prekrasno... nikad uživo na nekom nisam vidjela tako lijepe nokte
bravo!!

Datum objave: 05 Lipanj 2010 u 21:16
hvala vam.....

http://img37.imageshack.us/i/p0506101509.jpg/">

Objavio: maredelmare
Datum objave: 08 Lipanj 2010 u 23:54
Joj sramote...tek sam sad pogledala (tj.stigla pogledat) ovu galeriju!
Ima prekrasnih noktiju, ali oni "zimski"-oni s pahuljicama, ti su mi nešto posebno-genijalno!

-------------
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Datum objave: 15 Lipanj 2010 u 10:15
heheh...ma kakva sramota....nikada nije kasno...

http://img694.imageshack.us/i/image0001k.jpg/">

Datum objave: 19 Lipanj 2010 u 23:48
http://img576.imageshack.us/i/p1906101922.jpg/">

Objavio: sunceeee
Datum objave: 28 Kolovoz 2010 u 22:18
pozdrav! Krasan hobi, i još k tome možeš i zaraditi. Ja sam se htjela time baviti ali naprosto nemam vremena za sve što bi htjela, bilo mi jako žao odustati od toga. Sad moram ići na nokte k nekome drugome i uredno svaki put platiti. grrrrrr Još jednom bravo!! Clap

-------------
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)

Datum objave: 04 Rujan 2010 u 14:33
da zaista je super...radim ono što volim a da se i fino zaraditi....
evo još malo noktića....

Objavio: UltraDwlux
Datum objave: 04 Rujan 2010 u 22:50
lijepo ti to radiš :D svaka čast a i pametan hobi zasigurno ;)unosan ahammmm

-------------
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753

Objavio: čokolina
Datum objave: 05 Rujan 2010 u 13:55
Oni nokti s pahuljicama su me oborili s nogu! zaista su prekrasni! samo ja ne volim tako četvrtaste nokte, više mi se sviđaju zaobljeni, da prate liniju jagodica prstiju, da li je to moguće napraviti?

Datum objave: 05 Rujan 2010 u 22:15
hvala vam....
čokolina naravno da je moguće.....netko nešto voli...

Objavio: Free
Datum objave: 07 Kolovoz 2011 u 18:27
Originalno poslano od člana nichll =) nichll =) napisao:

evo ovo je moj "hobi"......

San snova od noktiju!!!!  Bravo, radiš jako jako krasne nokte!!!

Prvi put sam uopšte vidjela da ima ova tema, tebe bi se isplatilo dovesti na fforumsku kavu, ideja je za bogove, još da znamo gdje stanuješ da se kava isplanira negdje blizu!!! 

-------------
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Objavio: Mira K
Datum objave: 08 Kolovoz 2011 u 12:37

Pa ovo je moja tema!!!! Drago mi je da ju je Free oživila! Dugo sam imala umjetne nokte, skoro 6 godina i kada sam u zglobu slomila ruku prestala sam ih raditi. Istina da su bili vrlo slabi i da im treba puno vremena da se oporave ali me svako toliko lovi kriza da ih ponovo sredim. Nema ljepših noktiju od oovih sa slika i smile141 za tebe http://www.cvijet.info/forum/member_profile.asp?PF=3060&FID=68 - nichll =)

Kada sam imala nokte nisam radila toliko u vrtu pa nemam iskustva ali zato će netko od cura možda reći svoja iskustva. Lijepi nokti i vrt dali je to izvodljivo?
A ti napiši nešto o tehnikama, tvom iskustvu i naravno još nam daj lijepih slika!
smile79

Objavio: cvijetićljubac
Datum objave: 09 Kolovoz 2011 u 23:07
joj i ja bi htjela...javite mi cijenu na pp.. bilo ko to dela??????

Objavio: Free
Datum objave: 11 Kolovoz 2011 u 21:02
Miro, ja ti mogu reči iz vlastitog iskustva, nikada nisam bila sretnija nego kad sam imala duge nokte ali i predivan vrt i povrtnjak jer....dugi ali fuull dugi umjetni nokti nikada me nisu ograničavali u radu u zemlji!!!   Bez problema sam sadila biljčice, s umjetnim dugim noktima sam sadila čak i lučice, bez problema i na kraju radnog dana pod mlazom vode bez problema isprala svu zemljicu ispod noktiju!!! Malo kremice,  I bila sretna kaj je posao napravljen a ja imam uredne ruke, nisu mi pucali ili se odljepili, više sam pazila onda sa umjetnim nego sada sa svojim, a ruke sada izgledaju grozno!!  Ma prvom prilikom ću ih staviti!!

A o tehnikama i svemu ostalom će domačica, jer ja sam pravi zaljubljenik u french, ostalo me ne zanima!!!  I nitko me neće nagovorit na nikaj drugo!!  
I kak je to tvoja tema??    smile79  

-------------
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Objavio: bina
Datum objave: 25 Listopad 2011 u 16:05
prekrasni su nokti, ali 0ni sa pahuljicama su mi fenomenalni

-------------
Uz cvijeće i život je ljepši

Objavio: anta 188
Datum objave: 13 Veljača 2012 u 12:42
preljepe nokte radiš,naslađi su mi oni plavi.ja isto radim nokte,već više od dvije godine

Ispiši stranicu | Zatvori prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk