Vrt by Maris
Web: Cvijet.info
Kategorija: Vrt - Forum o vrtovima
Ime foruma: Moj vrt u slikama
Opis foruma: Pogled u moj, tvoj i Vaš vrt, kroz slike...
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=6882
Datum ispisa: 26 Siječanj 2025 u 14:06 Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com
Tema: Vrt by Maris
Objavio: maris40
Tema: Vrt by Maris
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 10:18
Evo, ja bih započela svoje malo biljno carstvo s ranom trešnjom u punom cvatu.
|
Odgovori:
Objavio: monstera
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 10:22
Eeeeeeeeee,pa konačno,gdje li si samo skrivala ove krasne fotke!
------------- Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
Objavio: Tea
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 10:26
Maris draga krasna voćka,jedva čekam ostatak fotki.Baš mi je drago što si otvorila temu
------------- Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 10:28
Nastavila bih sa par slikica da vidite kako je moj vrtek izgledao prijašnjih godina (to je sve što sam uspjela prikupiti).
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 10:34
Ooooooo,ima tu svačega lijepoga! Vidi se djelo vrijednih rukica!
------------- Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 10:35
Hvala vam curke,i da ,slažem se ,konačno...
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 10:41
Samo ti nastavi draga! Ja sad odoh ,ali ću ti opet doći u posjetu!
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 10:44
Dala si si truda
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 10:44
Moj najdraži vrtek u zimskom mirovanju. No međutim, nešto se ipak krije ispod folije i nadam se na proljeće da će biti lukeca, blitve...
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 10:48
Baš ti je sve zgodno i tako slatko izgleda! A ovo sa strane su neke voćkice ako se ne varam?
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 10:53
Stiglo je proljeće, folija se maknula, a ovo me dočekalo.
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 10:55
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 10:56
Reznice malina i kupina, izgleda da su se uspjele ukorijeniti.
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 10:59
Moj vrtek sam zamislila kao tri u jedan,povrće ,voće i cvijeće.Posadila sam tkz.jabuke "balerine",jako su rodne a ne zauzimaju puno mjesta jer se razvijaju stupasto.
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 11:25
Vrt se nalazi na brijegu Sv.Nedjelje.
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 11:31
Krasne fotke
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 12:07
Prošlogodišnje, preživjelo zimu ispod slame i folije.
|
Objavio: Anaida
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 12:12
Draga Maris, lijepo je vidjeti tvoj bogati povrtnjak!!
------------- "Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca." P.Bosmans
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 12:16
Hvala ti Anaida, jedva čekam da se sve ponovno razraste i zazeleni.
|
Objavio: Lovro
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 13:00
Joj, baš je lijepo kd tebe! Povrće je lani izgledalo prefino..zdravo i zeleno! a Kaj ti je ono u "zatočeništvu" bilo??? Nasuprot gredica, pod drvenim kištricama??? Baš sam znatiželjna!!!
------------- Varaždin, stari moj grad!
|
Objavio: Lovro
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 13:01
Aha, veliš stubaste jabuke...gdje si ih nabavila??? Mi smo baš pitali u par rasadnika oko nas, ali nemaju!!!
------------- Varaždin, stari moj grad!
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 14:01
Hvala Lovro.
Patuljaste jabuke,tkz. "balerine" sam našla kod jednog čovjeka u Sloveniji,i u rasadniku Milić,kod nas u Hrvatskoj.Mislim da se za sada jedino na ta dva mjesta mogu nabaviti.Milić svoje sadnice prodaje u Bauhausu,pa sam tamo svoje jesenas kupila.Interesantne su mi zato što su vitke,uske krošnje,bez postranih grana.Max.visina može biti od 2,5 do 4 m,a širina krošnje do 50 cm.Formiraju samo centralnu provodnicu na kojoj su smještene rodne grančice.Klasične rezidbe nema,odgovaraju im osunčaniji položaji,a moguča je sadnja i u posudama na balkonima i terasama.Idealne su za sadnju u hobby vrtovima i okućnicama zato što ne zauzimaju puno prostora.
Ne moram ni reći koliko se veselim prvim plodovima.
|
Objavio: Ante3009
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 14:31
Jako krasan povrtnjak. Kod mene je sve posađeno kako bi moja baka rekla "beskorisno"
------------- Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
Objavio: dijana7566
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 14:37
O pa kod tebe zaista ima svega
------------- Pozdrav iz Osijeka
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 14:42
Nova cvjetna gredica, malo lukovica, malo trajnica...
Ne obraćajte pažnju na ogradu od špage, to je samo privremeno da se peseki na zaletavaju preko, dok se sve lijepo ne razraste.
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 14:55
Ovo sve imam u planu posaditi na gredicu, na kojoj se već nalaze jedna tecoma, žuti rhododendron, mala božikovina...
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 15:03
Hvala Ante .Reci baki da je cvijeće hrana za oći i dušu.
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 15:04
dijana7566 napisao:
O pa kod tebe zaista ima svega
|
Nadam se da će tako biti i ove godine.
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 15:24
maris40 napisao:
Nova cvjetna gredica, malo lukovica, malo trajnica...
|
Sviđa mi se što je ova košara ovako punaOvakve šopinge najviše volim Bit će prekrasno kad se sve rascvate
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 15:42
Jedva čekam Tea,a znaš čemu se najviše veselim,ljiljanima.
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 16:04
maris40 napisao:
Jedva čekam Tea,a znaš čemu se najviše veselim,ljiljanima. |
Jao draga,takav si osmijeh izmamila na moje lice da nemaš pojmaPa nisam te valjda zarazila s njima
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 16:16
Ideeeeeeš čovječe! pa ovdje ima svačega lijepoga! Tko zna čime će nas Maris još lijepim iznenaditi!
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 16:46
Tea napisao:
maris40 napisao:
Jedva čekam Tea,a znaš čemu se najviše veselim,ljiljanima. [IMG]smileys/emot77.gif" align="middle" /> | Jao draga,takav si osmijeh izmamila na moje lice da nemaš pojma[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />Pa nisam te valjda zarazila s njima[IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" /> [IMG]smileys/emot133.gif" align="absmiddle" alt="smile78" /> |
Znaš da jesi Tea,i hvala ti na tome. Nadam se da ću imati sreče s njima jer iskustva baš i nemam.
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 16:58
monstera napisao:
Ideeeeeeš čovječe! [IMG]smileys/emot0.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot0.gif" align="middle" /> pa ovdje ima svačega lijepoga! Tko zna čime će nas Maris još lijepim iznenaditi! [IMG]smileys/emot147.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot147.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot148.gif" align="middle" /> |
Hvala ti ,ali ne znam s čime bi vas ja mogla iznenaditi a da to već niste vidjeli.
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 17:05
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 17:08
maris40 napisao:
Tea napisao:
maris40 napisao:
Jedva čekam Tea,a znaš čemu se najviše veselim,ljiljanima. [IMG]smileys/emot77.gif" align="middle" /> | Jao draga,takav si osmijeh izmamila na moje lice da nemaš pojma[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />Pa nisam te valjda zarazila s njima[IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" /> [IMG]smileys/emot133.gif" align="absmiddle" alt="smile78" /> |
Znaš da jesi Tea,i hvala ti na tome. Nadam se da ću imati sreče s njima jer iskustva baš i nemam. |
Misliš da sam ja imala kad sam prve kupila???Naravno da nisam i učila sam s vremenom i još uvijek učimNije to stvar sreće,samo voljePrva dva su propala mojom krivicom i nisam odustala nego sljedeće godine sam već promjenila to što sam pogrješila.Samo im pruži što trebaju i bit će ti zahvalni
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 17:34
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 17:46
Budi se tlo u obližnjoj šumici.
|
Objavio: Andina
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 17:46
Lijepo, lijepo! Vrtek koristan za tijelo i dušu, a tako uredan. Cveteki melem za oči! Čestitam!
------------- “Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”. Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 18:19
Tea napisao:
maris40 napisao:
Tea napisao:
maris40 napisao:
Znaš da jesi Tea,i hvala ti na tome. [IMG]smileys/emot134.gif" align="middle" /> Nadam se da ću imati sreče s njima jer iskustva baš i nemam. [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" /> | Misliš da sam ja imala kad sam prve kupila???Naravno da nisam i učila sam s vremenom i još uvijek učim[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />Nije to stvar sreće,samo volje[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />Prva dva su propala mojom krivicom i nisam odustala nego sljedeće godine sam već promjenila to što sam pogrješila.Samo im pruži što trebaju i bit će ti zahvalni[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" /> |
Ma budu oni ok Tea,a i lukovice su bile velike i zdrave.
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 18:21
Andina napisao:
Lijepo, lijepo! Vrtek koristan za tijelo i dušu, a tako uredan. Cveteki melem za oči! Čestitam!
|
Hvala ti draga Andina ,baš dobro kažeš i za tijelo i za dušu.
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 18:28
Moj vrijedni mravek čisti i priprema svoj dio vrteka. Ovo je ukrasna tikvica koju je sam posadio i presadio u vrt.
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 18:45
Bravo za vrijedne ručice...zlata vrijedne
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 18:50
Maris nije li još prerano za ovu ukrasnu tikvicu da ide van? S obzirom da još najavljuju mraz,a kako su sve tikve osjetljive na mraz,ubit će je!
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 18:54
Mraza može biti i do mjeseca maja.Imamo mi još sjemenkica,ako nam ovo propadne,a ja se nadam da neće ,toliko se veselio.
|
Objavio: enrikova nona
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 21:20
krasan povrtnjak, cvijetnjak još bolji a pomagač najbolji
------------- <ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 21:26
Maris držim da bude sve 5!
|
Objavio: Carol
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 21:55
Draga Maris, tebe sam upoznala, a sad konacno i tvoj vrtek. Krasan i bogat povrtnjak, a bez cvetekih nis. Kad se ono iz kosare razraste i zasareni - cista uzivancija. Vidim gdi bumo pili sa ZG ekipom kavicu - pod tresnjom, naravno kad bude tresnjica.
------------- Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni..
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 22:01
Enrikova nona,Monstera,Carol,hvala vam na posjeti.
|
Objavio: kamenjar
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 22:21
lijepe biljke imas,sedumi su ti predivni ,kad se razrastu a jako brzo se sire ,imat ces lijepe tepihe od seduma...tvoj vrijedni mravek se ozbiljno uhvatio posla ,bas je lijepo vidit ga
------------- pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 22:49
kamenjar napisao:
lijepe biljke imas,sedumi su ti predivni ,kad se razrastu a jako brzo se sire ,imat ces lijepe tepihe od seduma...tvoj vrijedni mravek se ozbiljno uhvatio posla ,bas je lijepo vidit ga
|
Je,mravek se ozbiljno primio posla.Hvala ti Kamenjar na posjeti ,jedva čekam da se sve razraste i da postane tepih, kako kažeš.
|
Objavio: palcica
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 22:57
Maris predivno cviće, voće, povrće... divota...slike odlične....baš sam guštala prošetat kroz tvoje zelenilo i šarenilo
|
Objavio: sarajka
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 22:58
krasan ti je povrtnjak a i cvijetnjak se već sada vidi da će biti rascvjetan,voćkice su u punom cvatu te ti želim dobar urod,a malenom puno
|
Objavio: palcica
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 22:58
e da .. zaboravila sam pohvalit male pomagače
|
Objavio: Ksan
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 23:01
Kod tebe je sve krasno ali ja sam najviše očarana povrtnjakom
------------- ''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
Datum objave: 31 Ožujak 2012 u 23:08
Baš ste me razveselile,hvala vam na posjeti.
|
Objavio: anabistrica
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 00:38
Maris draga, veseli me da si podjelila ljepotu svog vrta s nama. Lijepo je i bogato u tvom vrtu u koji ću uvijek rado svratiti.
------------- Lepe ti je Zagorje zelene
|
Objavio: Silvy
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 01:04
maris40, povrtnjak se budi; ipak je ostalo nešto začina i bobica ispod slame koje se bude. Trešnja, tikvice, a tek povrtnjak kad budu u punom sjaju - oduševljena sam vrijednim ručicama tvoga pomagača . Biti će tu svega, samo da malo pričekamo - onda ćemo samo ostati paf. Ima već kod tebe predivnog šarenila boja.
------------- http://www.youtube.com/watch?v=UFHcfd_jlT4 - Zlatni otok
|
Objavio: Andina
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 06:15
Ma vidi ga kako je vrijedan! Mišek mali, reci mu da je od mene dobio peticu iz zalaganja!
------------- “Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”. Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
|
Objavio: Emilly
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 08:55
Predivno! Nadam se da je ovaj snijeg zaobišao vašu tikvicu...
|
Objavio: OTOK
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 09:11
Još jedan raznolik i lijep vrt za razgledavanje. Bravo Maris.
------------- Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
|
Objavio: Retriver Sara
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 09:32
Bravo Maris, svaka čast, vrt je sve ljepši i ljepši.
lijepi pozdrav
------------- ...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb
|
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 21:07
Hvala vam svima.
Snijeg nas nije zaobišao ali se brzo otopio i nestao kao da ga nije ni bilo.Sunčeko je cijeli dan obasjavalo pupeke i cvjeteke.Dal će biti kakve štete,nadam se da neće.
|
Objavio: Camellia
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 22:21
Bravo Maris za tvoj povrtnjak,za tvoje cvijeće i za prekrasne slike.Veselim se ponovnom dolasku.
|
Objavio: mali kaktus
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 22:24
Još jedan lijep vrt koji ću rado posječivati
------------- Nigder lepše kak je vu Međimurju kam se zglednem ružice mi cvetaju.
|
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 22:49
Današnje slika mojeg vrteka.
|
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 22:54
Draga,baš sam ponosna na tebe i na tvoj vrt
|
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 23:00
Maris!
|
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 23:12
Danas sam se fest naradila s fotićem u ruci. Puno, puno cveteka i pupeka (marelice, breskve, trešnje, višnje, kivi, orah, kruške, dunje, jabuke, ukrasnog grmlja...) .
|
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 23:21
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 23:22
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 23:23
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 23:24
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 23:25
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 23:26
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 23:40
Ljiljani izlaze, napokon.
|
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 23:42
Camellia,Mali kaktus,Monstera,Tea
|
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 23:42
maris40 napisao:
Ljiljani izlaze, napokon.
|
Jeeeeeeee....
|
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 23:44
Tea napisao:
Draga,baš sam ponosna na tebe i na tvoj vrt [IMG]smileys/emot133.gif" align="absmiddle" alt="smile78" /> [IMG]smileys/emot171.gif" align="absmiddle" alt="smile120" />
|
Hvala ti draga moja.
|
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 23:48
monstera napisao:
[IMG]smileys/emot25.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot25.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot25.gif" align="middle" /> Maris! [IMG]smileys/emot127.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot127.gif" align="middle" /> |
|
Datum objave: 01 Travanj 2012 u 23:55
Baš sam sretna radi tebeDanas nisam bila puno na cifu i došla sam prije spavanca pogledati kako kod tebe vrtek izgleda.Baš si me razveselila fotkama i osvježila mi večer za spavanjeSvaka čast draga,odlično si to sredila i veselim se vrtu zajedno s tobom.Neka ti je uvijek cvijetno
|
Datum objave: 02 Travanj 2012 u 00:31
Tea napisao:
Baš sam sretna radi tebe[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />Danas nisam bila puno na cifu i došla sam prije spavanca pogledati kako kod tebe vrtek izgleda.Baš si me razveselila fotkama i osvježila mi večer za spavanje[IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" />Svaka čast draga,odlično si to sredila i veselim se vrtu zajedno s tobom.Neka ti je uvijek cvijetno [IMG]smileys/emot114.gif" align="absmiddle" alt="smile57" /> [IMG]smileys/smiley31.gif" align="absmiddle" alt="Hug" />
|
Hvala Tea,baš mi je drago da sam te razveselila fotkama.Bit će ih još,s plodovima, nadam se .
A nada se i moj tata koji puno,puno truda ulaže u vočke i vinograd.Danas kad je ujutro pogledao kroz prozor i vidio da se sve bijeli od snijega,rekao je sam sebi-ne,neću se sekirati,kako bude,bit će.
|
Datum objave: 02 Travanj 2012 u 10:01
Eeeeeej draga evo i mene opet malo kod tebe,baš si mi uljepšala dan s ovim fotkicama!
|
Datum objave: 02 Travanj 2012 u 11:53
Drzim vam
|
Datum objave: 02 Travanj 2012 u 12:01
Teica,Maris
|
Objavio: Horti
Datum objave: 02 Travanj 2012 u 12:40
Voće, povrće i cvijeće u suživotu, plodored i malčiranje. Vlastita proizvodnja presadnica . Eto nam novog biovrta na CIF.
A kako je tek lijepo vidjeti male vrijedne ručice...
|
Datum objave: 02 Travanj 2012 u 13:19
Hvala Horti,male ručice su vrijedne,samo neka ga to drži što duže.
Tea,Monstera
|
Datum objave: 02 Travanj 2012 u 14:31
Još malo jučerašnjih slika.
|
Datum objave: 02 Travanj 2012 u 14:32
Datum objave: 02 Travanj 2012 u 14:32
Objavio: Free
Datum objave: 02 Travanj 2012 u 14:48
Jako uredan vrtić, koji je zaštičen prezimio, vrijedne ručice tvojih vrijednih pomagača !!
I tko bi rekao koliko oduševljenja i radosti mogu donijeti prve provirilice - niknuli ljiljani !!!!
------------- Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
Datum objave: 02 Travanj 2012 u 14:52
Hvala Free ,ma veselim ti se ja svakoj biljčici kad nikne, ali prvi puta sam sadila ljiljane,pa mi je to nešto posebno .
|
Datum objave: 02 Travanj 2012 u 15:29
Ovo je situacija u dnevnom boravku.
|
Datum objave: 02 Travanj 2012 u 16:23
maris40 napisao:
Ovo je situacija u dnevnom boravku.
|
Sviđa mi se ova situacija Onaj bosiljak iz vrta miriši do simo Baš me mamiš na klopu
|
Datum objave: 02 Travanj 2012 u 16:26
monstera napisao:
Teica,Maris |
Evo i tebi da se ne osjećaš zakinuto
|
Datum objave: 02 Travanj 2012 u 17:59
Tea napisao:
[QUOTE=maris40]Ovo je situacija u dnevnom boravku. [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" />
| Sviđa mi se ova situacija[IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />Onaj bosiljak iz vrta miriši do simo[IMG]smileys/emot143.gif" align="absmiddle" alt="smile89" /> Baš me mamiš na klopu[IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]smileys/smiley20.gif" align="absmiddle" alt="Thumbs%20Up" /> [IMG]smileys/emot133.gif" align="absmiddle" alt="smile78" />
A ja jedva čekam da se situacija iz boravka preseli u vrt.
|
Datum objave: 02 Travanj 2012 u 18:04
Hvala Maris!
|
Objavio: hana
Datum objave: 02 Travanj 2012 u 18:06
Super ti je vrt kad budemo u tvom kraju svratim na trešnje ili grožđe
------------- "Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It
|
Objavio: Camellia
Datum objave: 02 Travanj 2012 u 20:43
maris situacija u dnevnom boravku ti je za nevjerovati,toliko toga posijanog,sve uredno,sve pohvale s moje strane.
|
Datum objave: 02 Travanj 2012 u 22:31
Hvala vam drage moje.
|
|