flover - moj vrt
Web: Cvijet.info
Kategorija: Vrt - Forum o vrtovima
Ime foruma: Moj vrt u slikama
Opis foruma: Pogled u moj, tvoj i Vaš vrt, kroz slike...
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=5887
Datum ispisa: 23 Lipanj 2025 u 00:08 Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com
Tema: flover - moj vrt
Objavio: flover
Tema: flover - moj vrt
Datum objave: 17 Travanj 2011 u 17:54

------------- "Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
Odgovori:
Datum objave: 17 Travanj 2011 u 18:00
a ovo je od ovog proljeća....     
------------- "Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
Datum objave: 17 Travanj 2011 u 18:08
i još malo cvijeća....       
|
Datum objave: 17 Travanj 2011 u 18:40
i sad malo kaktusa...evo jedan božični,koji cvate za Uskrs   
|
Datum objave: 17 Travanj 2011 u 18:41
jel netko zna nešto o ovom cvijetu'''
|
Datum objave: 17 Travanj 2011 u 18:43
Evo moja lozica sada u proljeće....
|
Datum objave: 17 Travanj 2011 u 18:47
ispričavam se što sam neke slike malo okrenula krivo
|
Objavio: antonija
Datum objave: 17 Travanj 2011 u 20:40
sad će mo mi malo iskriviti vratove da bolje vidimo, ali isplati se, jer imaš lijepo cvijeće!
želin ti dobrodošlicu među cvijetoljupce!
------------- jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
Objavio: ivančica flower
Datum objave: 17 Travanj 2011 u 20:46
Prekrasno cvijeće,pogotovo oni žuti tulipani sa malo crvenkastoga,baš su posebni!
Dobrodošla na forum!
|
Datum objave: 17 Travanj 2011 u 21:07
ma ima toga još,samo mi dosta bilo dok sam ovo skužila,haha...a bit će slika,pun je vrt posijanog cvijeća koje sad niče...
|
Objavio: moon
Datum objave: 17 Travanj 2011 u 22:43
Prekrasno cvijeće     
-------------
|
Objavio: Anaida
Datum objave: 18 Travanj 2011 u 14:47
Dobrodošla i dugo se i lijepo s nama družila!
Onaj cvijet o kojem pitaš da li netko nešto zna je ukrasni batat, imamo posebni topic o njemu ovdje na forumu.
------------- "Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca." P.Bosmans
|
Objavio: Bonsai...
Datum objave: 18 Travanj 2011 u 16:10
folover prelijepo cvijece   !!!!
|
Datum objave: 18 Travanj 2011 u 16:29
hvala na dobrodošlici,forum je stvarno super....i ja se nadam dugom i ugodnom druženju...
|
Objavio: baka
Datum objave: 18 Travanj 2011 u 18:15
Još jedan rascvjetani vrt!
Znači i ti imaš božićni kaktus koji je umislio da je uskršnji!Baš kao moji mlaadi...tvoj ima puno cvjetova... 
------------- Nikad neću biti stara Riječanka.<br /><br />Stari su oni koji su barem 10 godina stariji od mene i to po cijelom svijetu!
|
Datum objave: 18 Travanj 2011 u 21:15
pa eto,valjda je cijele zime bio na hladnijem i tamnijem mjestu,pa sad kad došlo sunce odlučio procvjetat...,.....
|
Objavio: Mari,5510
Datum objave: 19 Travanj 2011 u 11:59
jake lijepo cvijeće imaš, tulipani raznovrsni  dobrodošla
|
Datum objave: 21 Travanj 2011 u 20:21
sve najbolje za Uskrs svima...
|
Datum objave: 21 Travanj 2011 u 20:28
evo još jedan moj kaktus koji je sad krenuo u cvatnju....   
|
Datum objave: 21 Travanj 2011 u 20:46
i još malo mojih tulipana...  i
|
Datum objave: 21 Travanj 2011 u 20:57
a stigli nam i leptiri.....
|
Datum objave: 21 Travanj 2011 u 20:58

|
Objavio: natalija
Datum objave: 21 Travanj 2011 u 21:11
flower divno cvijeće imaš, jedva čekam da ti i posijano procvjeta pa da mu se divimo ruže, proljetnice, kaktusi... sve za 5
a kakav je ono rozi liljan? nije onaj klasični, je`l da? divan je 
-------------
|
Datum objave: 21 Travanj 2011 u 22:00
pa ono nije ljiljan,ako mislimo na istu sliku?jel ovu? pa
nije ljiljan,ne znam koliko se vidi na slici,ali ima uge uske listiće ovaj cvijet,a cvjetovi me podsječaju na cvijet mrazovca,ako znaš na šta mislim....ne znam dali neko zna pravo ime za ovaj cvijet...sutra ću slikati kakav je sad,jer još ne cvijeta....ova slika je od lani...
|
Objavio: natalija
Datum objave: 22 Travanj 2011 u 09:45
a nije ljiljan... ja sam mislila po obliku cvijeta da je, svejedno je prelijep
-------------
|
Objavio: dijana7566
Datum objave: 25 Travanj 2011 u 09:58
Objavio: alad
Datum objave: 25 Travanj 2011 u 11:31
Dobrodošla.Bravo za predivno i raznovrsno cvijeće
|
Datum objave: 26 Travanj 2011 u 20:12
predivno 
-------------
|
Datum objave: 29 Travanj 2011 u 22:20
Datum objave: 30 Travanj 2011 u 13:29
onaj cvijet kao mrazovac imam i ja, zaboravila sam naziv, stavi na prepoznavanje, svake godine mi cvate, jako mi je drag.. tvoje cvijeće je predivno, sve uredno posloženo, a i ti si prekrasna mlada žena http://www.dogproductshop.co.uk">
-------------
|
Datum objave: 30 Travanj 2011 u 19:08
hvala lijepa,ma ne volim ja sebe pokazivat,več je tu sliku moj muž stavio....
u vrtu cvijeće polako niče,i ja jedva čekam da sve procvjeta...
|
Datum objave: 30 Travanj 2011 u 21:26
Datum objave: 01 Svibanj 2011 u 17:16
i male kadifice... i
bijela datura koja mi niče iz drvene stapke od lani,nije se smrzla ju-hu... 
cvijeća...
i mala fuksija koja je uspjela prezimiti 
a ovo je cvijet iznad mog kreveta u spavačoj...moje djelo... 
|
Datum objave: 01 Svibanj 2011 u 17:27
moja lozica danas i i jedna orhideja... a
ovaj cvjetić je moj sin našao u vrtu...   a
ovo je drvce catalpa,mislim da se tako piše.... 
|
Datum objave: 01 Svibanj 2011 u 18:02
Flower imaš puno lijepih "flowerića" u vrtu. A kaktus... onaj s crvenim cvijetom je krasan.... Ma teško je nabrojati.... lijepi vrt i još vam je stigao stanovnik!
A onaj cvijet u spavaćoj je .... 
------------- Nikad neću biti stara Riječanka.<br /><br />Stari su oni koji su barem 10 godina stariji od mene i to po cijelom svijetu!
|
Objavio: magnolia
Datum objave: 03 Svibanj 2011 u 22:04
divno
|
Objavio: Calla
Datum objave: 03 Svibanj 2011 u 23:27
 sve ti je super,a tulipani posebno
|
Objavio: Mira021
Datum objave: 05 Svibanj 2011 u 17:36
Lipo cviće,ali glicinija
|
Datum objave: 05 Svibanj 2011 u 19:42
da, i ja sam to rekla kad sam vidjela mamin vrt,stvarno je predivna....i sebi sam posadila jednu ovog proljeća,nadam se da će biti takva,....
|
Datum objave: 05 Svibanj 2011 u 20:25
a evo još nešto cvijetića.....
|
Objavio: tikvić
Datum objave: 05 Svibanj 2011 u 21:25
Objavio: Yoyo1
Datum objave: 09 Svibanj 2011 u 06:28
Sve pregledala,tulipani su stvarno prelijepi,a naročito su mi super oni koji na kraju latice imaju resice.
|
Datum objave: 09 Svibanj 2011 u 08:02
Jako zgodno onaj panj i stolček za cvijeće. Općenito si lijepo posložila vrt a cvijeća imaš kao da je već ljeto.....   
|
Datum objave: 10 Svibanj 2011 u 13:33
prelijepo, jako mi se sviđaju tvoji stalci za cvijeće!
------------- jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
Datum objave: 10 Svibanj 2011 u 21:33
hvala baka,antonija i Yoyo, kod mene zapravo vrt tek nastaje....a svi vi več imate prave oaze,nadam se da će i moj biti jednom takav.... 
|
Datum objave: 11 Svibanj 2011 u 00:13
Datum objave: 11 Svibanj 2011 u 11:46
ove stranice su mi i ponovo ugodno iznenađenje
-------------
|
Objavio: OTOK
Datum objave: 11 Svibanj 2011 u 12:15
Lijepo, baš lijepo
|
Datum objave: 11 Svibanj 2011 u 14:09
zahvaljujem na lijepim riječima ,u fazi smo završavanja uređenja nove kuće iznutra,a pošto smo na selu,a sad posao krenuo-i pored četiri školarca-ukradem malo vremena i za ono što mi odmara dušu, CVIJEĆE....
|
Objavio: maso
Datum objave: 11 Svibanj 2011 u 14:19
Svega imas, ona lozica je super, bas fino rasirena...jesi i ti negdje u ravnici? :)
|
Datum objave: 12 Svibanj 2011 u 12:22
Ja sam kod Slatine,u jednom malom selu. :))
|
Objavio: VILMAČ
Datum objave: 12 Svibanj 2011 u 14:04
Datum objave: 13 Svibanj 2011 u 22:06
kada će biti još slikica? sada se sigurno već nešto rascvalo ili razlistalo.
|
Datum objave: 17 Svibanj 2011 u 14:53
Kako napreduje tvoje cvijece kad ce pasti koja slikica?
|
Datum objave: 17 Svibanj 2011 u 14:54
slikica????
|
Datum objave: 17 Svibanj 2011 u 21:54
ma imam tehničkih problema,blootoo mi ne radi na ovom kompu, a onaj drugi komp na popravku,a sad su ruže u punom cvatu,pa za sada samo skupljam slike....nadam se da ču ih uskoro moći postaviti....
|
Datum objave: 22 Svibanj 2011 u 21:35
evo konačno malo novih slikica....
ovo je jedna ružica kao pup 
ovdje se rascvjetava... 
a ovakva je danas.... 
i još malo ružica....  
ups ova je naopako
a ovo je novi clematis kojem ne znam ime,pa pomozite malo....  
a bit će toga još....
|
Objavio: hanaK
Datum objave: 22 Svibanj 2011 u 22:23
Datum objave: 22 Svibanj 2011 u 22:25
kaktus koji sada cvate,umjesto za božić....
|
Datum objave: 23 Svibanj 2011 u 00:06
Prekrasne ruže i ostalo cvijeće. I moj je bijeli kaktus sad procvjetao umijesto za Božić
-------------
|
Datum objave: 23 Svibanj 2011 u 07:17
I ja imam takav kaktus, ali mo0j ne cvate već godinama, negdje griješim ali ne znam gdje. Što taj kaktus treba i kamo da ga stavim da bi i meni napokon procvao?
|
Objavio: hanaK
Datum objave: 23 Svibanj 2011 u 08:18
dali kaktus držiš na suncu? ja imam jednu grančicu zabodenu već nekoliko mjeseci u kući ali se ne pomiče.
|
Datum objave: 23 Svibanj 2011 u 08:57
preko zime mi je u istočnom prozoru u hodniku,onako više u tamnom,a sad sam ga stavila na terasu,ima puno svjetla,ali nije na direktnom suncu.......valjda sad cvate,jer je na toplom,a zimi je bio više u hladnijem prostoru...ali imam još dva koja sad pupaju,a inače su znali u zimi...
|
Datum objave: 24 Svibanj 2011 u 22:02
Krasan kaktusic,ruze.. ma sve je lijepo!
|
Datum objave: 27 Svibanj 2011 u 19:01
P R E K R A S N O  ali ove ruže s bijelim cvjetićim rožca u pozadini 
-------------
|
Datum objave: 27 Svibanj 2011 u 21:45
hvala Mari, hvala Dijana,ma kažem moj vrt tek nastaje.....a opet imam tehničkih problema za slike,blootoot me gnjavi,čekam drugi komp sa popravka........pa će biti slikica.....
|
Objavio: rosa2
Datum objave: 28 Svibanj 2011 u 18:44
prekrasan ti je vrtek ,a imas i lijepu kolekciju tulipana
------------- cvijet za cvijet=buket
|
Datum objave: 30 Svibanj 2011 u 11:43
prelijepa ti je ona crveno bijela ruža!
|
Datum objave: 30 Svibanj 2011 u 11:58
hvala,to je double delight,mislim da sam dobro napisala,kažu da je jedna od najmirisnijih ruža,i zaista je predivna....to sam lani zasadila...
|
Datum objave: 30 Svibanj 2011 u 13:41
Ruže su , a clematisi .
|
Datum objave: 30 Svibanj 2011 u 15:12
Dok sam ja došetala Mari me pretekla. One ruže u bijelom su stvarno predivne.
A kaktus...famozan! 
|
Datum objave: 31 Svibanj 2011 u 09:46
Evo i mene malo opet i danas,uspjela sam ukrasti malo vremena i prošetati cvijetnjacima. Jedva čekam slike batata
|
Datum objave: 31 Svibanj 2011 u 15:07
evo nadam se da ću stići danas ubaciti slike,a imam i još jednog ljepotana kaktusa u cvatu...........
|
Objavio: VILMAČ
Datum objave: 31 Svibanj 2011 u 16:10

------------- "radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman
|
Datum objave: 31 Svibanj 2011 u 22:34
evo mene i malo novih slikica..... moja ljepotica
|
Datum objave: 31 Svibanj 2011 u 22:43
i još malo cvjetića-.-
još jedan kaktus  
ružice....
|
Objavio: Calla
Datum objave: 31 Svibanj 2011 u 23:28
flover sve pohvale. kaktusi su super,a i ruze.ova mi je predzadnja posebno lijepa
|
Datum objave: 01 Lipanj 2011 u 07:56
Super, ova plavo-ljubičasta ruža je prekrasna. A i kamenjar se lijepo razrastao.
|
Datum objave: 01 Lipanj 2011 u 20:54
hvala na lijepim riječima, i kao što je rekla Yojo svaki je vrt lijep i poseban,radujem se posjetu i vašim vrtovima....a ona plava ruža je blue moon,i meni je jako draga,mada sad imam još jednu ljubimicu,onu bijelo -crvenu....opet me nešto zeza,pa ću morat pričekati za nove slike,a batat opet ima pupove,pa ću ga ovaj put slikati na vrijeme,jer cvijet brzo prođe,traje samo dan.......
|
Datum objave: 02 Lipanj 2011 u 07:03
Flover, zaista lijepe ruže imaš... A batat je krasan - imam ga i ja i uživam u cvjetićima ali i dekorativnim, ljubičastim listovima!
------------- "Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca." P.Bosmans
|
Objavio: OTOK
Datum objave: 02 Lipanj 2011 u 07:07
Ovo je kao natjecanje između ruža i kaktusa. Što je ljepše? Oboje
|
Datum objave: 02 Lipanj 2011 u 09:52
hvala CALLA,ANAIDA,OTOK,YOJO,ROSA.....i svima koji zavire u moj skromni vrt....
|
Objavio: mali gogo
Datum objave: 02 Lipanj 2011 u 11:27
Uvijek mi je drago kad vidim da netko ovoliko voli biljke i vrt....
I nemoj biti skromna, biljke i vrt su ti krasni, u svemu se vidi tvoja ruka, tvoja mašta, tvoja kreativnost.... Takvi vrtovi su najljepši.
A biljke su zdrave i vesele, znači da su zadovoljne tretmanom koji im je priuštila njihova gazdarica. Ima li išta ljepše za vrtlara? 
------------- Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
Objavio: alad
Datum objave: 02 Lipanj 2011 u 18:50
Flover nemogu ništa posebno izdvojiti jer je sve prelijepo.bravo!
|
Datum objave: 02 Lipanj 2011 u 21:14
Prekrasno flover 
-------------
|
Datum objave: 02 Lipanj 2011 u 21:20
sad sam pocrvenjela od ovih pohvala,HVALA PUNO MALI GOGO I ALAD,ali moj vrt stvarno je mal i skroman naspram raskoši kroz koje sam prošetala u ovom forumu....a da mi je cvijeće jako bitno JE,svaki cvjetić me raduje ,veseli....npr. imala sam velikog adama,deset godina i ove zime mi se smrznuo,plakala sam danima,a neki dan sam doslovce vikala JU-HU i  od sreće kad sam vidjela da mi od izrezanih-zasađenih koluta adama rastu mladi adami.........
Pa vidimo se u vašim i našim vrtovima, svima......
|
Datum objave: 05 Lipanj 2011 u 21:37
stižu nove slikice.....
i ne znam što mi je s bellsima da tako žute....  
nova agavica  
lobelija... 
neka neveni ne venu....  uf
mutna slikica...  
i kaktus ljepotan.... 
zapravo dva ljepotana,mali i veliki 
|
Datum objave: 05 Lipanj 2011 u 22:24
Datum objave: 05 Lipanj 2011 u 22:28
prekrasno 
-------------
|
Datum objave: 07 Lipanj 2011 u 22:33

jedna nova aloe vera.... 
prvi cvjetići na clematisu,piše da je dr ruppel,a je li ne znam..
a ovom ne znam ime...
cvast će liatris i hostica.... 
i moji maleni...adami....sory slike su mutne,jer je več pao mrak... 
i za kraj nisu cvjetići, ali.....su slatki....  
|
Datum objave: 08 Lipanj 2011 u 08:40
stvarno šteta za bellsiće da žute, a tako si im lijepi stalak stavila! ostalo cvijeće ti je jako lijepo. po mome skromnom znanju, taj klematis bi ti mogao biti piilu, i ja san kupila rupela a ispo piilu!
|
Datum objave: 08 Lipanj 2011 u 09:41
Flover, ma baš su slatke ove dvije obiteljske fotkice 
|
Datum objave: 08 Lipanj 2011 u 19:24
da,to je na jednom ribnjaku....
|
Objavio: gioiaa
Datum objave: 08 Lipanj 2011 u 20:07
za nove slike
|
Datum objave: 08 Lipanj 2011 u 21:38
evo sigurno sam več dosadna s kaktusima u cvatu,al ima još jedan.... 
i još jedan muškatl 
|
Datum objave: 08 Lipanj 2011 u 21:44
Samo ti nama slikaj - pa zato smo tu!! U slikama cvijeća, životinjica, prirode.. uživamo!
|
Objavio: niho
Datum objave: 08 Lipanj 2011 u 21:46
,,samo ču u kratkim crtama rećć..Kaktus j e moja slaba tačkaaaaaaa.....njih najviše imam pa moj favorit je ovaj tvoj ljjepotan
------------- ** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
Objavio: Triša
Datum objave: 08 Lipanj 2011 u 22:14
Čega tu sve nema, predivno, kaktusi bez premca, ruže također, klematisi, uzdišem za njima, a ostalo sve čista petica!
------------- RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
|
Objavio: maestral
Datum objave: 08 Lipanj 2011 u 22:36
Preslatko i jako simpatičan vrt, draga Flover! Vidi se ljubav prema cvijeću i trud koji se stalno ulaže. A ono da svaki cvjetić raduje, i te kako mi je poznato. Želim ti puno uspjeha u daljnjem uređivanju i još više zadovoljstva u svakom cvjetiću !
|
Objavio: maestral
Datum objave: 08 Lipanj 2011 u 22:55
Jako mi se sviđa kombinacija srebrno-bijelih pokrivača tla sa ružama (je li to sadarka i čistac), a za ružu Double delight zanima me izdrži li sunčan dan? Naime, kod mene su dvije DD posađene ove jeseni, i nakon čekanja i oduševljenja kad su procvjetale, uslijedilo je razočaranje. Ako je sunčan dan i temp. 25 c, sprži ih čim se otvore
|
|