FlowerLover nudi/traži
Web: Cvijet.info
Kategorija: Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću
Ime foruma: Oglasi
Opis foruma: Poklanjam - Kupujem - Darujem
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4946
Datum ispisa: 05 Svibanj 2025 u 01:19 Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com
Tema: FlowerLover nudi/traži
Objavio: FlowerLover
Tema: FlowerLover nudi/traži
Datum objave: 14 Lipanj 2010 u 15:33
Pozdrav,
Ovo su biljke koje imam u planu svakako nabaviti narednih godina i ono što trenutno imam od sjemena i biljaka... Ako nekome treba nešto o d ovoga što ja imam neka se ne ustručava pitati... Lijep pozdrav!
TRAŽIM |
IMAM |
SJEME |
Abutilon |
Astilbe (crvene, bijele,roza) |
Afrička tratinčica |
Adenium |
Cinije |
Bečki karanfil |
Agapanthus - bijeli |
Čuvarkuće |
Bijeli karanfil |
Allium |
Eševerija |
Bosiljak |
Aster |
Hosta (obična zelena i svijetlo zelena s tamnijim rubovima) |
Campanula |
Brugmansia - anđeoska truba |
Iris (plavi, žuti) |
Cinija |
Chinese lantern |
Karanfilići(bijeli, roza, crveni, ružičasti, narančasti) |
Ivančica |
Cobea |
Lavanda |
Jastučac |
Datura |
Ljubičice - plave |
Lavanda |
Delospermum - osim ljubičastog |
Razne puzavice |
Ljetni čempres |
Dicentra - bijela i crvena |
Ruže |
Menta |
Dragoljub |
Ružmarin |
Nigela |
Frezija |
|
Pijetlova krijesta |
Gazanije |
|
Ružičasti karanfil |
Gerberi |
|
Ružmarin |
Hemerokalis |
|
Sitna maćuhica |
Hibiskus |
|
Slamnato cvijeće |
Hortenzija |
|
Statika |
Hoste |
|
Tratinčice |
Iberis-rozasti |
|
Ukrasna paprika |
Jasmin |
|
Ukrasni slak |
Kalistemon |
|
Pakujac - žuti |
Kana |
|
|
Klematisi |
|
|
Krizanteme |
|
|
Kukurijek |
|
|
Lantana |
|
|
Limun |
|
|
Lonicera |
|
|
Ljiljani |
|
|
Ljubičice (kućne) - bijele, roze |
|
|
Mandarina |
|
|
Maslina |
|
|
Mimoza |
|
|
Narcise |
|
|
Oleandar |
|
|
Ostići |
|
|
Oxalis versicolor |
|
|
Pakujci (osim žutog, plavog i rozog) |
|
|
Paprat |
|
|
Pasiflora |
|
|
Plumbago |
|
|
Ranunculus |
|
|
Sljez |
|
|
Stictocardia |
|
|
Strelicija |
|
|
Sukulenti razni i sedumi |
|
|
Sundaville |
|
|
Tradescantia |
|
|
Tree lily |
|
|
Tulipani |
|
|
Ukrasni suncokret |
|
|
Voštani cvijet |
|
|
Zumbuli |
|
|
------------- Dogs are quiet angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly!
|
Odgovori:
Objavio: TaTjana43
Datum objave: 14 Lipanj 2010 u 19:14
nažalost nemam ono što tražiš,ali bih te molila ako imaš viška ruža, astibe, hoste i žuti pakujac.tnx od srca!ako bude sreće kasnije ću imati nešto s tvog popisa.
|
Datum objave: 14 Lipanj 2010 u 19:58
TaTjana43 napisao:
nažalost nemam ono što tražiš,ali bih te molila ako imaš viška ruža, astibe, hoste i žuti pakujac.tnx od srca!ako bude sreće kasnije ću imati nešto s tvog popisa.
|
Žuti pakujac imam sjeme, ali to je prvi puta da sam pokupila sjeme pa se nadam da je uspjesno, budem poslala, adresu na pp Astilbe i hoste nazalost nemam dovoljno, ono sto sam imala sam vec obecala, ali ako bude imam te na umu. Što se tiče ruža mogu poslati reznice, ako mi netko kaže kada i kako uzeti reznice 
------------- Dogs are quiet angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly!
|
Objavio: lilie
Datum objave: 15 Lipanj 2010 u 00:53
Pozdrav !!!!
Molila bih te ako može astilbe (razne boje), karanfilići (razne boje), hostu svjetlozelenu sa tamnijim rubom, sjeme nigele, pijetlova krijesta.
Kakve imaš puzavice i campanule? Šta je to statika?
Ja ti mogu poslati reznicu anđeoske trube bijelu. Reznice klematisa tek u proljeće.
------------- znati mnogo ne znači biti mudar
|
Objavio: lucy
Datum objave: 15 Lipanj 2010 u 00:58
Ja imam narančastu kanu, oleander crveni, tradescentiu i delospermu. Mene zanima roza astilba, čuvarkuće, eševeria i žuti irisi. Čini mi se da je sada prevruće i da je bolje sačekati početak jeseni.
|
Objavio: stefkaja
Datum objave: 15 Lipanj 2010 u 06:42
Ja ti imam loniceru žuto-bijelu, jasmin ali samo ovaj što ostaje u tegli, hortenzije..
Ja bih eševerije karanfile narančaste i ljetni čempres ako može..
|
Datum objave: 15 Lipanj 2010 u 09:27
lilie napisao:
Pozdrav !!!!
Molila bih te ako može astilbe (razne boje), karanfilići (razne boje), hostu svjetlozelenu sa tamnijim rubom, sjeme nigele, pijetlova krijesta.
Kakve imaš puzavice i campanule? Šta je to statika?
Ja ti mogu poslati reznicu anđeoske trube bijelu. Reznice klematisa tek u proljeće. |
Hej!
Nažalost astilbe i hoste su nestale brzinom munje tako da ih više nemam za dijeliti... Karanfiliće, nigelu i pijetlovu krijestu šaljem sjeme. adresu molim na pp Puzavice su uglavnom sve na temi moj vrt u slikama pa si pogledaš... Campanule su također sjeme (kupovno) pa samo znam koliko piše na vrečici, a to je da su plave, roze i bijele.
Lijep pozdrav!
|
Datum objave: 15 Lipanj 2010 u 09:30
lucy napisao:
Ja imam narančastu kanu, oleander crveni, tradescentiu i delospermu. Mene zanima roza astilba, čuvarkuće, eševeria i žuti irisi. Čini mi se da je sada prevruće i da je bolje sačekati početak jeseni.
|
Hej!
Astilbe nažalost više nemam, čuvarkuće i eševeriju mogu i sada poslati, a za žute irise sam zapisala pa pričekamo jesen.
Adresa na pp
Lijep pozdrav!
|
Datum objave: 15 Lipanj 2010 u 09:32
stefkaja napisao:
Ja ti imam loniceru žuto-bijelu, jasmin ali samo ovaj što ostaje u tegli, hortenzije..
Ja bih eševerije karanfile narančaste i ljetni čempres ako može..
|
Hej!
Može, to mogu donijeti dok idem svojima u kutinu u subotu ako hoćeš, ako ne onda adresa na pp
Lijep pozdrav
|
Objavio: stefkaja
Datum objave: 15 Lipanj 2010 u 12:18
Može flower tako je bolje pa i ja tebi dam ovo što imam u subotu..bolje je nego slati poštom
|
Objavio: antun007
Datum objave: 15 Lipanj 2010 u 12:58
Jel ima još ešverije?
------------- Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
Datum objave: 15 Lipanj 2010 u 13:21
antun007 napisao:
Jel ima još ešverije? |
nema, ali mogu ja otici kupiti jos jednu ako ima pa ce biti... 
|
Datum objave: 07 Srpanj 2010 u 14:58
Ja se ispričavam svima kojima sam obećala poslati paketiće, ali u užasnoj sam gužvi pa nisam stigla... od 19.7. sam na godišnjem pa onda očekujte biljčice
|
Objavio: pčelica7
Datum objave: 27 Srpanj 2010 u 20:11
ja ti mogu poslati oleander bijelo i roza ako još želiš
------------- Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
Objavio: shasha
Datum objave: 27 Srpanj 2010 u 21:26
Flo,kakav abutilon tražiš i kakav hibi? Lantane ću ti pripremiti za sljedeću kavu(valjda bude drugi tjedan ) Pakujaca imam sjeme no sve boje se pomješane.Znam da u tom mixu nema žutog jer ga nemam.
|
Datum objave: 28 Srpanj 2010 u 09:20
pčelica7 moze oleandar, jos uvijek ga trazim! 
shasha donijela si mi na zadnju kavu grančice abutilona i hibija... 2 abutilona su mi se primila, ali ostalo nažalost ništa nije isto imam i sjeme onog pakujca drugog s lijeva koji već niče... I jedna palmica mi je nikla od tri sjemenke koje sam popikala u zemlju 
|
Objavio: pčelica7
Datum objave: 28 Srpanj 2010 u 21:54
FlowerLover napisao:
pčelica7 moze oleandar, jos uvijek ga trazim! 
|
može pošalji mi adresu na PP
------------- Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|