Gogin-zg vrtek
Web: Cvijet.info
Kategorija: Vrt - Forum o vrtovima
Ime foruma: Moj vrt u slikama
Opis foruma: Pogled u moj, tvoj i Vaš vrt, kroz slike...
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4747
Datum ispisa: 02 Svibanj 2025 u 22:24 Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com
Tema: Gogin-zg vrtek
Objavio: goga-zg
Tema: Gogin-zg vrtek
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 15:51
Zahvaljujući mojim dragim frendicama Kontessi i Blaži koje su jučer bile kod mene i poslikale mi cijeli cvijetnjak ,danas možemo uživati u sličicama iz mog vrta.Moram im zahvaliti na trudu što su te sličice stavile umjesto mene na forum. 
ova gredica je u hladu,pa sam probala saditi cvijeće za hlad,ali sam naravno opet svega ostalog natrpala
ovi lukovi od armaturne mreže čekaju ruže penjačice.tek na jesen ću ih posaditi.jedva čekam .već imam popis. 
|
Odgovori:
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 15:54
ovo je mix  kod mene je sve mix,nema baš nekoga reda, sadim gdje imam mjesta. znači aubrieta,bijele ljubice,domaći crveni jaglac kupljen od jedne bakice na sajmu,plavi pakujac, heuchera plava.tražim crvenu.u sredini su mini crveni ljiljani koji će uskoro procvijetati.
ovaj bijeli grmić za koji se Skitnica zaljepio je Exochorda racemosa.moram mu zapelcati jednu grančicu. lijepo je molio
Plavi pakujac,imam ih na izvoz,a nemam crvenoga  .
Prekrasna ruža penjačica roze boje.ona je moj glavni izvozni proizvod.
uh,kamenjar,kamenjar koliko posla dok ga nismo sveki i ja završile.nikako da složimo kamenje .na kraju smo uspijele i evo ga, baš je super.
ovo je moj drugi tulipan.ha,ha,ha. imam samo dva  .
|
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 15:56
moj prvi tulipan i clematis rozo bijeli.
i ovdje imam svega od magnolije stelate ,seduma,šeboja,bijeli pakujac,hosti.
dicentra.srčeka kak vele moje cure.već su ga dobro očerupale,rade torte i kolače pa im trebaju za ukras. 
|
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 15:58
žute rudbeckie, tritome od Shashe i hipericum .
šeboj.ovo dolje je cytisus.
|
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 16:00
armeria maritima.
Heuchera od B.Bee.
bordo šeboj i kokotići.
coreopsis i cameleon ne znam mu latinsko ime.
|
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 16:01
ovi ljubičasti cveteki su naše livadne orhidee Orchis morio.
ovo su moje hoste.morala bih potražiti imena. 
|
Objavio: frida
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 16:01
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 16:03
Vinca.jedan grmić putuje i u Zagorje kod Konte.
ovo je pak vrtić ili ti školica za male biljčice i za pelcere.tu se polako privikavaju za život u mom vrteku.
imam malo i vučike.
|
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 16:07
ovo su potočnice od Kat.ree.dobila sam ih prošlo ljeto.baš su mi se lijepo razrasle.
ovo je malo čičak.ne znam mu pravo ime.jako se širi.
Iberis sa potočnicama,nezaboravna kombinacija.
Geum.
|
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 16:09
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 16:10
Objavio: bromelija
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 16:11
preljep vrt veselim se da si nam ga pokazala
|
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 16:12
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 16:14
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 16:17
Objavio: kontesaa
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 16:56
napokon vrtek naše goge  baš sam guštala jučer u ovom predivnom ambijentu 
------------- Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi
|
Objavio: Medvjed34
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 17:02
Objavio: ivna
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 17:19
Bravo za Gogu! Sad bih ja išla redom a šta je ovo a šta je ono ali bit ću pristojna za prvi put i naravno sve ukupno pohvaliti , ali KONAČNO da vidim taj famozni pastenik/staklenik (nemam pojma što je u stvari ) u kojem čuda nastaju .Bravo Goge, sad pojedinci ne moraju tumarati s baterijama po vrtu, ovdje će sve vidjeti .
|
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 17:30
Frida,Bromi, Kontesaa i Medvjed34 hvala vam na posijeti. Konte drago mi je kaj ti se sviđa kod mene.možeš ti opet navratiti ,sada znaš gdje stanujem.
|
Objavio: bergenia
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 17:30
Zaista imaš puno cvijeća! Sve je rascvjetano i krasno izgleda! Bravo za tvoje prijateljice! Ali i za tebe jer s inam pokazala svoj vrt!
Kako imaš dobro klijalište?  Moram ga pokazati MM!
|
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 17:35
Ivna,samo pitaj kaj te zanima.kad uspijem ja ću ti odgovoriti .pllastenik je mali, ali za mene dovoljan .svo sjeme sam posijala već u drugom mjesecu.
kad budeš sljedeći put u Zagrebu ,slobodno se javi i dođi do mene.
|
Objavio: bigmamma
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 18:04
A, jesmo te, a? Vidim da je "pranje" na kavi nekidan upalilo. A stvarno je šteta ovu ljepotu koju imaš čuvat samo za sebe, treba je podijelit. A što se noćne šetnje s baterijama tiče, ima to svoju posebnu čar. I ak bude prilike, ja bi opet. Al ovaj put nosim malo jaču bateriju!

|
Objavio: gioiaa
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 18:58
goga-zg imas divan vrt
|
Objavio: makk
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 19:40
Objavio: shasha
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 19:50
Ajmeee kaj tu svega imaaaaa!!!Sad te bum svako malo pitala za nekaj(kad nisi uz slike napisala kaj je kaj)
E di si ovu hostu nabavila???To bi jaaaaaaaaaaaa
|
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 19:52
i kaj ti je pobogu ovo???
|
Objavio: mali kaktus
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 20:47
Lijep vrt,zašto si ga dosad skrivala
|
Objavio: kat.rea
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 20:58
, hvala Bogu da smo i to dočekali. Ovakav krasni vrt je bio našim očima skriven do sada, a mi neki koji imamo par kvadrata nekakvog vrta, a ostalo bljakkkk smo se ishvalili ( govorim u svoje ime), e sad me sram .
|
Objavio: Triša
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 22:29
Bravo Goga, bravo za konte i Blažu, bilo je i vrijema, svima nam djeliš biljke, a tvojih slika nigdje.
Baš sam se iznenadila jer je prekrasno.
------------- RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
|
Objavio: maslacak7
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 22:33
bravo...imas prekrasan vrt u kojem sam zaista uzivala i nemoj nam skrivati vise ovo carstvo...prekrasno je..ima toliko toga,doduse neznam sta je sta kod svega al oci su mi uzivale...
|
Datum objave: 30 Travanj 2010 u 23:54
pranje na kavi nije upalilo ,a znaš zakaj Bigmamma,jer ja nisam slikala ni stavljala slike sve su to napravile Sara i Konte  .da nije bilo njih ne bi bilo ni slika moga vrteka .Shasha,hostu sam kupila kod B.Bee.onaj crveni drač kak veli MM, je neka bezimena trajnica .kupila sam ju na sajmu cvijeća ovaj tjedan na željezničkom kolodvoru.nitko ne zna kak se zove. znam da ima roze cvijetiće.Bergenija,gioiaa,makk,kat.rea,shasha ,bigmamma baš lijepo od vas što ste zavirile u moj vrtek.
|
Objavio: smrcko
Datum objave: 01 Svibanj 2010 u 00:01
Kod tebe svačeg lijepog. Vrt ti je zanimljiv i lijep. Hoste su mi favoriti
------------- Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
Datum objave: 01 Svibanj 2010 u 00:42
Smrcko, ja obožavam hoste.ne mogu im odoljeti.veliki dio vrta mi je u hladovini i htjela bih nabaviti što više hosti .to ti je kao zaraza,ne možeš stati .
|
Datum objave: 01 Svibanj 2010 u 00:49
Mali kaktus,triša i maslačak 7 baš lijepo od vas kaj ste posjetili moj cvijetnjak.nisam ga skrivala samo jednostavno ne stignem sve napraviti ,a ne volim baš ni slikati. Ali nema više problema oko slikanja,našla sam ja prave profiće koje bu mi slikale vrt.
|
Objavio: anči39
Datum objave: 01 Svibanj 2010 u 01:19
goga prekrasno je u tvom veselom vrtu a najbolji mi je staklenik on je moj favorit za ono što slijedi poslje njega!
------------- "pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
Objavio: Anaida
Datum objave: 01 Svibanj 2010 u 06:20
Goga, vrtić je nepravedno skrivan od nas do sad! Zaista imaš iznimno raznolik i bogat cvijetni "fundus" i nemoj nam sada uskratiti fotkice svakih par dana!
------------- "Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca." P.Bosmans
|
Objavio: Zrinka
Datum objave: 01 Svibanj 2010 u 08:18
Goga, prekrasan ti je vrt! Gdje si ti u Zg, da poslije ispita dođem uživati u tvoj vrt Stvarno imaš prekrasnu kolekciju, koju treba pokazati. Bravo Gogica
|
Datum objave: 01 Svibanj 2010 u 09:40
Anči 39,Anaida i Zrinka drago mi je što ste prošetale mojim cvijetnjakom
|
Objavio: stefkaja
Datum objave: 01 Svibanj 2010 u 11:28
Joooj predivan ti je vrt, baš sam vesela što smo napokon dočekali i tvoje biljčice...super, super..
|
Objavio: baka
Datum objave: 01 Svibanj 2010 u 11:42
Baš sam se pitala a zašto ti nemaš ovdje svoj vrt?
A ja tvoje hibiće zovem GogaZg! 
I evo konačno....
Vrt ti je krasan, pun cvijeća... prostran..... 
Nadam se da ćemo se moći šetati i mi virtualci još po neki put!
------------- Nikad neću biti stara Riječanka.<br /><br />Stari su oni koji su barem 10 godina stariji od mene i to po cijelom svijetu!
|
Datum objave: 01 Svibanj 2010 u 16:10
Baka ,baš mi je drago što su moji hibiskusi kod teba tako lijepo udomljeni.
|
Objavio: baka
Datum objave: 01 Svibanj 2010 u 16:14
A tek meni!
------------- Nikad neću biti stara Riječanka.<br /><br />Stari su oni koji su barem 10 godina stariji od mene i to po cijelom svijetu!
|
Objavio: OTOK
Datum objave: 01 Svibanj 2010 u 19:38
Tko čeka dočeka! Pa smo napokon uživali i u tvom vrtu. Sada dalje ili slikaj sama ili ćemo opet zadužiti Konte i Saru.
|
Objavio: hoya
Datum objave: 01 Svibanj 2010 u 21:13
Sad sam se vratila iz Senja i putem mislim: Pa moram potražiti Gogin vrt! Mislila sam da mi je promaknula tema. A ono: nova tema sa predivnim prizorima. Tako mi je R.Sara danas i opisivala: Prekrasno!
|
Datum objave: 01 Svibanj 2010 u 22:02
morat ću dalje slikati sama .ako ne uspijem onda na scenu stupa Sara i Konte.  
|
Datum objave: 01 Svibanj 2010 u 23:00
Samo sam svratila vidjeti dali je još ona hosta na mjestu, ja bih ti je najrađe ukrala, pa možda i neki drugi imaju takve namjere.
------------- RIJEKA
|
Objavio: Lantana
Datum objave: 01 Svibanj 2010 u 23:12
Goga pa di si se ti skrivala do sada, puno toga lijepoga sam vidjela da na kraju moram opet ići gledati, ali kamenjar mi je ipak naj, za sada 
------------- život je more
|
Datum objave: 01 Svibanj 2010 u 23:38
Čekamo nove slikice s nestrpljenjem!
------------- "pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
Objavio: Lora
Datum objave: 02 Svibanj 2010 u 00:10
Prekrasan "miks" vrt, kako si ga nazvala.Kombinacije boja, raskoš....Plastenik i hoste su mi posebne
Cameleonu je latinsko ime Houttuynia cordata
Čičku Arctium lappa
-------------
Rijeka
Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
|
Datum objave: 02 Svibanj 2010 u 20:43
Triša samo ti gledaj hostu i pazi na nju.za koji dan će se cijela odmotati ,pa ću je uslikati. Lantana drago mi je da ti se sviđa kamenjar. u njemu ima i tvojih cvijećki .Lora hvala ti na posjeti i na lat.imenima.
|
Objavio: kockavica
Datum objave: 02 Svibanj 2010 u 21:02
super, sve mi se sviđa....
|
Datum objave: 02 Svibanj 2010 u 21:35
hvala kockavica.želja mi je ove godine posaditi ružičnjak.već sam kupila nekoliko ruža,sad čekam da se malo razrastu. na jesne počinjem žicati okolo ruže .
|
Datum objave: 02 Svibanj 2010 u 22:26
stigla ja sa brijega i ravno k tebi   sad bum barem imala izgovor za doći...moram slikati  iliiii će se čudo ipak dogoditi 
Zagorski bregi
|
Datum objave: 02 Svibanj 2010 u 23:20
ha ha ha .čuda se događaju.ali ne kod mene
|
Objavio: Baka Bea
Datum objave: 03 Svibanj 2010 u 14:20
Čovječe, Goga, pa koji ti grunt imaš! I ti postala hostoljubiteljica? Kaj sve čovjek dozna šećući vrtovima... nema ti druge, ogradi hostu kavezom. Neki već prijete noćnim šetnjama sa baterijom
|
Objavio: proljeće
Datum objave: 03 Svibanj 2010 u 15:28
Goga, i ti si ovako lijepi vrt skrivala od nas??? cccccc
Prekrasan ti je vrt i veliki, a na slijedećoj kavici ćemo razmjenjivati iskustva za ove dijelove koji su u hladu. 
|
Datum objave: 03 Svibanj 2010 u 15:59
proljećence pa normalno da je skrivala...zna kaj će biti kad mi navalimo
Zagorski bregi
|
Objavio: ivna
Datum objave: 03 Svibanj 2010 u 20:17
Goga , ja ti skopiram Sarine upute, i oni iz prvog osnovne bi skužili kak je bila detaljna ;"stisneš ovo, pa ti se otvori ovo , tu napišeš ovo... i tak 4 stranice A4 formata ja sebi prepisala ali upalilo je
|
Datum objave: 03 Svibanj 2010 u 21:40
B.Bea morat ću hostu privremeno sakriti . da ne bi preko noći nestala.zna se da se kod mene po noći obilazi vrt. kad smo kod tih ljepotica sjene, navratit ću malo do tebe da vidim ima li kakvih novosti. Proljeće, na sljedećoj kavici radimo plan nabave novih hosti. Ivna ,možeš mi slobodno skopirati upute od Sare,nadam se da ćemo se vidjeti na sljedećoj kavicu .Konte, Konte, vidi šta si mi uradila,poslikala cijeli vrt i ljudi se napiknuli na hostice.
|
Datum objave: 03 Svibanj 2010 u 22:14
Dobro došla, znaš da uvijek imam otvorena vrata. Ima i novosti...
S kavezom sam se šalila, ali sam stvarno vidjela rijetku, novootkrivenu četinjaču volemiju u kavezu.
|
Datum objave: 03 Svibanj 2010 u 22:14
opet sam nekaj kriva ma to sam ja hoste za sebe poslikala...ostali u red  kod BB idemo zajedno? ..još jedino ja nisam bila a i netko me mora prekinuti na vrijeme u shopingu
Zagorski bregi
|
Objavio: niho
Datum objave: 03 Svibanj 2010 u 22:15
E draga moja ako ti se triša trznula na hostu to ne valja
------------- ** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
Datum objave: 03 Svibanj 2010 u 22:19
Samo gledati, Konte , ništa ti nisi kriva i ja volim slikati biljke, pa bar imam o čemu maštati.
|
Objavio: lucy
Datum objave: 03 Svibanj 2010 u 22:23
Kamenjar ti je super, isplatio se trud oko slaganja kamenja. S Hosta nisam mogla odvojiti pogled.
|
Datum objave: 03 Svibanj 2010 u 22:48
BB...nećem ići samo gledati jer onda nebum išla..gledati mogu i u knjigama 
Zagorski bregi
|
Datum objave: 04 Svibanj 2010 u 06:28
Časna riječ, ne bum ti uvalila lopatu. Što se tiče hostinjaka, puževima je to kao švedski stol, pa je prvi korak potamaniti te nemani.
|
Objavio: natalija
Datum objave: 04 Svibanj 2010 u 06:53
gogo imaš krasan vrt i lijepe i neobične biljke  stvarno ne znam koju bih izdvojila, morati ću se vratiti na jopš jedan detaljan pregled 
i meni je staklenik super
|
Datum objave: 04 Svibanj 2010 u 15:12
hvala cure na posjeti . kad nabavim nove hoste bit će još sličica.
|
Objavio: hana
Datum objave: 04 Svibanj 2010 u 15:22
prekrasan ti je vrt, zašto si se samo skrivala do sada?Samo sad nastavi dalje sa slikama
|
Datum objave: 04 Svibanj 2010 u 16:05
Hana,ma nisam ga skrivala ,samo nemam puno vremena.rađe čeprkam po njemu nego ga slikam.
|
Objavio: hana
Datum objave: 04 Svibanj 2010 u 16:13
ima nas više takvih očito  
|
Objavio: kat.rea
Datum objave: 04 Svibanj 2010 u 19:14
Supeeer, vratila sam se ponovno pogledati i ako se ne varam prvo su bile slikice bez komentara i naziva biljaka, a sada si ih dopunila sa nazivima,... to volim. Jer obavezno se dogodi...... ma znam šta je , ali se ne mogu sjetiti kako se zove , a baš mi je na vrh jezika , možeš misliti... nešto na A ..... aaaaa žabnjak  .
|
Datum objave: 04 Svibanj 2010 u 20:13
Gogice, ne može bez mene kod bake bee, jer nove hoste moram imati i gotovo!
------------- RIJEKA
|
Objavio: sarajka
Datum objave: 04 Svibanj 2010 u 22:56
evo i ja sam uspjela da prošetam tvojim vrtom i zaista krasnog cviječa imaš, mislila sam i ja stati u red za neki pelcer ali kad sam vidjela koliko je kandidata odustala sam
|
Datum objave: 04 Svibanj 2010 u 23:34
Triška onda se spremaj jer nas dvije idemo uskoro ko BB
Zagorski bregi
|
Objavio: nata07
Datum objave: 05 Svibanj 2010 u 07:25
evo navratih se i ja malo, ali neznam šta reći jer su ostali posjetitelji rekli već sve - sve ti je krasno 
------------- ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
Objavio: Tija
Datum objave: 05 Svibanj 2010 u 12:57
Neznam zašto ali za tebe sam odmah znala da skrivaš prekrasan vrt i nisam se razočarala, prekrasno je apsolutno sve od izbora biljaka do hotikulturnog uređenja. I sviđa mi se što nam daješ širu sliku vrta.
|
Datum objave: 05 Svibanj 2010 u 13:08
Kat.rea imaš pravo nabolje je odmah napisati imena, jer poslije se teško sjetiti uvijek ti je negdje na vrhu jezika Sarajka imaš pravo napravio se poveći red za moje pelceriće. Triša jel si sigurna da ćeš imati mjesta ugurati još koju hostu ? Nata hvala što si prošetala opet mojim vrtom Sutra idem sa Konte u shoping bit će novih biljaka,možda nam se i Skitalo pridruži.
|
Objavio: korijenko
Datum objave: 05 Svibanj 2010 u 15:16
Pa stvarno je bilo vrijeme da vidimo i tvoj vrt, da je ružan- nije, da je neuredan-nije, da ima malo cvjeća- nema. Pa zašto nam ga nisi prije pokazala , trebale su cure doć puno ranije jer tko zna što smo mi sve propustili, koliko epizoda nam fali .
Meni je sve strašno lijepo, možda ali mrvicu da izdvojim kamenjar  .
Hosti imaš krasnu kolekciju....
Vidjela sam biljku koju imam i ja od lani od Shashe i nisam zna što je to - čičak a Lora je napisala i pravo ime  .
Ako budeš rasađivala plavi pakujac, kojeg imaš na vagone  , ja bi ga rado udomila, imala sam ga ali mi je s godinama nestao, imam samo bijeli i neki rozo žućkasti. Znam da su ti plavi starinska vrsta i viši su od ostalih.
------------- Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije)
|
Datum objave: 05 Svibanj 2010 u 15:23
Korijenko ,ako će Skitalo ići u Buzet,poslat ću ti plavog pakujca po njemu.
|
Datum objave: 05 Svibanj 2010 u 15:25
Dogovoreno, znači ti ne ideš ove godine......
Nadam se cvatu tvojih vrtnih hibiskusa koje si nam dala lani u Buzetu, već su lijepo prolistali... 
(zgora Opatije)
|
Datum objave: 09 Svibanj 2010 u 23:00
Ja došla vidjeti nove sličice,al ništ od toga 
|
Objavio: Cimicifuga
Datum objave: 22 Svibanj 2010 u 00:25
Upravo sam otkrila tvoj vrt i zaista se ugodno iznenadila. Imaš lijepu zbirku biljaka da ti se može pozavidjeti! Baš me interesiraju i tvoje nove ruže, držim ti fige da dobro krenu i procvjetaju.
Koliko po slici mogu prepoznati, mislim da je ovo gaura.
|
Datum objave: 23 Svibanj 2010 u 21:42
Hvala Cimi na posjeti.Ruže koje sam kupila na proljeće dosta se dobro drže neke će i cvijetati druge još stagniraju.na jesen ću kupiti još ruža, naručit ću ih iz Viraga.
|
Objavio: Retriver Sara
Datum objave: 24 Svibanj 2010 u 10:31
Goga, naša slatka plavušica, je tak skromna, da se neće pohvaliti da joj je friško procvala neobična glicinija, da ima prekrasne clematise i još mnogo toga što sam imala sreću uživo vidjeti prije dva dana.
A tek kako je uredila stazice između svojih predivnih gredica...
Gogić, pozdravček
http://www.glitter-graphics.com">
|
Datum objave: 27 Svibanj 2010 u 22:39
Danas sam imala čast proći ovim prekrasnim vrtom.
Ovo kaj su cure slikale,a i moje slike,ne mogu ni približno dočarati tu ljepotu.Tu nema čega nema....neću više pričati već ubaciti nekoliko slika jer je Goga "škrtica"
pakujci
clematisi
lupinusi
|
Datum objave: 27 Svibanj 2010 u 22:41
Pa stvarno je bilo vrijeme da nam bar netko pokaže tu ljepotu - fantastično.
------------- RIJEKA
|
Datum objave: 27 Svibanj 2010 u 22:45
ima tu i prekrasnih ruža.Ja sam samo neke slikala(nije memorije više bilo)
ovakvu gliciniju nisam nikada vidjela,do sada
veigela
delphinium
ovom cveteku nismo uspjeli ime saznati,sramežljiv je
mini alium
To je ukratko od mene.
Hvala Gogi kaj me je pozvala u svoj raj.Uz ovo i ono što se ne vidi na slikama,jako se brzo zaborave susjedi,Goga.
Jooooj,hvala na prefinim jagodama sa i bez šlaga 
|
Datum objave: 27 Svibanj 2010 u 23:13
i opet nije stigla sjesti dvije minute  ma vrtek je fenomenalan i uvijek volim svratiti i vidjeti kaj se novoga rascvalo
Zagorski bregi
|
Objavio: frida
Datum objave: 27 Svibanj 2010 u 23:17
joj, što je tu lijepo....
-------------
|
Objavio: bergenia
Datum objave: 27 Svibanj 2010 u 23:46
Zaista se ima što vidjeti!
Hvala shasha na slikicama!
|
Objavio: nata07
Datum objave: 28 Svibanj 2010 u 07:26
vidim cure da ste uživale, a domaćici pohvale na vrtu - stvarno krasno , a staze su me oduševile posipane tom obojenom korom. I da žao mi je kaj vam se nisam mogla pridružiti a bit će valjda još prilika ....
------------- ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
Objavio: macak
Datum objave: 28 Svibanj 2010 u 10:49
Goga, staze su ti za 10+!!! Stvarno imaš botanički vrt!!! Prekrasno!
|
Objavio: Mira021
Datum objave: 28 Svibanj 2010 u 10:51
Sve cvijeće je predivno
|
Objavio: Tija
Datum objave: 28 Svibanj 2010 u 11:03
Nije bitno iz kog razloga nam Goga škrtari na fotkama ove bogate kolekcije prekrasnog bilja, ali mora se zahvaliti prvo Kontesi i Retriver Sari a sad i shashi što su nam s krasnim fotografijama omogućile da i mi uživamo u tvom prekrasnom vrtu.
Ovakvu Wisteriu sam vidjela za kupiti u OBI-u i Baumaxu u Varaždinu, cijenu sam zaboravila.
-------------
|
Datum objave: 28 Svibanj 2010 u 11:27
Goga, pa ti imaš botanički vrt....... eh da mi je sad prolistat barem još 20 stranica takve ljepote... i daj nemoj škrtariti, fotić u ruke....
(zgora Opatije)
|
Objavio: Lantana
Datum objave: 28 Svibanj 2010 u 15:12
Lijep, skladno, rascvjetano, bravo za Gogu i hvala Shashi...
------------- život je more
|
Objavio: Anaida
Datum objave: 28 Svibanj 2010 u 16:34
Goga, vrtić je einc A!! Nema čega nema, a sve skladno, a sve lijepo i posebno!
------------- "Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca." P.Bosmans
|
Objavio: bromelija
Datum objave: 28 Svibanj 2010 u 17:01
prekrasan vrt sa obiljem biljaka, predivno ....hvala shasha na reportaži
|
Datum objave: 28 Svibanj 2010 u 17:11
cure hvala kaj se opet umjesto mene uslikale vrtek. .bit će još sličica samo kad odem na godišnji. ..Konte,Frida,Bergenija,Nata07,Macak,Mira021,Tija,Korjenko,Lantana,Anaida baš mi je drago što ste posjetile moj vrtek. Shasha,Konte i Sara nadam se da vam je bilo lijepo kod mene i da ćete opet svratiti.Nata07 žao mi je kaj nisi i ti došla.Korjenko sutra ti šaljem plavi pakujac ,uvalit ću ga Triši.
pusa svima
|
|