Lutke i nakit od epoxy smole Erigion |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Erigion ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Erigion ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 33 |
Hvala puno!!!nista ne kupujem (osim efaplasta,od njega pravim lica,ruke i noge)...
|
|
![]() |
|
Evo moji novi ljubimce)))))slike nisu bas nesto...izvinjavam se))))
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Jako zgodno. Nakit mi se posebno dopada, a lutke su zanimljive.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Čudesno!!
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
prelijep hobi imaš i meni se posebno svido nakit
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
|
|
![]() |
|
Da,na prodaju)))za drugu informaciju molim Vas da se javite na majl erigion@mail.ru
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Zbilja su ti lijepi radovi!! Da li je ova epoxy smola dvokomponentna smjesa? Naime čitala sam da postoji smola koja je eko i kojoj je jedna od komponenta voda i koja nije štetna za zdravlje kada se s njom radi. Znaš li što o tome?
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Prekrasne lutke!
![]() |
|
![]() |
|
Ako neko oce da kupi unikatni poklon za Bozic i Novu godinu, nakit s pravim cvjecem, moze da pogleda moje radove ovdje https://www.facebook.com/groups/617024001694488/ i da mi se javi u inbox ili na mail erigion@mail.ru))))
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
A kakve šablone koristiš?
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Za lutke ne koristim nikakve sablone...svaka je jedinstvena i nemoze biti kopirana)))) a za nakit koristim silikonske kalupe)))) |
|
![]() |
|
Da, na prodaju)))) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |