Pomoc!Koju biljku? |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
marko94 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 15 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 13:20 |
Bok svima,evo kako sam novi na ovom forumu, a volim cvijece,imam par pitanja,pa molim sve ljubitelje cvijeca da mi pomognu ?!
zelim si nabaviti jos neke nove vrste,za sobu,znaci neki cvijet koji relativno brzo raste,ne mora biti cvijetajuca!da ima malo jacu,deblju stabljiku :) ili nesto od sukulenata,tj bilo koja vrsta..hvala i da li netko mozda zna gdje se u zagrebu moze naci ova Darlingtonia californica?? hvala vam puno |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pozdrav.
evop nešto malo više napisano o biljci kojoj te zanima:
a možeš ju pronači u raznim vrtnim centrima u proljeće
|
|
![]() |
|
marko94 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 15 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 3 |
Ok..hvala
Imam jos pitanje,koji cvijet je bolje uzeti ficus microcarpa ili ginseng? ili netko ima drugi prijedlog u tom stilu?? hvala |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
a koji ti se boolje sviđa?
|
|
![]() |
|
Ficus ginseng :)
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
![]() ![]() U ovu hranilicu koja je na suncu od podneva do večeri ili kasnog poslije podneva htjela bih isto nešto staviti.Molila bih savjet,nisam baš kreativna a i biljke poznajem relativno skromno.Znam one osnovne no ipak je to kamen koji se jako grije,pa biljke ne bi trebale previše visiti....Ma ima tu dosta detalje.Molim pomoć.Hranilica nije na ualzu u kuće ali je na ulazu u vrt i ispod moje spavaće sobe tako da ću stalno uživati u ljepoti.Nadam se.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mikica - u ovu kamenicu ja bi stavila kombinaciju seduma - različitih po boji i visini - neke više, neke koji puzaju, neke koji padaju, nešto zeleno, nešto crvenkasto
U onaj prostor koji želiš ozeleniti - zašto ne travu, meni se sviđa dihondra, a ne mora biti samo trava, možeš kombinirati neke grmiće i travu (recimo šareni euonimusi i zelena trava. Hortenzije ako ih voliš, možda hoste, heuchere ... |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Hvala,hvala,evo već ideje padaju...
|
|
![]() |
|
murtela ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 4 |
meni najbolje odgovaraju prkosi obični (ne dupli) , obožavaju sunce, prekrasnih su boja ,iako sam sadila i vodeniku . ali ona zahtjeva više hlada.Isto sam sadila u kamenicu.Imam ih nekoliko okruglih i četvrtanih i svaka je dekorativna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |