Kako crni kim djeluje na imunološki sustav? knjiga nudi mnoštvo recepata za djelotvornu imunološku kuru s preciznim uputama primjene.
Knjiga se zove: Liječiti prirodno crnim kimom Moj prijatelj i ja prodajemo hladno prešano ulje crnog kima (70kn - 100ml), sijeme pakovano od 200grama 10kn i pogaču 200g. - 10kn Uz bočicu poklanjamo jednu knjigu
Bila nam je žena na štandu koja si je izlječila psorijazu na prsima i koristila je crni kim 3x25 kapi (na žlicu) i mazala se. I vanjska i unutrašnja upotreba.
Mogu reči da nam dolaze najviše ljudi zbog alergija.
Da htio sam reći da možete kupiti i u apoteci, mislim da je ondje cijena nekih 130kn.......ima i u kapsulama ali to vam nebi preporučio jer oni zagrijavaju ulje i nešto dodaju da nema onu jačinu. Ali zagrijavanjem tog ulja gube se neka svojstva......piše o tome u knjizi koju prvi put poklanjamo uz naručeno ulje crnog kima.
Od proljeća do sada sigurno smo prodali oko 2000 bočica.
Možete nazvati i tržnicu u Osijeku......direktor nam je dao besplatnu klupu. Reći će vam da imamo i druga ulja: KAO ULJE SIJEMENKI GROŽĐA, ULJE KONOPLJE, ULJE PODLANKA I još neke tinkture ZA DOBRI DUH I ZDRAVO TIJELO - ovo nam uzimaju studenti kako bi ostali budni u noć da mogu učiti.
Možete slobodno naručiti na broj: 092 113 15 22
Sajam u Zagrebu ovih dana.......potražite mog prijatelja, informirajte se.....
|