Preporuka grma |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 15:07 |
Zanima me koji grmovi rastu do 2 metra visine a da se smiju orezivati?imam jedno slobodno mjesto gdje bi lijepo pasao al nebi se smio previše širiti pa bih ga ja čvaknula kad bi trebala ..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neznam na koji položaj želiš posaditi grm. Ovo je odabir nekih, ali odabir napravi prema tome gdje ga želiš posaditi: sunce, sjena, suho, vlažno...
O orezivanju pojedinih grmova pogledaj u temi "Orezivanje polugrmova i grmova" CARIOPTERIS CHAENOMELES - japanska ili ukrasna dunja DEUTZIA Monte Rose DEUTZIA Strawberry Fields DEUTZIA Plena FORSYTHIA - orezivanjem se može držati u odabranoj veličini HIBISCUS SIRIACUS - Sljez vrtni (sirijski) HYDRANGEA MACROPHYLA - Hortenzija ILEX - Božikovina PHILADELPHUS SP. - Pajasmin PYRACANTHA - Vatreni trn ROSMARINUS OFF. - Ružmarin SYMPHORICARPUS - Biserak SYRINGA - Jorgovan SPIRAEA DOUGLASII - Suručica SPIRAEA JAPONICA - Suručica SPIRAEA VANHOUTTEI - Suručica TAXUS - Tisa orezivanjem se može držati u odabranoj veličini WEIGELA VIBURNUM OPULUS VIBURNUM PLICATUM VIBURNUM TINUS |
|
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti na iscrpnom popisu
![]() Odlučila sam se za vrtni hibiskus isprepleten u tri boje po tikvićinoj ideji ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |