Ispiši stranicu | Zatvori prozor

Kako posaditi čuvarkuću u panj?

Web: Cvijet.info
Kategorija: Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću
Ime foruma: Savjeti
Opis foruma: Savjeti koji mogu pomoći Vama a i drugima!!
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1315
Datum ispisa: 13 Travanj 2025 u 07:34
Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com

Tema: Kako posaditi čuvarkuću u panj?
Objavio: proljeće
Tema: Kako posaditi čuvarkuću u panj?
Datum objave: 25 Ožujak 2008 u 13:49
Pomoć, imam i panj od našeg bora i čuvarkuće (svekrvine) a sada imam i pitanje...Kako posaditi čuvarkuće u panj???(Nadam se da nije puno glupo pitanje)smile61

Slika Shashine čuvarkuće u panju...

Odgovori:
Objavio: lana_1
Datum objave: 25 Ožujak 2008 u 13:53
e da i mene to zanima proljeće, ja bi uzela neki mini panj za moj balkon al zanima me kako posaditi biljku u panj

Datum objave: 25 Ožujak 2008 u 14:51

"STRPLJIVO" čekamo odgovor, zar ne lana???smile85

Objavio: lana_1
Datum objave: 25 Ožujak 2008 u 16:16
tako je proljeće, a dok dobijemo odgovor kako, ajmo tražiti panjić za sadnju

Objavio: iris
Datum objave: 25 Ožujak 2008 u 17:48
ajde vi nađite panjeve a lako ćemo za sadnju :)

poneki panj jednostavno prirodno ima poneku udubinu pa u nju ubacite šakicu zemlje i stavite čuvarkuću
ako nema takvih udubina onda malo sjekirom...malo djetlom i eto rupice :)

-------------

Objavio: Triša
Datum objave: 25 Ožujak 2008 u 18:13
Baš dobro - to ću si napraviti u vikendici, jer tamo nekako više volim sve u drvu, a u Primorju me pak vuče kamen.

-------------
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"

Datum objave: 26 Ožujak 2008 u 12:28
Znači, ništa bez motike???
OK, valjda će za vikend biti lijepo vrijeme, pa se onda možda i pohvalim svojim uratkom!!!smile61

Objavio: suharak
Datum objave: 31 Ožujak 2008 u 21:09
ovo je divno! bacam se u potragu za pravim panjem
smile198

Objavio: Triša
Datum objave: 31 Ožujak 2008 u 21:37
U mojoj vikendici panj pripremljen, sad moram užicati čuvarkuće, ali idem sutra u potragu kod šogorice, koja ih ime krcatu, jednu vrstu doduše, ali biti će super i to.

-------------
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"

Objavio: FranjicaZG
Datum objave: 31 Ožujak 2008 u 21:45
Zagrepčanci, u Novoj Branimirovoj uz prugu od stanice Trnava do prelaza preko pruge obrezivanje drva i neka su piljena, ima komada trupaca od metra pa i nekih panjeva. Sutra kraće radim pa idem si kojega trupa doma dokotrljati. Nije teško priči jer je cesta paralelna s prugom a kpd prelaza pruge se meže doći i na puteljak. Bum i ja imala trupac, malo ga bum sekiricom zasekala, rupice napravila i mam jedan komad betona s kopanjice van bacila. Joj kak bu to lepo bilosmile93

Objavio: Mikica
Datum objave: 31 Ožujak 2008 u 22:05
O ho,ho!To se nešto opako sprema!smile123

Objavio: mima
Datum objave: 31 Ožujak 2008 u 22:25
Franjica - drvosječa LOL

Objavio: ines
Datum objave: 01 Travanj 2008 u 06:35
Franjice, meni je Remetinec blizu pa ak te dečki u plavom odpeljaju bum ti došla u posjete Wink

Objavio: Dalmax22
Datum objave: 01 Travanj 2008 u 08:27
Ubacis zemlju u sve udubine koje vidis na panju i stavljas biljke. Naravno idu biljke koje i mogu izdrzati taj tretman bez puno zemlje-te kamenjarke.

-------------

Objavio: sunčica
Datum objave: 01 Travanj 2008 u 21:53
Čuvarkuća je jako zahvalna biljkica. Imam ju već godinama na balkonu (u plitkoj keramičkoj posudi), a uspjeva i u mome planinskom vrtu (u starom panju), pa i na moru. Čuvarkuća voli društvo - najbolje se razvija ako je zbijena sa sebi istima. Ne treba joj puno zemlje. Preživi ispod snijega, a bogme i ljetne vrućine. Moja strina imala je godinama svoju veliku čuvarkuću na krovu dvorišne zgrade... čuvarkuća zaista asocira na dom

Objavio: Dalmax22
Datum objave: 02 Travanj 2008 u 08:54
Pomaze kod uhobolje-nekako se nakapa -valjda zgnjeci lisce -ne znam detalje ali moj rodjak je ima iz tih razloga.

-------------

Objavio: Mari,5510
Datum objave: 06 Listopad 2009 u 21:34
ovo je stara , ali uvijek vruća tema o čuvrkućama.Zar se niste sjetili da je dovoljno uzeti neki stari crijep i samo postaviti čuvarkuće na njega i izložiti vlazi,kiši i sl-ta ona raste po krovovima starih kuća u kontinentalnom dijelu

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk