Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Identifikacija biljaka
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Koje je ovo drvo?? - kurika
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Koje je ovo drvo?? - kurika

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Koje je ovo drvo?? - kurika
    Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 13:28
ova je stara više od 20 godina,možda i trideset,stalno ju obrezujem,a da nisam tko zna kolko bi narasla

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 08:22
Pa super Otok. Jer ja sam ih posadila na mjesto gdje želim imati grmove. Stablo bi mi baš bilo trn u oko. Znači sve o.k. ne skriva se u njima nikakav "div"WinkLOL
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 20:46
Baka, one koja sam ti ja poslala budu manji grmići, ova koja je bila na identifikaciji naraste velika.
Moram pronaći slike, pa ću staviti u svoj vrt.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 20:37

Kako brzo raste?

Naime, moje iskustvo s na pr. aukubama je da prve tri godine, otprilike,rastu užasno sporo, jedva, a onda krenu velikom brzinom.

Zanima me za kuriku jer sam je konačno dobila (lani dvije od Otok i jednu uspjela zakorjeniti od Hoye). Sad su visoke nekih25 cm,Hoyina nešto manja.

Na vrh
toti View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 20:27

to je to hvala

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 20:06
Je, kurika ili drugi naziv  euonymus, mislim euonymus japonicus
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 19:54
pogledaj pod kurika.Mislim da je to to.
Na vrh
toti View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 19:46
koje je ovo drvo ili sta li je vec
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.