Planinski čajevi prodaja |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
osbourne ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15 Veljača 2012 u 10:19 |
40g 40 kn itd.
trenutno imam: stolisnik lipa kantarion primorski vris origano bazga vris i yuniperus - odlično za dišne puteve, katar, baktericidno djelovanje ivanjsko cvijeće bazga metna i lipa (ili vris) i novu mješavinu mješavina "7 dana", 7 vrsta planinskih biljaka, svaki dan po jednu:)...dostatno za oko 8 litara čaja. preporučam ne sladiti kako bi se osjetio pravi okus čaja, eventualno medom [img]http://img40.imageshack.us/img40/3013/20120213210242.jpg[img/]
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Osbourne, predivni su ti predjeli gdje bereš trave.
Nisi napisao koliko grama čaja za 40 kn? |
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 336 |
cijena je 40 kn za mješavine osim za biljke do kojih je jako teško doći.
naravno da mogu smješati što god želiš, samo mi treba reći ako netko ne voli neku biljku tipa kadulja i sl da znam! |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
koiko je cijena jednog čaja..
i da li ima neki da je posebno fin za piti, nije bitna toiko ljekovitost nego za gušt
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Planinarim 6 godina i spoznao sam ljekovitu moć ubranih trava u odnos na uzgojene u pogonima na umjetnom gnoju i konstantnoj temperaturi.
Nudim čajeve, biljke koje su preživjele ljetne vrućine, jesenske kiše i zimske olujne dane. U ponudi imam razne čajne mješavine! ![]() ![]() jedno od staništa ![]() fb grupa http://www.facebook.com/groups/244629958953454/ moj kontakt 091 528 2936 bpavelic0@gmail.com |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |