Kroton - Codiaeum variegatum |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 19 Svibanj 2015 u 13:44 |
ma taj cvjetić je ustvari vrlo neugledan, ali su listovi divni :)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala moon, veselim ce cvjetiću
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Da, kroton cvjeta
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dali je moguće da će moj kroton cvjetati, ima jedan mali grozdić, mislim da bi mogao biti cvijet.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
jjadra ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 60 |
Bum ga pitala pa javim
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Micek je vjerojatno smatral da je on dobil premalo ljubavi u usporedbi
na kroton ! Ili ? ![]() |
|
![]() |
|
jjadra ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 60 |
Pikirao da ga uništi
![]() |
|
![]() |
|
Poklanjam kroton, mačak ga je pikirao. Lijep i zdrav. Zagreb, Kustošija.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Pozdrav dame moje, takoder sam i ja ponosna vlasnica jednog malog crotona, predivan mi je sa svojim sarama. Ovih dana mi je poceo povremeno otpasti po jedan veliki list, ne znam o cemu se radi, uvijeti su mu nepromjenjeni, ljepo napreduje i ima oko 4 nova mlada listica koja krecu, pa ako itko zna sta bi mogao biti problem molim da mi javi, hvala :)
|
|
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Krotoni su vam prekrasni. Davno sam ga imala ali sam vjerojatno griješila u uzgoju i propao mi je (tada još nisam imala ni kompić a kamoli VAS, haha
Ako netko zna je li kroton apsorbira zračenja i koje biljke to "rade" naka me uputi...... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Cvjetic Lijepi ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 2 |
Ah jadan.. Baš mi je žao.. Nadam se da se to neće i meni desiti..
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Ma nije uopće zahtjevan cvijet,ja sam ga imala godinama, sve dok ga nisam zaboravila pospremiti u kuću prije mraza
![]() |
|
![]() |
|
Cvjetic Lijepi ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 2 |
Trebam pomoć..
Prvi put sam nabavila Kroton, kako s njim..? Svi kažu teško, zahtjevan cvijet, ali ja bih da uspijem, prelijep mi je.. ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Krasan ti je kroton! Imala sam ga davno ali sam ga upropastila. Ne sjećam se više s ćim. Želim ti uspjeh!
![]() |
|
![]() |
|
*Bonsai* ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 89 |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
evo, upravo sam ga presadila u novu zemlju...čini mi se da mu korjenova masa propada...puno sam našla u zemlji korjenčića kao otkidanih od glavnog korijena...promijenila sam zemlju sad cu vidjeti što se događa dalje...
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
frida, možda si ga previše zalila? Na isti način sam izgubila svojega pretprošle zime, a sve zbog previše vlage, jedan po jedan list je otišao.
Prokopaj malo i provjeri zemlju...
Prije nekoliko mjeseci nabavila sam ovu vrstu:
![]() listovi su mu s donje strane potpuno crveni:
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
..sve mi se čini da je moj na odlasku...malo malo pa izgubi list, stabljika ostaje gola pri dnu...mislim da umire, a ne znam kako mu pomoći
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |